Gulneva ya ben aslinda suanki merkezden sonuc alamazsam emre beyi dusunuyordum , istanbul
tup bebek ama senle konusunca kafam karisti memorial girdi kafama sanirim 40 yas topiginde ordan cok sonuc alan var oyle mi? Laboratuvarlari cok iyiymis galiba , burdan sonuc alamazsam subata kadar oraya mi gitsem ki? Ankaraya da acildi memorial ama ayni imkanlar var midir bilmiyorum hic.Bir de ezgiye traslama , imsi falan yapildi ya onu kendi mi talep etti acaba yoksa merkez mi karar veriyor yapmaya.Simdiden kafamda alternatif bir yer olusturayim diyorum burdan sonuc alamadigim an vakit kaybetmeden gidecek , suanki yerin laboratuvari memorial kadar gelismis midir emin degilim bu da soru isareti olusturuyor kafamda.Sen ne dersin nereyi tavsiye edersin? Tabi benim fsh bu degerleri koruyacak mi o da mechul ama hic olmazsa bir kac defa daha denk gelirim diye dusunuyorum bu degerlere o zamanlar en uygun merkez nere olur sence ankaradaki cogu merkez vasatmis genelde istanbul daha önplana cikiyor , senin daha cok bilgin vardir ne dersin?