- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
kızlar ben kayseriden yeni geldim sabah 5.30 akşam 5 mesai yaptık hastane mesaisii..haşatım çıktıı vallaa...doktor sperm tahlilini beğenmedii kruger kriterine göre yapılacak dedii benden de genetik test istediii.pıhtılaşma var mı yok mu bakaım dedii....hafta içi de onlarla uğraşacaz....muayene ederken adetime 2 ila 3 gün var...dedii hamile olabilirsin rahim kalın duruyorrr sonra biraz daha muayene ettii ama kirlenme başlamış dedii gene de kan testi yaptıralım bakalım dedii..kan verdim sonuçu almaya gittim gebeliğin yanında tsh ve prl testi de istemiş doktor hiçbiri çıkmamış birisini makina okumamış tekrar kan aldılar kolumdan fazla kan gelmedi aldığı da yetersiz miş diğer kolumdan tekrar aldıı ..tutamadım kendime ağladım ordaa..bu nee şans sabahın 6.30 unda hastanedeydik 4 çıktık taaaa..neler çekiyoruzz sonuca ulaştır dedim hepimiz için dua ettim....sonuçlar da pazartesiye çıkacakmışşş..enfeksiyon varmış onun için fitil ve 2 antiiyotik verdi..omega3 verdi b12 vitamini iğne şeklinde haftada bir vurulacakmışım...sonuçları öğrenince başlaa ilaçlara dediler ama ben hasta ollurum yarın birgüünn adetin 2. günü gel dedii..bakalım hayırlısı..ayrıca rahim filmimi hiiç beğenmedii yazık yaa böyle doktorlarda var ya dedi bu nasıl film dedii yıllar öncesinde böle çekiliyordu valal yazık yaa dedii...sperm testi de kruger kiterlerine göre olacakmışş ben eşime hep diyorduum bak gel iyi bir yerde yaptıralım yook diyordu saracoğlunda dinlemiştim krugerii ..şimdi paşa paşa yaptıracakk...