- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Ve kızlar kürlerim tam gaz ilerliyor tabi çalışmalar da :) Ama ben boş durmuyorum bol bol spor yapıyorum gerçi şu sıra ya hamileysem diye mekikleri ve twisterleri yapmıyorum.Koşu bandında 6 spedde yürüyorum 40 -50 dk .Acaip iyi geliyor, bol bol stres atıyorum.Hamileliğime vücudumu hazırlıyorum :) şimdilik hedefim 55 . Şuan 58.5 kiloyum.Eee bir şeylere kanalize olup düşünmekten iyidir dimi ama :)
Oo cok iyi yapiyorsn sporun hormonlar ve yumurtalar uzernde bayagi olumlu etkisi var.ben de 1, 5 aydr duzenli spor yapiyorum.7 kg verdm.ha bu ay hamile kalcam ha bu ay derken nasılsa kilo alcam dedim saldm kendimj epey bi kilo aldim.ama ben de hep tereddütteym spor yaparken acaba hamileysem :)) oluruna biraktm kismeti varsa en agir sporu yap bisey olmaz.bi tandgm hamile oldgndan haberi yoktu perde asarken cok kötü dusmustu.ama hiç bisey olmadi saglkla bebegni dogurdu.surekli beklenti hallermzi biraksak daha iyi olur sanki.hayatta oyle degil mi beklentiyi yüksek tutunca sonucta mutsz olmuyor muyuz.kocadan beklenti yüksek olur hooopp al sana hayalkirikligi adam degisti diye ağlar dururuz adam aynidr halbuki.biz cok sey beklemisiz..arkadas aile akraba hep boyledr..biraz alakasz yazdm galiba toparliyim :)) demek istedgm hamileligi dusunmuyorz oyle bi beklentiye girip uzulmuyorz.kismette varsa gelicek...