kızlar doktordan geldim .fsh inmemiş 24 e2 çok düşük ve prolaktin de yükselmiş 35.acaba incir mi yükseltti prolaktini.küçük 2 folikül gördü ama bu değerler düşmüyor benim.memorial değer düşmeden başlamıyor.bahçeci başlıyor ama havuz yöntemi .cylo prog kullandım biliyosunuz gene verdi. ne yapmalı sizce bu ay artık geçti değil mi? tüp falan başlanmaz ? dhea fayda etmiş folikül görüldü ama fsh ye etki etmemiş..sizce bu ayı da geçirip ocakta hala düşmezse bahçeciye mi gitsem???.değerler böyleyken yumişler kalitesiz oluyor deniyor ya ondan çekiniyorum.ama bir arkadaş 24 fsh ile bahçecide tedavi olmuş 4-5 ay falan yumiş toplamışlar ama dondurulmuş 5 tane falan anca olmuş sanırım.şimdi hamile...ne yapsak kızlar bana bir akıl verin..bu ay öyle sıkmadım da kendimi ama 20nin altına düşmemiş..cylo prgnva yardım etmiyor mu acaba??? buna şükür en azından yükselmemiş diyorum ama insan düşmesini bekliyor.aslanpençesi de içiyorum acaba soğan suyu mu yapsam bu ay hım sizce? akupuntura da gitsem mi acaba diyorum o da 500 tl dedi.ben şimdiden 3-4 milyar harcadım canlar gözüm görmüyor tabi .çok ağladım gene bugün o kadar umutyludum ki sabahleyein folikül görülünce ama değerler böyle olunca doktor da pek bir şey demedi başlamazlar bu değerle falan dedi......Allahım içimi ferahlat bana çıkış yolu göster hayırlı kapılar aç...... hayırlısı sağlıklısını nasip etsin rabbim......