FKB2012
Aslında belki ben olay akışında doğru ifade edemedim ama doktorum da Fsh'ın tanı ve tedavide tek başına değerlendirilmesinin eskide kaldığını söyledi yani önceden Usg teknolojisi bu kadar gelişmiş değildi ve Amh testi de 8-10 yıllık bir zamandır kullanılmaya başladı bu sebeple tek başına güvenilir olmayan ama tek alternatif olduğu için genel geçer kabul edilen Fsh testinin artık tek başına bir şey ifade etmediğini söyledi. Tabi ki kötü Usg görüntüsü ile birlikte çıkan referans üstü fsh değeri doğru kabul edilecektir demek istedi sanırım.
Ben özellikle "Buradaki arkadaşların çoğu
Fsh dışında başka parametreleri de değerlendirilerek Erken Yumurta Rezervi Yetmezliği tanısı ile tedaviye başlayan ve maşallah Ezgi gibi sonucunu bile alan kızlar" kısmını yazdım ki benim gibi elinde sadece bir kağıt parçası internet alemine dalan (ah o kadar çok ki) insanların kendi kendilerine tanı koyup demoralize olmasınlar.

Bu arada Fsh sonucunu alır almaz ilk telefonda konuştuğumda bana POF var ise bile, nadir de olsa yumurta üretilirse havuz gibi bir teknoloji varken dünyanın sonu değil demişti :)
Bakalım herşey nasip ben bu arada geçen haftaya kadar eşime test yaptırmadan onu da kendi kendime problemli ilan edip araştırmalara başlamıştım ki şükür yine bir şey çıkmadı ama dediğim gibi zaman ne gösterir, nasibimizde ne var bilemeyiz Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin, biz istiyoruz Allah'ta ister inşallah, sevgiler.