canım doktorun dediklerini sana tam olarak anlatayım
ilk olarak fsh 24 lerde diye internet ve kitaplarta göre
tüp bebek denemesek hastalarımızın yüzde seksenini kaybederiz dedi...
muayenede 3 yumurtam olduğunu gördü tüp bebek sürecine başlamak için iki ay süree bekleyelim dedi..stresi öncelikle atmam gerektiğini ve vitaminlerle vücudumu hazırlayacağını söyledi.sonrasında twmmuz ayında tüpbebege başlayacağız.iğneleri vuruldktan sonra diyelimki bir yumurtam oluştu onu alıp dondurup tekrar iğne sürecine gececeğiz yine bir yumurta aldık diyelim biray daha yani 3 yumurta hazır olmadan yerleştirme yapmayacak yani madem benim yumurtam az oluo ay içerisinde ozaman bir ayda değilde 3 ayda toparız yumurtaları ve başarı şansın yüzde kırbeş olur dedi
ayrıca beni en çok rahatlatan bir doktor olarak ben fsh 100 ile hamile kalan hasta gördümm hiç adet olmayan direk menopoza girmiş hastaların kendiliğinden hamile kalabildiğini gördüm demesiydi.yanii rabbim isteyince oluyor ve bunu bir doktorun demmiş olması beni çok rahatlattıçayrıca tedavi öntemi de mantıklı geldi başka görüştüğüm yerler hemen bir dönemde tek yumurtayı yerleştırıp tup bbek yapma nmantıpındaydı abi ozamnan başarı şansı yüzde on ..bakalım şuan rahim filmi için adetimi bekliyorum normalde hiç geçikmeyen her ay 25 günde olan adetim bu ay durumu örenince 2 gün gecikti inşallah en kısa sürede olur ve çektirebilirm sonrasinda doktorun tavsiye ettiği sağlıklı beslenme programım dağ btaş deniz kum kafa dağıtma programım vee faydasını gerçekten gördüğünü söylediği incir kürüm vee inşşahhh sonunda tedavi başlayacak zor ve stresli bir süreç rabbim hepimizin yrdımcısı olsun .....uzun ve karmaşık yazdım sanırım kafana takılan birşey olursa sorabilirsin