fsh yüksek olanlar

Hoşgeldin canimmm.hepimiz ayni derttenizz.gozumde yas kalmadi aglamaktan yaaa...benim amh hormonu 0.14 cikti.fsh her ay değişiyor. .33 89 52 67 hep böyle maaleseff....hayit cayi icmistim yazin 6 ya düşmüştü fsh...simdi tekrar basladimm hayit tohumuna...benimde yumurtalarim kuculmus dr oyle demistii..:(

hoşbulduk bende aynı ağlamadığım bir gün yok benim amh iyi 3.2 çıktı fakat fsh 12 15 arası bir kere düşük yaptım önümüzdeki ay tüp bebek yapacaz doktorumla konuştum daha fazla beklemek istemiyorum.:emir_bebek: bebişler gelsinnnnn

olmaz mı hiç canım bu sayfayı açmamın nedeni de bu.bu sorunu bazen en yakınımızla bile paylaşamıyoruz.mesela benim sadece eşim biliyor.diğerleri zaten yaşamadan anlamaz.sadece yaşayan bilir.senin fsh kaç canım benim 30. 3 güne adetimi bekliyorum bakalım kaç çıkacak

teşekkür ederim canım haklısın annem ve eşim biliyor ve ağlamaktan yoruldum ve eşimide bıktırdım artık ağlamak istemiyorum.benim fsh 12 15 arası degişiyor. bugün cuma birbirimize dua edelim. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Gözümüzün yaşını dindirsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49:

teşekkür ederim canım haklısın annem ve eşim biliyor ve ağlamaktan yoruldum ve eşimide bıktırdım artık ağlamak istemiyorum.benim fsh 12 15 arası degişiyor. bugün cuma birbirimize dua edelim. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Gözümüzün yaşını dindirsin.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49:

Canim adetin 3.günü follikulun kaç tane görünüyor ve e2 in kaç.benim de düşsün başlıcam tüp bebeğe ama en çok 15 olmasi lazim iste

evt canım

canım benım de sağ taraf oyle yumurtalar var ama işe yarayacak derecede değil. amh ye baktırmak için illa adet dönemınde mı bakılıyo? ne zaman bakılıyo

kızlr allahtan umut kesılmez. ablamla ynı anda baktırdık fsh ve e2 ye.

benım fsh 8 e2 53 çıktı.
ablamın fsh 14 e2 64 çıktı. ablamın ıkıncı hamılelığı bı yıl içersınde. bırınde düşük yaptı. benım daha olmadı 1 yıldır.

o yuzden Rabbim ol dedıkten sonra olur.
bi yumurta ve bı sperm yetıyo aslında.
her ilişkıde mılyonlarca sperm gidiyo. hiç biri mi denk gelmıyo. nasip işte

hayıt tohumu kaç gün kullanılacak. garıbım annem alıp göndereyım dıyo. oturdum ağlıyorum sımdı:43:

canımsın ağlama..seni çok iyi anlıyorum..adet döneminde beni görmen lazım ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmıyo..dizi bile izleyemiyorum..hamile yada bebek görünce dizide çok ağlıyorum çünkü..hele kadın gebe oluyor mesela filmde.eşine söylüyor adam karısına sarılıp öpüyo falan ben başlıyorum hıçkıra hıçkıra ağlaya...bu yüzden tek elimizden gelen şey ağlamak maalesef..

canım amh hormonu istediğin zaman baktırabiliyorsun..benim 0,14 çıktı düşünebiliyormusun...sadece özel hastaneler yaptırıyo..ankaraya gönderiyolar..10 günde falan çıkıyo..fiyatıda 135 falandı galiba..istersen bende gönderirim sana...yeterki sen iste..10tl ye dünyanın hayıt tohumunu alıyorsun..ben adetim bitti başladım...günde 2 kez aç karnına içecen kaynar suda bekletip..tekrar adet olana kadar içecem ben.genede araştır istersen tatlımm..

bu arada sen malatyadamısın..44 malatyanın plakasıya..

canımsın ağlama..seni çok iyi anlıyorum..adet döneminde beni görmen lazım ağlaya ağlaya gözümde yaş kalmıyo..dizi bile izleyemiyorum..hamile yada bebek görünce dizide çok ağlıyorum çünkü..hele kadın gebe oluyor mesela filmde.eşine söylüyor adam karısına sarılıp öpüyo falan ben başlıyorum hıçkıra hıçkıra ağlaya...bu yüzden tek elimizden gelen şey ağlamak maalesef..

canım amh hormonu istediğin zaman baktırabiliyorsun..benim 0,14 çıktı düşünebiliyormusun...sadece özel hastaneler yaptırıyo..ankaraya gönderiyolar..10 günde falan çıkıyo..fiyatıda 135 falandı galiba..istersen bende gönderirim sana...yeterki sen iste..10tl ye dünyanın hayıt tohumunu alıyorsun..ben adetim bitti başladım...günde 2 kez aç karnına içecen kaynar suda bekletip..tekrar adet olana kadar içecem ben.genede araştır istersen tatlımm..

Kızlar yapmayın böyle ya.evet ağladım zor ama ağlamaklı geçmez bu .ne olur güçlü olun.bu arada ben bugun eşime dedim ki ben hiç test yapmadım gebelik testi gribi alıp gelmiş adetimë 2 gün var sonuç tabiki negatif ama umut biter mi işte umut biterse ben de biterim

Kızlar yapmayın böyle ya.evet ağladım zor ama ağlamaklı geçmez bu .ne olur güçlü olun.bu arada ben bugun eşime dedim ki ben hiç test yapmadım gebelik testi gribi alıp gelmiş adetimë 2 gün var sonuç tabiki negatif ama umut biter mi işte umut biterse ben de biterim

canımmm keşke güçlü bir insan olsaydımmm....neyse canım benim adetin geçmeden idrarda çıkmaz..benim hastaların 5 gün geçiyo idrarda çıkmıyo..kanda bakıyoruzki hamile..pazartesi git kanda baktır hemen çıkar olup olmadığı..

evt canım malatyadayım sen nerdesın?

ben de oyleyım ozellıkle adet dönemınde cok duygusallasıyorum.
özel hastanelerın yaptrdgını bılmıyodum devlette yapmıyolar mı pahalı da bseymıs ama olsun ılk fırsatta yaptırayım bende.
bugün gelıyo hayıt .yarın adetın 6. günü baslıyorum

evt canım malatyadayım sen nerdesın?

ben de oyleyım ozellıkle adet dönemınde cok duygusallasıyorum.
özel hastanelerın yaptrdgını bılmıyodum devlette yapmıyolar mı pahalı da bseymıs ama olsun ılk fırsatta yaptırayım bende.
bugün gelıyo hayıt .yarın adetın 6. günü baslıyorum

canım bende malatyadayım merkezdeyim...dilekte çalışıyorum ebeyim..sen malatyanın hangi ilçesindesin..hangi dr gidiyorsun..

HAYIT TOHUMU:Kısırlık bitkisel tedavisi için kullanılacaksa, Kısırlık sorunu olan kadının 3 ay süresince sabah ve akşamları Hayıt TOHUMU içmeleri gerekmektedir. Hayıt suyu adet düzene girdikten sonra veya gebe kalındıktan sonra artık içilmez.
KIZLAR 1 ÇAY KAŞIĞI 1 SU BARDAĞI SUYA KONUP 15 DK DEMLENİP ÖYLE İÇİLECEKMİŞ..ÇOK SOĞUTMAYACAKMIŞIZ..BAZI KİŞLER EZİP ÖYLE SICAK SUYA KOYUN DİYOO..:56::56::56::56:

canım bende malatyadayım merkezdeyim...dilekte çalışıyorum ebeyim..sen malatyanın hangi ilçesindesin..hangi dr gidiyorsun..

canım ben pütürgedeyım.

su an da doktora gıtmıyorum. daha doğrusu ıyı bı doktor bulamadım. be gıttıgım doktorları yazayım en ıyısı:52:

şeyma fenercioğlu
kemal kahraman
zehra kuzu
tarık gül
levent şahın( son doktorum çok memnundum o da ayrıldı çalıştığı hastaneden)

sımdı doktora da gtmıyorum ıyı bı doktor da bulamıyorum. gidince nerden başlanacak onu da bılmıyorum. pütürgeden geliş gidiş zor oluyo. ınsanlara hesap vermek zorunda kalıyorum. o yuzden yaza bıraktım direkt aşılama yaptrmayı dusunuyorum.

bu arada sen de 88 lı mısın

canımmm keşke güçlü bir insan olsaydımmm....neyse canım benim adetin geçmeden idrarda çıkmaz..benim hastaların 5 gün geçiyo idrarda çıkmıyo..kanda bakıyoruzki hamile..pazartesi git kanda baktır hemen çıkar olup olmadığı..

Ah keşke gecikse de yaptırsam.canım sabah Namazda dua ettim senin ve tum bizim gibiler için adını bilmiyorum ama forumdaki arkadaşım dedim:)

canım ben pütürgedeyım.

Su an da doktora gıtmıyorum. Daha doğrusu ıyı bı doktor bulamadım. Be gıttıgım doktorları yazayım en ıyısı:52:

şeyma fenercioğlu
kemal kahraman
zehra kuzu
tarık gül
levent şahın( son doktorum çok memnundum o da ayrıldı çalıştığı hastaneden)

sımdı doktora da gtmıyorum ıyı bı doktor da bulamıyorum. Gidince nerden başlanacak onu da bılmıyorum. Pütürgeden geliş gidiş zor oluyo. ınsanlara hesap vermek zorunda kalıyorum. O yuzden yaza bıraktım direkt aşılama yaptrmayı dusunuyorum.

Bu arada sen de 88 lı mısın

pütürgede uzak yaaa..bizim bir arkadaş ordan geldi ebe oda...bende 88 liyim canımm..ben gittiğim dr.ları yazayım..

Sevgi hastanesinde çiğdem hanım
hayat hastanesi ebru hanım
gözde hastanesi zercan kalı
kadın doğum hastanesi taylan bey
anamed deki 3 dr da gittim.....
Park hospitale gittim en son olarak levent bey yurt dışından yumurta alırsın ilerde dedi...:5::14::14::14::14:
Fethiye hanıma gittim bide çok pozitif bir insan yaaa keşke maddi imkanım el verseydide ona gidip bütün tedavi mi ona yaptırabilseydimmm...

şunu anladım ki malatyada dr gitmek büyük hata.....ama canım bak ne diycem..ben hep özele gitmek istiyodum..ama bir arkadaş malatya araştırma hastanesine tüp bebek ve infertilite kliniği açıldı ordaya gidiyomuş..çok iyi dr lar çok ilgili dedi.inanamadım önce ama arkadaş çok övdü..rapor alabilirsek tüp bebek 5milyardan 2,5 milyara geliyor..ilaçları devlet karşılıyomuş ozaman...eşim ikna olmuyodu benim..ama artık halimi görüyor depresyondayım diye..araştırmaya git tamam dedi..maddi olarak çok sıkıntıdayız ondan..

Ah keşke gecikse de yaptırsam.canım sabah Namazda dua ettim senin ve tum bizim gibiler için adını bilmiyorum ama forumdaki arkadaşım dedim:)

CANIMSIN ÇOK SAGOL allah razı olsun...adım emel..seninki neee...bende meryem suremi okuyorum aynen tüm olmayan müslüman kardeşlerimizeanneliği nasip et diyorum ALLAHIM DİYE...(müslüman kardeşimiz diyecekmişiz) tilavet secdesini yaparkende aynı duayı söylüyorum...ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH..

CANIMSIN ÇOK SAGOL allah razı olsun...adım emel..seninki neee...bende meryem suremi okuyorum aynen tüm olmayan müslüman kardeşlerimizeanneliği nasip et diyorum ALLAHIM DİYE...(müslüman kardeşimiz diyecekmişiz) tilavet secdesini yaparkende aynı duayı söylüyorum...ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH..

Saol canım senden de Allah razı olsun.benim adım da ezgi.....çok memnun oldum Emel.

pütürgede uzak yaaa..bizim bir arkadaş ordan geldi ebe oda...bende 88 liyim canımm..ben gittiğim dr.ları yazayım..

Sevgi hastanesinde çiğdem hanım
hayat hastanesi ebru hanım
gözde hastanesi zercan kalı
kadın doğum hastanesi taylan bey
anamed deki 3 dr da gittim.....
Park hospitale gittim en son olarak levent bey yurt dışından yumurta alırsın ilerde dedi...:5::14::14::14::14:
Fethiye hanıma gittim bide çok pozitif bir insan yaaa keşke maddi imkanım el verseydide ona gidip bütün tedavi mi ona yaptırabilseydimmm...

şunu anladım ki malatyada dr gitmek büyük hata.....ama canım bak ne diycem..ben hep özele gitmek istiyodum..ama bir arkadaş malatya araştırma hastanesine tüp bebek ve infertilite kliniği açıldı ordaya gidiyomuş..çok iyi dr lar çok ilgili dedi.inanamadım önce ama arkadaş çok övdü..rapor alabilirsek tüp bebek 5milyardan 2,5 milyara geliyor..ilaçları devlet karşılıyomuş ozaman...eşim ikna olmuyodu benim..ama artık halimi görüyor depresyondayım diye..araştırmaya git tamam dedi..maddi olarak çok sıkıntıdayız ondan..

kesınlıkle. pekı bu doktorlardan memnun kaldgın oldu mu?

sız ne kadar zamandr ıstıyorsunz?

evt bende arastrmayı duymstum hatta burdan bı arkadsım aşılama yaptrdı orda. orası da gelıyo aklıma. ama gttgımde herşeyı bastan isterler dıye de korkuyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum

evt bende arastrmayı duymstum hatta burdan bı arkadsım aşılama yaptrdı orda. orası da gelıyo aklıma. ama gttgımde herşeyı bastan isterler dıye de korkuyorum zaman kaybetmek ıstemıyorum

Ebru hanim pozitifti ama normal kendi kendine gebe kalanlar icin ideal bizim icin degil yanii...
Fethiye hanim cok iyiydi ama hersey ucretli oldugu icin5000tl tutar...parasi olan icin cok iyi bir seçenek..
Zercan hanim beni cok üzdü. ..yumurtlama varmi diye gittigimde bana buraya bosuna geliyorsun.sen dogal yoldan gebe kalacaginimi saniyorsun dedi cok üzdü beni..
Adet olayim arastirmaya gidecemmm artık baska carem kalmadiii...
Bizim isyerindeki biri dogu fertile Denizhan deniz e gidiyor..iyi diyor onada...tüp bebek orda 4500tl falanmis...

Canim bide 3 yillik evli olacaz haziranda..2yila yakindir istiyoruz ama olmuyor..ciddi anlamda tedavi olmadim daha...Araştırma ya gidecem..cok gec kalmissin diyolar..esimi ikna edemiyorum birturluu..hala dogal yoldan olacagina inaniyorr yaaa..menopozdayim halbuki...26 yadindayim daha...
Sen çalışıyor musun canimm..kac yillik evlisinn.bide sorunun nedir..

Kızlar ne yapıyorsunuz Sesiniz çıkmıyor.ne yaptınız bugun

Back
X