- 21 Şubat 2014
- 1.691
- 451
- 118
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her ay yaptiriyom canim fsh ve e2 yi.iyi cikarsa ve follikul olursa famera protokolu ile tup tedavisine basliycam 2 ay once denedim yarida kaldi tedavi
Iyi geceler canim.guzel dusun guzel uyu olurmu.good night😋
Hayit.aslan pencesi.civan percemi.adacayi. kizlar arada da 1 tatli kasigi corek otu yiyin.bi de dr dhea yi onermis 9nu iciyoz ve cylo kullanmislar....
Saba
1organik yumurta.5 zeytin.domates.salatalik.tibbi cay. 1 tatli k.ari sutu.2 su bard.su cam damacanadan olacak su
Oglen
10 kasik baklagil ve ya6 kasik yogurt.15 kasik zeytonyagli sebze yada salata .sogan turp havuc.1 ya 2 ceviz.5 findik.2 su bardagi su
Aksam
1 tatli kasigi ari sutu.2 su bardagi su.ogle menusunun aynisi...tibbi cay
Hayit.aslan pencesi.civan percemi.adacayi. kizlar arada da 1 tatli kasigi corek otu yiyin.bi de dr dhea yi onermis 9nu iciyoz ve cylo kullanmislar....
3 sene olacak evleneli canim.
Benım 8 bıtecek...kac yasındasın...
Rica ederim canlar siz dogurun ezgi teyzesi hepinize hediyeler gonderecek siz anneligi tadin insallah.tabi bende 😋😋😋
Maşallah Allah ayırmasin. 26 yaşındayım canım.
bende göğslerle ilgili bir belirtim olmazdı korkutuyor beni acaba göğslerd bi sıkıntı mı var diyee..benim prollaktin de yüksek çıkmıştı acaba ondan mı kaynaklanıyorr salı öğrenecem bakalım..
canım benim senin fsh kaç..bende hiçbi sıkıntı yktu her ay adet oluyordum hormon testi yaptırdım 4 ay hamilelik oluşmyınca o zaman öğrendim..
Canim adet miktari rahim kalinligi ile ilgili rahim ince ise adet az olunur fsh 15 uzeei ise adet olamiyorsun cunku vucut yumurta uretmiyor yumurta olmayinca ostrojen olmuyor ostrejen olmadan rahim kalinlasmiyor progesteron salgilanmiyor ha ilac kullanirsa bu yapay olarak rahmi kalinlastirip adet olabilirsin bazen de yumurtlamadan adet olursun.umarim yardimcinolmusumdur.fsh nin birinci belirtisi adet duzensizlogi
Amnın..Beni biraz acele etim evlilikte herhalde ...bende 27 ..hangı sehırde oturuyorsun...
Arkadasım bende hacıdan gelen bı meyve var...dışı kıvıye ıcı hındıstan cevızıne benzıyo...onu kırdım parça parça ...kaynatıp ıcıyorum...gecen bı yumurtam vardı büyümüyordu...Dr tedavıyı bırakacaktı..bı yumurta daha çıkmış....bılmıyorum onunmu faydası oldu..bu seferde o yumurtam için uğraşıyoruz...yarın konturole gıdecegım...bakalım buyuyecekmı...bu arada ıncır çiğ fındık badem velan yıyorum...ınsallah faydası olur....olmuşsa haber verırım...tabı bu aradan iğnelerde var..9 gündür popom delik tencere gıbı oldu...
Arkadaşlar fsh ı yüksek olanlara tavsiyem hergün düzenli akşam veya sabahları bir fincan hayıt tohumu içmeleri bnim 14 tü 2 denememde başarısız oldu bir prof tavsiyesi ve kk sayesinde hayıt tohumunu kullanıp bir ay sonraki testimde 6 ya düşmüştü bu fsh ı düşüren tek bitki hayıt araştırınız.şuan ikizlerim var 3.denemem de tuttu
Arkadasım bende hacıdan gelen bı meyve var...dışı kıvıye ıcı hındıstan cevızıne benzıyo...onu kırdım parça parça ...kaynatıp ıcıyorum...gecen bı yumurtam vardı büyümüyordu...Dr tedavıyı bırakacaktı..bı yumurta daha çıkmış....bılmıyorum onunmu faydası oldu..bu seferde o yumurtam için uğraşıyoruz...yarın konturole gıdecegım...bakalım buyuyecekmı...bu arada ıncır çiğ fındık badem velan yıyorum...ınsallah faydası olur....olmuşsa haber verırım...tabı bu aradan iğnelerde var..9 gündür popom delik tencere gıbı oldu...
Arkadaşlar fsh ı yüksek olanlara tavsiyem hergün düzenli akşam veya sabahları bir fincan hayıt tohumu içmeleri bnim 14 tü 2 denememde başarısız oldu bir prof tavsiyesi ve kk sayesinde hayıt tohumunu kullanıp bir ay sonraki testimde 6 ya düşmüştü bu fsh ı düşüren tek bitki hayıt araştırınız.şuan ikizlerim var 3.denemem de tuttu