fsh yüksek olanlar

Daha yeni evlisin canım takma kafana..gecipte negatif çıkması daha kötü inan...inşallah bizde gebe olacagiz Allahın ıznıylee canimin iciiiii. ...vardır bunda da bir hikmet...ama dayanması çok zor çok. ..3 yıl bitecek dile kolay:(

Canim yeni evlenmis olsam da su an senden farkim yok ki ayni skintidan muzdaripiz.insallah emelcim ya bazen dusunuyorum cocuksuz yada menopoza girmis insanlarin yasadigi bi sehir olsaydi keske oraya yerlesseydim diyorum hayale bakar misin 😛😛

Orası hıc belli olmaz tatlimmm mm kırmızılı görmeden üzülmek yok:)
Çoksşükür tatlım oturuyoruz esimle..benımde 3 tane kaldı cylo dan. .bakalim ne zaman adet olacam..68 gun oldu adet olmayali ne kadar uzunnnnnn...:(

Bu arada cylo bittikten sonra 7 gun icinde oluyosun tatlim.

Canim yeni evlenmis olsam da su an senden farkim yok ki ayni skintidan muzdaripiz.insallah emelcim ya bazen dusunuyorum cocuksuz yada menopoza girmis insanlarin yasadigi bi sehir olsaydi keske oraya yerlesseydim diyorum hayale bakar misin 😛😛

Olsun yinede karamsar düşünme senin durumun bana göre daha iyi değer olarak seninki daha düşük. ..bıraz umutlan lütfen:)
Ezgi ben seni rüyamda gördüm söylemeyi unuttum. .yanına geliyormusum ama sen çok soğuk davrandin. Hayal kırıklığına uğradım rüyamda:)

Olsun yinede karamsar düşünme senin durumun bana göre daha iyi değer olarak seninki daha düşük. ..bıraz umutlan lütfen:)
Ezgi ben seni rüyamda gördüm söylemeyi unuttum. .yanına geliyormusum ama sen çok soğuk davrandin. Hayal kırıklığına uğradım rüyamda:)

Ayyy canim benim askolsun ya sen gel bben seni basimda tasirim .hayir olsun insallah😊😊😊bu arada beni gormeden beni ruyanda gormen de ilginc heheee😜

Ayyy canim benim askolsun ya sen gel bben seni basimda tasirim .hayir olsun insallah😊😊😊bu arada beni gormeden beni ruyanda gormen de ilginc heheee😜

Hiç sorma ezgi bende çok şaşırdım. .dalgalı saçlı beyaz tenli orta boylu zayıf olmayan biriydi gördüğüm. .hayırlısı bakalım. .

Hiç sorma ezgi bende çok şaşırdım. .dalgalı saçlı beyaz tenli orta boylu zayıf olmayan biriydi gördüğüm. .hayırlısı bakalım. .

:)benle de alakasi yok bu ozelliklerin...ruyalar tersine donermis derler

Olsun ruyada da olsa seni görmek güzeldi kader arkadasim:) iyiki varsın. ...

Sen de iyki varsin bitanemmm.sizle tanistiktan sonra eskisi kadar uzulmuyorum .cunku biliyosun ki bi yerlerde senle ayni seyleri yasayan insanlar var.iyki iyki varsin😊

Sen de iyki varsin bitanemmm.sizle tanistiktan sonra eskisi kadar uzulmuyorum .cunku biliyosun ki bi yerlerde senle ayni seyleri yasayan insanlar var.iyki iyki varsin😊

Günaydın tatlım. .bende sizleri tanidiktan sonra biraz daha iyiyim o bunalım halimden çıktım çok şükür. ..hergün ağlamaktan bikmistim:(
hepimiz aynı dertteniz ya biraz moral oluyor...normal biseymis gibi algiliyorum artık. ..INŞALLAH BIR GÜN BİZDE BURDAN MUTLULUGUMUZU PaYLASACAGIZ. ..ANNE OLACAGIZ INŞALLAH. ..AMINNN

Günaydın tatlım. .bende sizleri tanidiktan sonra biraz daha iyiyim o bunalım halimden çıktım çok şükür. ..hergün ağlamaktan bikmistim:(
hepimiz aynı dertteniz ya biraz moral oluyor...normal biseymis gibi algiliyorum artık. ..INŞALLAH BIR GÜN BİZDE BURDAN MUTLULUGUMUZU PaYLASACAGIZ. ..ANNE OLACAGIZ INŞALLAH. ..AMINNN

Gunaydin emos...adet oldum ben yarin tahlil insallah...

Hayırlısı olsun tatlım. .merakla bekliyorum fsh ni.insallah iyi cikar...
ben bir film söylemiştim izledin mi ezgi?cok guzeldi.

Evet talim ya esimin elinden alamadim ki netten yabanci dizi izliyor surekli yarin izliycem insallah ama aglarim ben kesin 😓

Evet talim ya esimin elinden alamadim ki netten yabanci dizi izliyor surekli yarin izliycem insallah ama aglarim ben kesin

yok ağlama aşırı acıklı degil.keyifli bir film..içinde bulunduğumuz durumu anlatınca daha bir çekici geliyor filmin konusu..izle yorumlarımızı paylaşırız..:38::38::38::38::38::38:

Guzel aksamlar kizlar:)bugun kiz arkadaslarimla gorustum.yuregim agzimdaydi biri hamileyim diyecek diye..icimden hep seneye kalmaz hepsi dogurur dedim icimden .bu sikinti beni asosyal yapacak en son beni😝

Kizlar i geceler nasilsiniz. Benim kota dolmuş net baglantisi yoktu.annemlere geldim firsat bulunca Nete girdim. Ezgiim ben 150fattiha okudum kabul olur inşallah. Adet olmusun insallah güzel FSH değeri cikar..hakkimizda hayirlisi.

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar...bugün çok güzel çok eşsiz bir gün. ..ama ıcımız buruk:(
herkesin anneler gununu kutladım sabah sabah..
Ama benim kı nı kutlayacak kimse yok:(maalesef anne degılım. ..
ınşallah bır gün bizde anne oluruz bugün ün daha da anlamlı olduğu gunlerıde yaşarız. ..allahım sabrımızı bugün biraz daha arttır. ..bızede bır gün annelıgı nasıp et yarabbım...sen buyuksun...amın...

Kizlar gelecegin anneleri olarak sizin ve annelerinizin anneler gununu kutlarim.emelcim elann ve farrah ozellikle sizin anneler gununuz kutlu olsun....emelcim sen cok iyi bir anne olacaksin inan bana yavrun da sansli olacak bu konuda.benim icim buruk hem anne degilim buna cook takilmadim rabbim nasip eder insallah.annecigime de yasin okuturum.canlar onemli olan dogurmak mi yoksa iyi anne olmak mi.bebegini sokaga atanlarin degil gercek annelerin anneler gunu kutlu olsun.bu sayfada bebek kokusu icin yanip tutusan kaderdaslarim rabbim sizi en kisa zamanda sevindirsin.cunku gercekten o yuce duyguyu hakediyorsunuz...

Kizlar gelecegin anneleri olarak sizin ve annelerinizin anneler gununu kutlarim.emelcim elann ve farrah ozellikle sizin anneler gununuz kutlu olsun....emelcim sen cok iyi bir anne olacaksin inan bana yavrun da sansli olacinşallah.benim icim buruk hem anne degilim buna cook takilmadim rabbim nasip eder insallah.annecigime de yasin okuturum.canlar onemli olan dogurmak mi yoksa iyi anne olmak mi.bebegini sokaga atanlarin degil gercek annelerin anneler gunu kutlu olsun.bu sayfada bebek kokusu icin yanip tutusan kaderdaslarim rabbim sizi en kisa zamanda sevindirsin.cunku gercekten o yuce duyguyu hakediyorsunuz...

Bitanem aglattin beni...seni derinden anladım gerçekten. .ALLAHIM ANNECIGININ MEKANini CENNET ETSİN RAHAT UyUSUN INŞALLAH CANIM IN ICI...SENIN DE ÇOK IYI ANNE OLACAGINDAN adım gibi eminim...inşallah bizde birgün anne olacagiz..atlatacagiz bugunleri inşallah bugünlerde geçecek ama yıpranarak ama aglayarak...üzme tatlı canını hep yanındayım. .seni seviyorum canım arkadaşım. .

Son düzenleme:
Gunydin kizlar..geleceğin anneleri olarak hepinizin anneler gününü kutluyorum.ALLAHİM bizlere de nasip eder insALLAH. Ezgi annenin de mekani cennet olsun canim benim.iyi günler hanimlr.

Son düzenleme:
Gunydin kizlar..geleceğin anneleri olarak hepinizin anneler gününü kutluyorum.ALLAHİM bizlere de nasip eder insALLAH. Ezgi annenin de mekani cennet olsun canim benim.iyi günler hanimlr.

Sagol canim
Guzel dileklerin icin...

Back
X