fsh yüksek olanlar

Yatılı misafrlerm vardi giremedm guzel msjinda benm de adimi yazmssin tesekkur ederm gelecegin güzel annesi.gelelm sorununa cnm fsh in cok yuksek degil.lutfen cnm sen taktikca daha da artyor.bak ben ilk ogrendgmde 33 tu.o kadar kendmi harab ettim bir sonraki ay 72 ye firlamisti bi sure fsh i ölçme oluruna birak.soyledgm tesbihi cek hergun.ya sabir cek.allah sabredenlerle birliktedr.allahtan umidini kesersen dualarn kabul olmaz.inanc yasamin gücüdür ezgi.inancini yitirme.sen güçlü bi kizsin.asla birakma kendini.nasil ki bizler güçsüz oldgmzda insanlar ususuyor ya tepemize ayni sekilde biz kendmizi biraktgmzda vucudumuz da bizi birakiyor darbeyi vuruyor...inanıyorum senin gibi güçlü bi kizin olacak sıkı sıkı tutacak o minik elleryle seni.butun sıkıntılarni unutturacak sana....
Hosgeldin canim nasilsin anneler gununu kutlarimm.sen timur gurgana ne zaman gidiyodun yaz tatili girince ben de dusunuyorum ucret hakkinda bilgin varmi canim cok ii dr diyorlar.senin dusuncelerini bekliyorum eger iyiyse direk ona kayseriyi iptal edecegim

Canim hosgeldin.prognova zaten ostrojen hormonu biz de dusuk oldugu icin yukseltiyo ben dhea ile kullaninca uctu dr a diyorum ilacin prospektusunde yaziyor ikisi kullanilinca arttiriyomus diye yok yok dedi olmaz filan saydirdi.aman neyse kendi kendimin dru oldum iyce ..bu arada nasilsin anneler gununu kutlarim o gun yoktun kutlayamadim

En iyisi kendi kendinin doktoru olmak canım.Ben bir önceki doktoruma gittiğim bir gün kadının biri "bugün son bir daha gelmeyeceğim" dedi.Neden dedim " 7 aydır ilaç kullanıyorum kilo almaktan başka bir ilerleme gösteremedim " dedi. Yazık kadıncağız o arada bir de düşük yapmış.Ben o gün karar verdim aslında çok ilaç kullanmamaya.

Çok teşekkür ederim canım.Seninki de kutlu olsun bir kere kalbine koymuşsun bu duyguyu en çok hak edenlerdensin tebriği.Malum anneler gününü sözde kutluyorum hatta biraz es geçmeye çalışıyorum.Kayınvalidemi ve öz annem gibi sevdiğim yeni annemi aradım.İkisi de sağolsunlar,eksikliği aratmamaya çabalıyorlar. Ezgi'cim şu sıralar neredeyse yatmadan yatmaya uğruyorum eve,yoğunum.Çok şükür halimize.

Bu arada kilo vermeye devam ediyorum 56.5 oldum :) ,sporu azaltmak hatta ara ara bırakmak zorunda kalıyorum belim ağrıyor sebepsiz.Benden havadisler böyle :34:

Hosgeldin canim nasilsin anneler gununu kutlarimm.sen timur gurgana ne zaman gidiyodun yaz tatili girince ben de dusunuyorum ucret hakkinda bilgin varmi canim cok ii dr diyorlar.senin dusuncelerini bekliyorum eger iyiyse direk ona kayseriyi iptal edecegim

Tesekkurler canm.cnm ben bu ayin 22 sinde gidiyorum timur beye.ucret 300 tl.tek sefer veriyosun gebelik elde edilene kadar muayene ucreti filan alinmiyor.yorumlar cok iyi.negatf sonuc alanlar bile cok memnun.onn sefer de olsa ggiderz diyolar.bakalm ben de sabrszlkla bekliyorum. .

Tesekkurler canm.cnm ben bu ayin 22 sinde gidiyorum timur beye.ucret 300 tl.tek sefer veriyosun gebelik elde edilene kadar muayene ucreti filan alinmiyor.yorumlar cok iyi.negatf sonuc alanlar bile cok memnun.onn sefer de olsa ggiderz diyolar.bakalm ben de sabrszlkla bekliyorum. .

Sen ankarada oturuyosun sanirim benim icin zor olacak nasil olacak bilmiyorum sana ne diyecek dr merakla bekliyorum canim haberdar et. Ne olur

En iyisi kendi kendinin doktoru olmak canım.Ben bir önceki doktoruma gittiğim bir gün kadının biri "bugün son bir daha gelmeyeceğim" dedi.Neden dedim " 7 aydır ilaç kullanıyorum kilo almaktan başka bir ilerleme gösteremedim " dedi. Yazık kadıncağız o arada bir de düşük yapmış.Ben o gün karar verdim aslında çok ilaç kullanmamaya.

Çok teşekkür ederim canım.Seninki de kutlu olsun bir kere kalbine koymuşsun bu duyguyu en çok hak edenlerdensin tebriği.Malum anneler gününü sözde kutluyorum hatta biraz es geçmeye çalışıyorum.Kayınvalidemi ve öz annem gibi sevdiğim yeni annemi aradım.İkisi de sağolsunlar,eksikliği aratmamaya çabalıyorlar. Ezgi'cim şu sıralar neredeyse yatmadan yatmaya uğruyorum eve,yoğunum.Çok şükür halimize.

Bu arada kilo vermeye devam ediyorum 56.5 oldum :) ,sporu azaltmak hatta ara ara bırakmak zorunda kalıyorum belim ağrıyor sebepsiz.Benden havadisler böyle :34:
Aynen ya bana da kilo aldiriyo ya 50 kiloydum su an 60 a bile az kaldi tup tedavisinde yedigim ignenin haddi hesabi yok.yarin yine gitcem kist varmi yok mu diye baktircam.dr a da gitmesem hic olmycak ya sanki bosa zamanim gidiyor gibi kuzum ya.bu arada incecik olmusun masallah.verdigin kilolari insallah hamileliginde al artik😊😊😊

Cnm muayene ucretni yazmism da tüp bebek ucretini unutmusum.4000 tl dedi.ufak bir kusurati da vardı tam hatrlamyorm

Cok asiri da degilmis hadi hayirlisi kuzum.ben de nigdeden gelip gitcem .okul kapansin hele bismillah derim timur bey dunya capinda bi profesormus elinde bebekle donersin insallh.bakalim ne diyecek sana merak ediyorum

Cok asiri da degilmis hadi hayirlisi kuzum.ben de nigdeden gelip gitcem .okul kapansin hele bismillah derim timur bey dunya capinda bi profesormus elinde bebekle donersin insallh.bakalim ne diyecek sana merak ediyorum

EZGİİM KAYSERİDE TURGUT AYDIN I duydun mu ona da hep ii yorum yapmışlarr ...

EZGİİM KAYSERİDE TURGUT AYDIN I duydun mu ona da hep ii yorum yapmışlarr ...

Duymadim canim benim dr arzu yurci idi inanilmaz pozitif bi kadin.umut vadeden ilgili.gecen gun alindim ona ama yaninda hastasi vardi gecistirdi biraz beni.ama yaptircaksam en iyi yeri tercih etmeliyim timur gurgan ankarayi dusunuyorum farah gidececek ondan haber bekliyorum tatlim.profesor dunya capinda ne de olsa

Duymadim canim benim dr arzu yurci idi inanilmaz pozitif bi kadin.umut vadeden ilgili.gecen gun alindim ona ama yaninda hastasi vardi gecistirdi biraz beni.ama yaptircaksam en iyi yeri tercih etmeliyim timur gurgan ankarayi dusunuyorum farah gidececek ondan haber bekliyorum tatlim.profesor dunya capinda ne de olsa

anladım canıımm..farah gitsin bakalı yorumlarını dinlerizz sonuçlar güzel olur inşALLAH........

anladım canm düşme ile birlikte yumruta da onemlı tabı.

emelcım gelırsen yzar msn denızhan ıyı dımı ben asılama yaptıracagm onda. dogu fertıl neredeydı bu arada

Canım denızhan denize herkes çok iyi dedi...bıtane dr orda 15 gün önce tüp bebek yaptı tuttu çok şükür. ..Doğu fertil Çevreyolu üzerinde sağda gördüm. ..Vergi dairesi falan geciyorsun fatih lisesinde inecen. ..[/QUOTE]

ınsallah bızım derdımıze de Rabbım yardım ederse derman olur.

kızlar aşılamada ılk gun adetın kacıncı gunu cagırılıyo

Gunaydin yuregim buruk yuzlerce maden calisani manisa somada zehirlendi cok uzucu cok basimiz sagolsun.yasini serif okuyalim birer tane kizlar rabbim sevdiklerimizi ailemizi milletimizi musibetlerden korusun😓😓😓

Gunaydin yuregim buruk yuzlerce maden calisani manisa somada zehirlendi cok uzucu cok basimiz sagolsun.yasini serif okuyalim birer tane kizlar rabbim sevdiklerimizi ailemizi milletimizi musibetlerden korusun😓😓😓

Amin cnm.ben de sabah haberlerni daha fazla izleyemedm..kaldrmadi yuregim.yakinlarini dusunemiyorm bile.allah sabirlar versin.cok üzücü. .

Amin cnm.ben de sabah haberlerni daha fazla izleyemedm..kaldrmadi yuregim.yakinlarini dusunemiyorm bile.allah sabirlar versin.cok üzücü. .

Uzucu elden bisey gelmiyor olumler daha da artacakmis sayi.yarabbim aileleri cocuklari vardi.helal para gotureceklerdi evlerine😿 hayat herkesi farkli sekilde siniyor .kendi derdime dusup duyarsizlasmisim gibiydi fakat bugun anladim ki bizim derdimiz hicbiseymis

Uzucu elden bisey gelmiyor olumler daha da artacakmis sayi.yarabbim aileleri cocuklari vardi.helal para gotureceklerdi evlerine😿 hayat herkesi farkli sekilde siniyor .kendi derdime dusup duyarsizlasmisim gibiydi fakat bugun anladim ki bizim derdimiz hicbiseymis

Dünden beri içim dışıma çıktı ağlamaktan :( İzlemeyim diyorum,güzel bir haber alırım diye gözümü de ayıramıyorum :43: Allah'ım kabirlerini nurla doldursun,cennetinden ayırmasın inşallah,geride kalanların işi çok zor,Rabbim yardımcıları olsun.İnşallah içeride olanlar hala yaşıyordur.Rabbim'den sual olunmaz ,ölüm sonuçta bir kavuşma,insanoğlunun bayramı ama bu derece zor olması hepimizi derinden yaralıyor :( Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah,cümlemize hayırlıölümler nasip etsin.

Insallh.sen de cok zaman kaybetme tatlim sonuclarin iyi iken tedavini ol.tup degil de asilama filan dene.

ahh canım benimm benim eşimm konuşturtmuyor benii sakın ol bir senemiz dolsun doktor normal yoldan olur demiş bekle diyor bende ramazan sonuna kadar bekleyecemm ondan sonra tedavii o zaman kadar bitkisel yolları deniyoruum ve deneyeceemm..bu ay da eşim sperm testi verecekk onda durumlar nedir bilmşyoruzz...şimdiye kadar eşimle ne konuda zıtlaştıysakk hep o haklı çıktıı o yüzden bende tamam bekleyelim diyorum zaten istesemde o zamana kadar bekleyecem okul kapanınca ramazan geliyoorr ..ramazan hayırlısıyşa geçsin de..
ALALH ım herkese yardım etsinn SOMA DAKİ KARDEŞLERİMİZE ALLAH IM yardım etsiinn yakınlarına bol bol saır versiinn ..herkesin imtihanı farklı iştee ALALH ım sen herşeyin hayırlısını ver.....

Son düzenleme:
Back
X