Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dertleşelim neler yaptığımızı paylaşalım arkadaşlar..
fsh si yüksek olan iki kişiymişiz meğer.gerçi Allahım kimseye yaşatmasın
Canim benim 89 du.bu ay 52 cikti hastande.saglik ocaginda 67 cikti.26 yasindayimm..ebeyim hergunum aglamakla geciyorrr.tup bebek yapmak istiyorum.cok borc var...sana kim dedi tüp bebek olmaz diye..bu arada ben yazin hayit tohumu kaynatip icmistim.6 ya düşmüştü inanamadim..simdi gene hayit tohumuna basladim..canim ac karnina öğlen ve aksam yemeginden once 1 tatli kasigi sicak suya koyup bekleyip 15dk sonra ic canimm...yumurtlamam yok benim..senin var mi.
benım 16.84 cıktı ama doktor korkulcak bısey yok dedı prolaktın yüksek çıksaydı çocuk olazdı dedı sızce fıkrınız
kızlar benmde lh yuksek cıktı fsh yumurtalık rezervıyle ılgılı lh da çatlamasıyla ılgılı bende aslan pençesı yapıyorm belkı ıse yarar dıye baska bıldınız bıse varmı yumurta çatlatması ıcın yumurtlama ıcın kuru ıncır çatlaması ıcın havuc dıyolar pko yum ben
canım prolaktin süt hormonu.yüksek olunca evet gebeliğe engel.ama fsh en önemlisi 15 üzeri olunca tüpe başlayamadık yumurtlama olduğu halde.senin ki çok yüksek değil.ama normal aralık0-10 arası diye biliyorum
canm ben öbur ay tup bebk yaptıracamcanım saraçoğlu konuşmasında pcolular incir kürü yapmasın soğan yapsınlar dedi.ama benim pcolu bi arkadaşım incir kürü ile hamile kaldı dene istersen
canm ben öbur ay tup bebk yaptıracam
canm testere dişliyi yapın bence allahdan umıt kesılmez rabbm verecek olduktan sonra bende kalıp kalıp dusuruyorm benmkınıde doktorlar bılmıyooinşallah hamile kalırsın canım.seninki yine tedavisi var bizim o da yok fsh yüksek olunca tıp çaresiz kalıyor.allah yardımcımız olsun
canm testere dişliyi yapın bence allahdan umıt kesılmez rabbm verecek olduktan sonra bende kalıp kalıp dusuruyorm benmkınıde doktorlar bılmıyoo
canm full yattm yıne dustu yaaa sorma hıc valla tek wc ye kalktım benm hamılelklerımde hep kanamm oluyor malesef pıhtılaşma var ıgne vuruluyorm ama kanama olunca kesıyolar ve dusuyo bebeklerımcanım o zaman muhtemelen progestan eksikliği var sende.tüp bebekten sonra çok hareket etme ve bol bol dinlen tutar allahın izniyle
canm full yattm yıne dustu yaaa sorma hıc valla tek wc ye kalktım benm hamılelklerımde hep kanamm oluyor malesef pıhtılaşma var ıgne vuruluyorm ama kanama olunca kesıyolar ve dusuyo bebeklerım