- 21 Şubat 2014
- 1.691
- 451
- 118
- 35
Aşk olsun canım sor tabi.Hayır açigim. .sen kapalı misin? ♡♡
Yok malesef ben de acigim ama isterim kapanmak cok da imreniom ama isteee.bu arada bende ogretmenim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun canım sor tabi.Hayır açigim. .sen kapalı misin? ♡♡
Hadi yaa nerdeki hangi koy
Hangi köy bilmiyorum tatlım ama 1 saat süruyomus gitmesi yanlış bilmiyosam..adı barış. .
Yok malesef ben de acigim ama isterim kapanmak cok da imreniom ama isteee.bu arada bende ogretmenim canim
Hayırlısı tatlım insanın kendisini hazır hissetmesi önemli. .ben böyle bir şeye cesaret edemem şuanda. . ALLAH ICIN KAPANMAK ISTERIM BASKASI ICIN DEGIL. ..OYUZDEN UFUKTA DAHA KAPANMA FIKRIM YOK MAALESEF canimmmm. Hakkımızda hayırlısı. ..
Ne kadar uzakmis gerci benim de ayni 45 dk filan suruyo sinif ogretmeni mi kuzenin emos.yeni mi atandi
Evet canım sınıf öğretmeni. .3 sene falan oldu sanki atanali ezgi . eşın ne iş yapıyor?
Esim de ogretmen canim.senin esin?
Benim esım anestezi teknikeri ama atanması o daha.alim az onlardan maalesef..ama suan burda ozel hastanede kalitekontrol direktörü oldu..hem kpss kursuna gidiyor hem isehazirand 3 yıl olacak evleneli..Mersinden geldik benim tayini çıkınca. 1.5yil önce. siz?
Biz daha 6 ay oldu evleneli canim yazin evlendik.ayni okulda tanistik.su an ayri okullardayiz ama.evlenmem ile fsh tanismam bir oldu.ne bilim cocuk daha dusunmuoduk ama cok da ertelemiycektim acikkorunurmuydumektimligi ile ogrendim.esim ben cocuksuz yasarim ama sensiz olmaz diyor acikcasi ben kadar takmiyor ama ben anneligi tatmak istiyom ya.ufff konu yine buraya geldi gorfun mu😞
Offf ff offf kader imiz buymusben ilk 1 sene artist gibi çocuk istemiyorum dedim.8yil hap kullandığımız üstüne bide evlenince 1 sene daha kullandım hap...iyice kurudum. ..hiçbir Dr demediki hemen çocuk yap..yoksa hic korunurmuydum...
Eşime diyorum bazen istersen bırak beni sana yazık diyorum...saçmalama çocuk olmasa ne olur ki ben seni istiyorum diyor..çocuk olmasada bişey olmaz diyor.ama insan kendini çok suçlu hissediyor..
Inşallah canimmmmm inşallah. ..dua ediyorum sürekli. ..belki bu mucize banada denk gelir diyee. ...ALLAHIM ANNE OLALIM NE OLURSUN HAYIRLIYSA AMIN:)
Kızlar hangi ildesiniz
Yok canım ilaç verdi ama adetin beşinci günü başla dedi Serophone miydi neydi tam hatırlayamadım adını
kızlar başlığın havası değişmiş ıyı olmus bende malatyadayım ılcede. öğretmenız eşimle.
bı yıldır korunmuyoz. 2 yıldır da evlıyız
evt canım ona bende baslayacagım bu ay. gunde kac tane kullanıyosun
Aynen canim .boyle olacagini bilseydim evlenirmiydim bilmiyorum suclu hissediosun baba olmak onlarinda hakki.ben 2 ay mi ne korundum .bayan drum fsh yuksek cikmasi menepoz degil bu kadin acil cocuk yapmali demek diyordu dogru da iste fsh dusse bile olmayinca olmuyor canim ne yapiyim ben ki cok espirili bi insanimdir ama 6 aydir yuzum gulmuyor.herkes soruyo neyin var diye anlatamiosun dugumleniyo.gecen kaynanam ezgi sizin cocuklariniz guzel olur filan dedi dusun ya tutuldum kaldim diyemiyosun kimseye.annemin olumu bile bu kadar yipratmamisti beni bu cok agir geliyo allahim kaldiramiycagimizi yuklemesin canin
Hiç sorma benim esım beyaz ben beyaz herkes sizin çocuğunuz çok güzel olur diyo. Rüyasında çocuğumuzun görüp arayanlar bile var.cok tatlı bır kızdıdiyor arayan . ..Kahroluyorum bişey dıyemıyorum. ...
😢ne bilim emosum nasip de varsa olur su yumurta donor isi gunah demii?
Yaaa başkasının kıyafeti ni bile giyemezken başkasının yumurtasını nasıl vücudunda tasiyacaksin Hélède eşinin spermi yle birleşecek. Olacak is değil ezgi..çok günah hem de çok kiskanilacak bır durum. ..
rehberlık canım . eşiminkıde ıngılızce
senın ne ?
Ayyy ne bilim yaaa psikolojim bozuldu sanitim bugun bunu bile dusundum 😝