canım merhaba bende fsh ı iyi olanlardanım fakat enteresan bir şekilde amh düşük 0,30 çıktı doktor erken menopoz dedi fakat ultrasonda yumurtlamam var bir ay 7 tane yumurtam oldu bu ay da oldu bu arada ben bir aşılama geçirdim negatifsonuç aldım. bu ay klomen kullandım 2 tane çok iyi gelişen yumurtam var ve muhtemelen çarşamba gününe çatlıycak yani canım bende bunu anlayamıyorum amh düşük hemde baya baya düşük fakan fsh çok iyi diğer bütün degerlerim için doktor anormal dedi çok iyi dedi olmadı amh testini tekrar isterim dedi ama yaptırmadım oda istemedi zaten o doktoruda bıraktım bakalım bu ay ne olacak benim kafandaki tek soru işareti tüpler film çekilmedim yaşıım 26 ve doktor filmi diğer ay bakalım dedi çektirelim olmadı çünkü yaşın çok genç tıkalı olabileceğini düşünmüyorum dedi aynı zamanda tüp bebek merkezine gittim bana direk hemen tüp bebek yaptırmalısınız fsh iyiyken dedi vakit kaybetmeyin dedi ama diğer doktorum kadın doğumcuk ben senin durumunu çok kötü görmüyorum dedi doğal kalabilirsinde dedi öyle acil tüp diyebiliceğim bir durumun yok dedi şaşırdım kaldım herkez bir şey söylüyor ben bir dönem doğal yolla denemek istiyorum çünkü inanıyorum Rabbim bana nasip edicek inşallah Rabbim sizlerede inşallah nasşiip etsin isteyen herkeze nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın