- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Geçmiş olsun canım. FSH nın yüksek olduğunu biliyor mu doktor. Ona bağlı bir durum değildir inşallah.Ayrıca abimin eşi de bebeğini kaybetti.Karnında 4 aylıktı,öldü. Doktor bir sürü araştırma yaptı.Sonuçta kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı ve tedavisini oldu -oluyor da- şimdi 5 aylık hamile. Ben de diyorum şu incir küründen falan kaynaklanır mı acaba? Bu arada sen nasıl yaptın incir kürünü canım.Havuç kürü de yaptın mı ? Benim yapmaya başladığımdan beri kasıklarımda ,belimde karnımda ağrılar oluyor sence ondan mı ?
Tatlm ben hamile kalmadan onceki ay fsh 15 ti.demek ki daha düşmüş ki gebelik oldu bilemiyorm.dr lar ilgilenmiyorlar sorunlu hastayla sorun yoksa her dr iyidr.ama sorun olunca lanetli gibi kaciyorlar.zaten ben dr a gitmedm uzun süre. Cunku bana tedavi vermediler bile cocuk asla olmaz diye her sefernde aglatarak yolladlar.ben de artk gitmem dedim.ve kendmce tedavi uyguladm bitkilerden faydalandm bi lokman hekim buldum onun bitki ilaclaryla hamile kaldm.cnm ben inciri gecen yil yaptm sogan kurunden sonra.olculeri tam hatrlamiyorm saracoglundan bakablirsn.7-8 incirdi sanirm.evet benm de kasiklarda sislenme tarzi agri oluyordu icerde calisma oldgunu gosteriyor:) ncirle havucu birlkte oneriyorlar simdi.saracogluna aç sor istersen cnm nsl yapilgini.ben de bugun aradm bana uygun kür var mi diye kullandgm bitkileri soyleyncee ssipariş vermedm.