fsh yüksek olanlar

doğrudur canım geçen ay e2 < 10 yazıyor..bu ay 370 ..yaşım 26 5.deneme idi bu ay..5 ay dır uğraşıyoruz hayırlısı bakalım..senin yaş kaçç sen tüp bebk merkezine gittin mi..

Canim hakkini helal et gormemisim.benim yas 27.benimde fsh yuksek cikti bitanem sira ile 33.8.31.9. Ve en son ay 12 aralara nokta koydum.15 uzeri ise tup yapmiyorlar zaten.gecen ay 9 a dustu deneyelim dedim o kafar igne ile yumos buyumedi iptal bu ay 12 cikti fakat gecen aydan kalan yumos sonradan buyumus kist olmus bu ay da bekliycem oteki ay 15 alti cikarsa tekrar bakacaz

Canim hakkini helal et gormemisim.benim yas 27.benimde fsh yuksek cikti bitanem sira ile 33.8.31.9. Ve en son ay 12 aralara nokta koydum.15 uzeri ise tup yapmiyorlar zaten.gecen ay 9 a dustu deneyelim dedim o kafar igne ile yumos buyumedi iptal bu ay 12 cikti fakat gecen aydan kalan yumos sonradan buyumus kist olmus bu ay da bekliycem oteki ay 15 alti cikarsa tekrar bakacaz

helal olsun ne demek ... anladım canım benim geçmiş olsunn tez vakitte bebk sahibi luruz hayırlısı ile inşALLAH......ASLAN PENÇESİ İÇMENİ ÖNERİRİRM..

arkadaşlar merhaba,aranızda yeniyim... benim fsh 80 çıktı,erken menopoz,tüp bebekte dahil asla çocuğun olmayacak dedi doktor,dünya başıma yıkıldı :43: ne yapacağımı bilmiyorum... Rabbimin mucizesi tez zamanda tecelli ederde hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşaallah...

Arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayın allah ol derse olur ben sizlerden de kötüydüm yumurtam hiç kalmamıtı menapoza girmiştim yazılarılarımda açıklamışım 3 aylık hamileyim ki bana tüp bebek bile olmaz demişlerdi

arkadaşlar merhaba,aranızda yeniyim... benim fsh 80 çıktı,erken menopoz,tüp bebekte dahil asla çocuğun olmayacak dedi doktor,dünya başıma yıkıldı :43: ne yapacağımı bilmiyorum... Rabbimin mucizesi tez zamanda tecelli ederde hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşaallah...

hoşgeldin aramıza benim de geçen ay düntam resmen karramıştı yemekten kesildim eşim kızmaya başlamıştı artık ağlama diye tutamıyodum kendimii.. ki doktorlar karşıdakini düşünmüyor çoğunluğu düşünmüyoor.. sana tavsiyemm sakin olmaya çalış ALAH ıma bol bol dua ett bol bol salavat çekk rahatlarsın ben öle yaptım birde..aslan pençesini içmeye başla bencee..ben neler okudum doktolar kesinikle olmaz dmeişer ama hamile kalmışlar hemde doğal yollardan..

Arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayın allah ol derse olur ben sizlerden de kötüydüm yumurtam hiç kalmamıtı menapoza girmiştim yazılarılarımda açıklamışım 3 aylık hamileyim ki bana tüp bebek bile olmaz demişlerdi

canım benim tebrik ederiimm.ben çok hikaye okudum böyle ve ümitlendim dedim doktor ne derse desin sen ALAH ına yönel iyice.. tama doktora da gidecez ama doktor olmaz diyorsa inamayacaksın unuttukları bişey var ALALH ol derse olacakk....

hoşgeldin aramıza benim de geçen ay düntam resmen karramıştı yemekten kesildim eşim kızmaya başlamıştı artık ağlama diye tutamıyodum kendimii.. Ki doktorlar karşıdakini düşünmüyor çoğunluğu düşünmüyoor.. Sana tavsiyemm sakin olmaya çalış alah ıma bol bol dua ett bol bol salavat çekk rahatlarsın ben öle yaptım birde..aslan pençesini içmeye başla bencee..ben neler okudum doktolar kesinikle olmaz dmeişer ama hamile kalmışlar hemde doğal yollardan..

Canım benim tebrik ederiimm.ben çok hikaye okudum böyle ve ümitlendim dedim doktor ne derse desin sen alah ına yönel iyice.. Tama doktora da gidecez ama doktor olmaz diyorsa inamayacaksın unuttukları bişey var alalh ol derse olacakk....

unutulan bi şey var o da stres işi daha çok olumsuzlaştırıyor en son ben kendimi öğrencilerime adamıştım hala öyleyim sayısız çocuğum var şükürler olsun

unutulan bi şey var o da stres işi daha çok olumsuzlaştırıyor en son ben kendimi öğrencilerime adamıştım hala öyleyim sayısız çocuğum var şükürler olsun

kesinlklee stres bende bu ay daha rahattım..öğretmen misiniz..bende okulöncesi öğretmeniyim geçen ay çocuklara baktıkça gözlerim doluyordu çok zor günlerdii ama atlattım şimdii diyorum başka şeylerle meşgul oll..öğrencilerim i çocuğum gibi seviyorum bende......

Canim hosgeldin.oncelikle panik yapma bu sayfada yazanlarin hepsi ayni sorunla bas basa.seni cok iyi anliyoruz canim.seni en iyi biz anlayabiliriz.oncelikle bunu cevrende cok dillendirme cunku vah vah tuh tuh dedikce daha cok canin skilir.bizinm bu durum genc yasimizda bi sanssizligim olabilir fakat bu sekilde anne olan cok canim tipta asl diye birsey yok daha bu sayfadan iki arkadasimiz hamile kaldi.pes etme.canin skildikca buraya yaz tatlim rahatla.uzme kendini

Hayye hosgeldin canim.hamilelik nasil gidiyor.cinsiyeti bellimi.umarim hersey yolundadir.bize dua et

helal olsun ne demek ... anladım canım benim geçmiş olsunn tez vakitte bebk sahibi luruz hayırlısı ile inşALLAH......ASLAN PENÇESİ İÇMENİ ÖNERİRİRM..
Aklina gelcek herseyi iciyorum tatlim gecen ay aslan pencesi ictim 9 a dustu fsh

canm full yattm yıne dustu yaaa sorma hıc valla tek wc ye kalktım benm hamılelklerımde hep kanamm oluyor malesef pıhtılaşma var ıgne vuruluyorm ama kanama olunca kesıyolar ve dusuyo bebeklerım

İbrahim saraçoğlu bu durumda olanlar için dediki. Günde 2 kere yarım bardal suyun içine yarım limonu sıkıp içsinler. İnşallah şifa olur.

Canim hosgeldin.oncelikle panik yapma bu sayfada yazanlarin hepsi ayni sorunla bas basa.seni cok iyi anliyoruz canim.seni en iyi biz anlayabiliriz.oncelikle bunu cevrende cok dillendirme cunku vah vah tuh tuh dedikce daha cok canin skilir.bizinm bu durum genc yasimizda bi sanssizligim olabilir fakat bu sekilde anne olan cok canim tipta asl diye birsey yok daha bu sayfadan iki arkadasimiz hamile kaldi.pes etme.canin skildikca buraya yaz tatlim rahatla.uzme kendini

hoşbuldum,teşekkür ederim... evet haklısın,bu da bizim sınavımız,gün geldi umursamadım ama gün geldi hıçkırıklara boğuldum. ilk evliliğim bu yüzden bitti şimdi tekrar bir evlilik söz konusu ama yine bu durumum engel oluyor,nişanlım eğer olmazsa seni krıp incitmekten korkuyorum çünkü çocuk istiyorum diyor,ailesi evlenin dedikçe bir bahane bulmaya çalışıyor,ne yüzü gülüyor ne de huzuru var,onun bu hali beni daha çok perişan ediyor :43: bazı kürlerden bahsetmişsiniz,neyi nasıl yapmam gerekiyor? ne öneriyorsunuz?

Cnm merhaba.3 ay oldu demek zamn ne cabuk geciyor umarm saglkla alirsin bebisini kucagina:nazar:

Back
X