- 13 Şubat 2014
- 1.451
- 459
- 128
Cylo rahmi kalinlastiriyor siklusu duzenliyor ama yan etkileri oluyor bende gogus agrisi bas agrisi filan bi de vajinal kurulugu onluyor.ben de ates basmalari olmuyor artik insallh def olup gider su menopoz .canim se soyluyodun biraz kahve geliyor diye oteki hafta doner .fsh olctur hemen.umarim amh iyi cikar zaten o da degisken ki dr tekrar olctur demis insallah gecicidir bunlar emosum ya.inan diger kafinlari kiskanir oldum icimdrn keske bu kadinin yumurtalik rezervi bende olsaydi diyorum ayyy sacmaliyorum sonra ezgi kendine gel diyorum.bu arada bugun bi kiz cocugu hordum emos oyle bakakaldim ne guzeldi.masmavi goz beyaz ten banada bundan bi taneeeee😊😊😊😊istedim allahtan.hem sana bana ..elaana .evli mutluya.farraha hepimize
Biraz daha bekleyim olmazsa cyloya baslayim ozaman. ..bende bugün markette abartmiyorum 6 tane falan gebe gördüm çok imrendim bır bilsen ezgi yanında 3 yasinda falan çocuğu vardı bide karnında vardı. hepimize dua ettim ALLAHIM DUY SESIMIZI NE OLURRR BIZLERE DE NASIP ET ANNELIGI VE BABALIGI NE OLURSUN YARABBIM. ..üzülmek yok pozitif olalım olacak inşallah Allahın izniyle