- 21 Şubat 2014
- 1.691
- 451
- 118
- 35
110 okudum ezgi daha.![]()
150 kalmis tatlim skinti yapma.bide bu meryem suresi nasil okunacak .kac gun
Ve arapcami okunacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
110 okudum ezgi daha.![]()
biz hafta sonu aile arasında nikah yaptık canım :)
150 kalmis tatlim skinti yapma.bide bu meryem suresi nasil okunacak .kac gun
Ve arapcami okunacak
Hayirli olsun canim nikahta keramet var derler ardindan da bebis gelir insallh.hep mutlu ol
180 fatiha oldu 1500 de ya muhyi okudum şimdilik. ..
meryem süresini türkçe arapcasini okudum ben adet olunca yerime hergun biri okudu arapça okudular onlar sagolsunlar:) adetm bitince tekrar ben okudum. 41 gün ara vermeden okunacak yani.
arkadaşlar ben hayıt tohumu aldım bugün,onu 1 bardak kaynar suda 10 dakika bekletip mi içeceğim,yoksa suyla 10 dakika kaynatacak mıyım?
180 fatiha oldu 1500 de ya muhyi okudum şimdilik. ..
meryem süresini türkçe arapcasini okudum ben adet olunca yerime hergun biri okudu arapça okudular onlar sagolsunlar:) adetm bitince tekrar ben okudum. 41 gün ara vermeden okunacak yani.
Ben muhyiye baslamadim .bu arada ben hacamat yaptircam emos yarin insallh.peygamberimizin tavsiyesi imis.vucudun belli bolgelerinden kan alma islemi.vucut icin cok faydaliymis yeniliyomus.ben bel bolgemden yaptircam ureme sistemi bozuklugu icin kisirlik icin iyi geliomus.sifayi ariyoruz bakalim tatlim
Ezgi esin okusa olur bence neden olmasın ki...
kız ben çok korkuyorum harcamat tan dün hemşire abinin eşimde yaptırmıştı kafasında çizik çizikti birsürü çok geniş bir alanda. .
yaptı bakalım siz olur inşallah ben çok korkuyorum ya ondan ALLAHIM AFFET SIN. .
Timothy Greenin Sıradışı Yaşamı.
Kızlar izleyin lütfen filmin her yerinde kendi hikâyemiz i gördüm. ..
Bugun insallh izliycem emos.su an hacamata gidiyorum optum cok
Bugun insallh izliycem emos.su an hacamata gidiyorum optum cok
Hadi hayırlısı olsun tatlım. Öptüm
kızlar yine moralim bozuldu ağlamaktan helak oldumeşim durumumu biliyordu bu yüzden evliliğimizi erteliyorduk,doktor çocuk için tedaviye başlayacağız diyince hafta sonu nikahımızı yaptık.bende tahlil sonuçlarını söylemedim eşime çünkü biliyorum olmayacak diye söylenecek... dün sonuçları öğrenmiş doktordan başladı olmayacak işte,imkansız,sen menopoza girmişsin,mantıklı ol,doktora bile gitmene gerek yok,tıbben yapılacak hiçbir şey yok sonuçlar ortada,boşa ümitlenme dedi,çok çok üzüldüm
dedim ki,istersen içinden gül bana,olmayacak bir şeye ümit bağladı de,mantıksız gör beni ama lütfen sen inanmasanda bunu bana hissettirip benim moralimi bozma,olmayacak diye düşün ama bana olmayacak deme... yok!!! olmayacak işte diye yine başladı,eşim eczacı bir de... bu seferde madem bana destek olmuyorsun o zaman bu konuyu bir daha açma bana,ben elimden geleni yapıcam,takdir Allah'ın dedim... o bana her olmayacak dediğinde ben hıçkıra hıçkıra ağlıyorum,ne yapıcam böyle hiç bilmiyorum
![]()
Canım benim üzme kendini ne olur..ALLAH BÜYÜK. ..ASLAN PENCESI YADA HAYIT IC BAK BAKALIM KACA DUSECEK fsh...ozaman sonucunu al eşine göster. ..biliyorum çok zor bir sınavdan gecıyoruz ALLAHIM sabır versin bızlere. ..ama şunu unutma esin bu durumu bilip seninle evlendiyse demekki seni çok seviyor..
canım haklısın eşimin sevgisinden zerre kadar şüphem yok çünkü büyük bir sınavdan daha geçerek bu güne geldik. bu 2. evliliğim ve şimdiki eşimin babası emekli müftü,boşanmış olduğum için kabul etmediler beni,eşim direndi onlara karşı,kırmadı üzmedi sessizce bekledi,bende hayır dualarını almadan bu iş olmaz dedim ve bizim birbirimize daha çok kenetlendiğimizi gördükleri zaman kabul ettiler,şimdi de kızları gibi görüyorlar beni :) bunu atlattık çok şükür ama çocuk olayında eşim çok kırıcı oluyor,beni ağlatana kadar uğraşıyor sonrada pişman oluyor özür diliyor,aradan 1 2 saat geçiyor sil baştan başlıyoruz... eşim her konuda çok karamsardır,ona olumsuz bir şey söyle o olmayacaktır,bitmiştir ona göre,onun bu huyunuda biliyorum bir çok konuda olumlu olduğu zaman ben sana demiştim diyorum ama bu konu işte çok farklı,ben inanıyorum olacağına desemde kahkahalarla gülüyor bu beni daha çok incitiyordediğin gibi canım Allah büyük,inşaallah bir gün karşısına geçip ben sana demiştim derim... hayıt tohumuna bugün başladım canım,41 meryem suresine de başlayacağım