- 13 Şubat 2014
- 1.451
- 459
- 128
ümitsiz demeyelim de,zor bir süreç diyelim. Rabbimizin rahmeti sonsuzdur,o istedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur. biz her durumda da O'ndan razı olalım,sabredelim... ''Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.''
bilmiyorum duydun mu daha önce bu konuyu... bir çift Hz.Musa'ya gidiyor ve ''Ey Musa!Biz yıllardır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Allah'a sorar mısın,bizim çocuğumuz olacak mı?'' diyorlar ve Hz.Musa Allah'a soruyor ve ''Hayır onların çocuğu olmayacak'' diyor Allah,bunu o çifte söyledikleri zaman çift üzülerek gidiyor ve yıllar sonra çocukları oluyor :) Hz.Musa'ya gidiyorlar ve ''Ey Musa,bize çocuğumuzun olmayacağını söyledin ama bak bizim çocuğumuz oldu.'' diyorlar ve bunun üstüne Hz.Musa Allah'a ''Allahım sen olmayacağını söyledin ama oldu çocukları,neden bana öyle söyledin?''diyor ve Allah diyor ki : ''Onların çocukları olmayacaktı ama bunu bildikleri halde benden asla ümitlerini kesmediler,bende onların dualarını kabul ettim!'' :) sabır ve dua ile ümidimizi yitirmeden bekleyelim,Rabbim elbet mükafatını verir... görelim bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler :)
Bu konuyu daha önce okumuştum gerçekten çok güzel. ..dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten elimizden...ALLAHIM BÜYÜK EN IYISINI HAYIRLISI NI O BILIR. ..EVLATSIZ KOYMA YARABBIM. .