fsh yüksek olanlar

Yok cnm bişey cikmaz herhalde ama biraz daha bekliyim olmadi yaparm kan tahlili.adet olmak istyorm off ya fsh yine yukselmis demek.cok sinirliyim ezgi bu ara.ates basiyoo durup durup ofofkelniyorm.sanki adet olsam rahatlarm.of bu ostorojen ne onmli biseymis basimiza gelmeyene kadar anlamamisz salgilanmayinca tum dengeleri degsyor vucudun..adacayi iyiymis.bnm kapsullerm de var

aynen öyle canım,eskiden ohh adet olmuyorum ne kadar rahatım diyordum şimdi olsam diye dua ediyorum... adaçayı ne için iyiymiş?

Yok cnm bişey cikmaz herhalde ama biraz daha bekliyim olmadi yaparm kan tahlili.adet olmak istyorm off ya fsh yine yukselmis demek.cok sinirliyim ezgi bu ara.ates basiyoo durup durup ofofkelniyorm.sanki adet olsam rahatlarm.of bu ostorojen ne onmli biseymis basimiza gelmeyene kadar anlamamisz salgilanmayinca tum dengeleri degsyor vucudun..adacayi iyiymis.bnm kapsullerm de var

Ah bu ates basmalari ....ayyy bu yasimizda o kadar komik ve uzucu ki kaynanam bile yasamiyor bunlari daha.canim soya ve adacayi ic bol bol ya aslinda gebe olabilirsin bi kanda baktir yoksa adet sokturucu al canim rahatlatir seni

merhaba arkadaşlar yazacaklarım uzun olacak baştan söyliyiym ama deneyimlerimi ve yasadıklarımı paylaşmk ıcın yazıcam...28 yasındayım 3 yıllık evliyim ve istanbulda yaşıyorum.fshım eylülde ölçtürdümde doktr 40 oldunu soyledı(adetli değilken ölçtü) yüksek fshla tanıstğmda nişanlıydım ve24 yasındaydım ne ailemde ne annemde teyzemde kimsede böyle bi durum yoktu doktorların hepsi farklı farklı nedenller söyleyerek yolladı benı.Evlendim hemen cocuk calısmalarına basladık tabı olmuyordu ve bırakın cocuk olmasını ben adet bıle olmuyordm hıc (ilaç verıyorlardı doktorlar doğum kontrolu vs) onlarla adet oluyordm ve ben ılac içmekten bkmıstım kendıilimden bıraktm varsın adet olmayayım dedım zaten cocuk da olmuyordu(ama içime sorun kendımı kadın gıbı hıssetmıyordum marketlerde pedlerin satıldğı stantdlardan gecmıyordum...) neyse gecen sene mart ilk tüp bebek denemesıne karar verdım ve doktor arayasına grdık (mustafa bahcecı,teksen çamlıbel,eurofertil, selman laçin) ayrı ayrı görüştüm hepsiyle ve hepsi ümitsiz bos laflarla dönor alın vs dedıler cok zor sansınız dedı ben ııclerınde en ınsaflı olan selman laçını sectm ve basladık tedaviye ancak sadece1 yumurtam olstu o da döllenmedi ilk travmam :)) sonra ki aylar hıc bısıyapmadım ne ılac ne doktor zaten öyle ya adette olmuyordm neyin cabasıydıkı artk ...sonra bı tanıdığmz bana bı kadını tavsıye ettı bıyoenerjci git bı gorun kadın doktor azerbaycanlı vs dedı.tabı ben pek ınanmadm ama yınede gıdıyım ne kaybederm dedım kı kadının seans bası 200 tl ve 15 gun neyse gıdıyorm kadına hıc bı değişklık yok dedım gttı paralar :)) tam 13.seanstı ben kendiliğimden adet oldum ve ınanamadm 2 yıldr adet olmayan ben adet olmstm (kadın o kadar sevndkı sarılarak ağladık hıc unutmam)sonrakı 2 ay ıcınde ben adet oldm kendiliğimden günüm bile şaşmıyordu.Tabi ben yıne duramadım tekrar tüp bebek denemeye karar verdim ve asrın hatası olan brüksel tüp bebek merkezine gttm yücel kahrmaan(doktor insanlık hislerini aldırmıs bence;bana sizin anne olmanız cok zor dedı yınede cabalaylm ) tedavım burdada iptal oldu (yumurtalar buyumedı dıye) ve ben 1 ay sonra çıtayı yükselttim amerikan hastanesı bülent urmana gttm .(cok soğuk bı doktor ama en azından yorum yapmıyo) her gun yenıumutlarla gıdıyorm oldu buyudubüyücel diye ve maalasef burdada büyümedi diye iptal olan bı tedavi(hemde telefonla bildiriyolar o kadar önemsiz onlar için) o telefonu aldğim gün bı senede 3 basarısız tedavı geldi omuzlarıma coktu ve nasıl ağlıyorm sıze anlatamam (ki son tedavıde 600 doz vuruluyordm dusunun ona rağmen tık yok)hemen yaslarımı sildim ben bırakmıcam dedım doktorlardan büyük Allah var doktorlar cok ıyı olsa bana bı bebek verırler ama veren Allah dıyerek kendımı o gun ıcerısnde yenı bı hastanede buldum :)) ama bu sefer farklı bı hastane (ozon tedavi,hacamat ve sülük yaptırdım.)yumurtalıklarıma ve bel bölgem (sülükten ınanlmaz korktm tam bı travma gıbıydı ama caresızlık hersey yaptırıyo ınsana)15 gun devam ettim ve en son tüp bebekten 3 ay gectı ben yıne adet olamıyordm cok uzuldm cunku bı kere önceden olmstm ve eşim dediki tekrar o biyoenrjici kadına gt ortaya gttm ve bu sefer 10.seansda yıne adet oldum ve o kadın bana o kadar kızdıkı senı sevdiğim için alıyorm dedı yoksa bu sefer senı kabul etmezdm nasl gttın tüp bebek yptrdın resmen yumurtalıklarına zarar vermssın ellerimle hıssedıyorm dedı.Doktorların hiç umuruna deği bu kulaklar neler duydu dedı ne olr bı daha gtme yoksa helal etmem dedı.ve simdı yenıden adet oldm (2.ayım)

uzun oldu kusura bakmayın arkadslar ancak ınanın doktorlara ınancım kalmadı en ıyılerıne gttm ama yaptkları tedavı hepsının aynı ve ben iliklerime kadar anladmkı eğervaktı gelmıyorsa yada Rabbım nasip etmıcekse olmucak (doktolar öbürü beriki hikaye) su an tek güvencem Rabbım(hıc dusunmemeya calısıyorm,elimdekilerin kıymetını bilmeye calısıyorm ve bol bol dua ediyorum ve inanıyorm.İnsallah olacak.herkesin dedği kafanı boşalt ne zamankı kafan cocuk mevzusunu unutur baska seyleere dalar işte o zaman cocuk olr )

işte benım hıkayem arkadslar her türlü soru ıcın ve bundan sonra güzel haberler paylaşmak ve duymak ıcın burdaymmm

Canim hosgeldin aramiza yazdiklarini okudum duygulandim ben ezgi ...fsh ile tanisali 6 ay oldu bende basarisiz tup asilama filan ne varsa var bende .canim bizim rahatsizligimiza modern tip ocu gibi bakiyor rakamlar yuzdeler falan filan alternatif tip ile hamile kalan cok arkadasimiz var bizimde olacak insallh sen de buna inan canin skildikca dertles bizimle biz burdayiz hic uzulme tatlim

Canim benim sorunum malum yumurtaliklar.ama hacemat yapan dr genel tedavi icin sirttan yapiyo bu ic hastaliklar icin.ben kisirlik icin de soyledim o zaman belime ve kalcamada yapti.tavsiye ederim canim fakat temiz guvenli bi yer olmalive bi uzman dr yapmali

tşk edrm, haklısınız güvenilir olması lazım. benim de çikolata kisti var,araştırıyorum, hangi ilde yaptırdınız acaba

aynen öyle canım,eskiden ohh adet olmuyorum ne kadar rahatım diyordum şimdi olsam diye dua ediyorum... adaçayı ne için iyiymiş?

Tatlm misafirlerm vardi giremedim.adacayi ostorojen hormonlari duzenleyip yumurtalarn calismasini sagliyor menopoz sikintilarni gideriyormus...

Ah bu ates basmalari ....ayyy bu yasimizda o kadar komik ve uzucu ki kaynanam bile yasamiyor bunlari daha.canim soya ve adacayi ic bol bol ya aslinda gebe olabilirsin bi kanda baktir yoksa adet sokturucu al canim rahatlatir seni

Hic sorma guler gecerdk menopoz diye.menopoz diyince aklima ates basmasi gelirdi hep.tek o olsa iyi vucut cokuse geciyor resmen.nerden bilebilirdm ki.esim gerildgi zaman huysuz oldgu zaman hep derdim ne öyle menopoza giren kadinlar gibii gerginsin diye takilirdm.basima geldi simdi.ah insan basina gelmeyene kadar bilmezmis hiç yasamayack gibi uzak gelir ya bazi seyler. Yok ama hersey insan için. Herseye hazrlikli olmali buyuk konusmamali..yine de hamdolsun ne yapalm her şer de bir hayir vardr cok daraldim mi bu lafi düşünüyorum antidepresan oluyor bazen.insanogluyuz ama yine de sukretmeyi unutuyorz bazen.allah bugunlermizi aratmasin..evet cnm biraz daha bekliym adet sokturcu alacam..

amin Rabbım hepımize evlat versin ;nasip edene kadar da dayanacak sabredecek güç ...imtihanımızdan alnımızın akıyla ckmayı nasp etsn

amin canım benim amiinn.

kızlar günaydıın..ben de bi ara hikayemi anlatayım demiştim sanırım zamanı geldi.ben 8 aylık evliyim..3 ay korunduk eşim korundu sonra tamam ertelemeyelim dedik..ben doktora gittim kan testi yapıldı ultrasyona karından bakıldı alttan muayeneden korkmuştum..neyse bir sıkıntı çıkmadı herşey normal dedi doktor..2 ay geçtii hamileik oluşmayınca dedim altta muayene olsaydım acaba bi sıkıntı mı varr.. bu arada akıntı da oluyordu..doktora akıntım var dedim bebek isteğini de açıkladım..muayeneden sonra sert br uslupla yumurtalar tembel çocuğun zor olur dedi..sonra fitl yazdıı ben şaşırmış durumdayım.dedim iltihap mı varmış bana sen niye geldin akıntım var demedin mi dedi..ikinci şookk..bu dokor da özelde. neyse çıktım oadan dediklerin almadım ..dedim aşka doktora gidecem..ama eve gelene kadar o otobüste gözüm hep yalşlı idi..sonra ilk doktorumua gittim muayene oldum dedi tembellikten bahsedemeyiz 1 yıl bekleyelimm.yoğun bir akıntı da yook dedii..ben tekrar geldim..4. ay oldu hamilelik oluşmayınca dediler şı-u doktor çook iyi ona gittim..dedim 6 aydır çocuğum olmuyoorr..çünkii 1 yıl geçmesi lazım deyip kestirip atıyolarr..sdoktor karından ultrasyonla baktı dedii sıkıntı yook sen hamile kalırsın bana inofolic diye biey verdi bunu iç dedi......sonra adet olmaya yakın gittim tekrra dedim hormon testi yaptırmak istyiorum ..adetli iekn gel yapalım dedii neyse adetli iken takrar gittim ..sonra fsh 14 çıktı bana bebeğin var mı dedi yook dediim..labaratuvarda yanlışşlık olmuş olailir diğer ay tekrarlayalım yksek se gene aşılama ya da tüp bebk önerecem dedi..bir de süt hormonu yüksekmş hap verdi onun için..ben ağlaya sızlaya eve kendimi zor attım..eşim sakineştirmeye çalışıyor ama yok habie ağıuorum ..gece uynamalar sabah kavakltıda ağlamalar..neyse bir şekilde toparlandım..teyzem bir doktor önerdii ona gittim bir de ..sonuçlarımı alıp gittim..doktora gösterdimm dedim böyle böyle söylendi bana muayene edelim dedi iltihap var deyip fitil yazdı sonra değerin yüksek ama çook yüksek değil..sadece bu na göre karar veremeyiz dedi.ölçüm yapalım ona göre tedaviye başlayalım dedi..bu arada adet olunca gittim ölçüm yapıldı fsh 2.5 e2 370 çıktı prl ölçümü yoookk..dedi sıkıntı var hormnlarda ama kendiliğinden de hamile kalırsıınn..sevinçle geldiimm rahat bırak kendini dediimm..ama şimdi aklımda süt hormonu ne durumda ve nasıl bir tedavi yapılacak ..doktorun yanında ken soruları hep unutuyorum..şimdi tekrar gidecem çarşamba günü süt hormounun soracamm ve de yaz tailini boşa geimek istemiyorum şimdiden başlayalım beklemeyelim diyecemm..

tşk edrm, haklısınız güvenilir olması lazım. benim de çikolata kisti var,araştırıyorum, hangi ilde yaptırdınız acaba

Canim kayseride dr mustafa mucahit yilmaz in kliniginde yaptirdim.ben nigdede yasiyorum burada hacamat filan yapan yok

amin canım benim amiinn.

kızlar günaydıın..ben de bi ara hikayemi anlatayım demiştim sanırım zamanı geldi.ben 8 aylık evliyim..3 ay korunduk eşim korundu sonra tamam ertelemeyelim dedik..ben doktora gittim kan testi yapıldı ultrasyona karından bakıldı alttan muayeneden korkmuştum..neyse bir sıkıntı çıkmadı herşey normal dedi doktor..2 ay geçtii hamileik oluşmayınca dedim altta muayene olsaydım acaba bi sıkıntı mı varr.. bu arada akıntı da oluyordu..doktora akıntım var dedim bebek isteğini de açıkladım..muayeneden sonra sert br uslupla yumurtalar tembel çocuğun zor olur dedi..sonra fitl yazdıı ben şaşırmış durumdayım.dedim iltihap mı varmış bana sen niye geldin akıntım var demedin mi dedi..ikinci şookk..bu dokor da özelde. neyse çıktım oadan dediklerin almadım ..dedim aşka doktora gidecem..ama eve gelene kadar o otobüste gözüm hep yalşlı idi..sonra ilk doktorumua gittim muayene oldum dedi tembellikten bahsedemeyiz 1 yıl bekleyelimm.yoğun bir akıntı da yook dedii..ben tekrar geldim..4. ay oldu hamilelik oluşmayınca dediler şı-u doktor çook iyi ona gittim..dedim 6 aydır çocuğum olmuyoorr..çünkii 1 yıl geçmesi lazım deyip kestirip atıyolarr..sdoktor karından ultrasyonla baktı dedii sıkıntı yook sen hamile kalırsın bana inofolic diye biey verdi bunu iç dedi......sonra adet olmaya yakın gittim tekrra dedim hormon testi yaptırmak istyiorum ..adetli iekn gel yapalım dedii neyse adetli iken takrar gittim ..sonra fsh 14 çıktı bana bebeğin var mı dedi yook dediim..labaratuvarda yanlışşlık olmuş olailir diğer ay tekrarlayalım yksek se gene aşılama ya da tüp bebk önerecem dedi..bir de süt hormonu yüksekmş hap verdi onun için..ben ağlaya sızlaya eve kendimi zor attım..eşim sakineştirmeye çalışıyor ama yok habie ağıuorum ..gece uynamalar sabah kavakltıda ağlamalar..neyse bir şekilde toparlandım..teyzem bir doktor önerdii ona gittim bir de ..sonuçlarımı alıp gittim..doktora gösterdimm dedim böyle böyle söylendi bana muayene edelim dedi iltihap var deyip fitil yazdı sonra değerin yüksek ama çook yüksek değil..sadece bu na göre karar veremeyiz dedi.ölçüm yapalım ona göre tedaviye başlayalım dedi..bu arada adet olunca gittim ölçüm yapıldı fsh 2.5 e2 370 çıktı prl ölçümü yoookk..dedi sıkıntı var hormnlarda ama kendiliğinden de hamile kalırsıınn..sevinçle geldiimm rahat bırak kendini dediimm..ama şimdi aklımda süt hormonu ne durumda ve nasıl bir tedavi yapılacak ..doktorun yanında ken soruları hep unutuyorum..şimdi tekrar gidecem çarşamba günü süt hormounun soracamm ve de yaz tailini boşa geimek istemiyorum şimdiden başlayalım beklemeyelim diyecemm..

Canim tup tedavisinde prolaktine bakmiyolar cok onemli degil dostinex mi ne o ilac dusuruyo.ayrica fsh yuksek degil senin hamile kalabilirsin daha gecen ay fsh 20 ile filtur arkadasimiz hamile kaldi

Gunaydin kizlar guzel gunler hepinize

Günaydın canım :) Sana da hayırlı günler diliyorum ve bütün kızlara :) Umarım hepiniz iyisinizdir.Giremiyorum, çok misafirim vardı bir de üniversitede okuyan kardeşimin ödevleriyle uğraşıyorum, yeniden öğrenciliğime döndüm resmen :) Ama iyi geliyor,çalışma delisiyim sanırım ben:1:

Ben de durumlar aynı ,incir ve havuç kürüm devam ediyor.Çok umutlu ve mutluyum ,tavsiye ederim :) Şimdi azcık geçmişi okuyayım, kabaca bakmıştım, ayrıntısıyla okuyayım :)

Canim once ben tahlilerimi goturdum normal jinekologa. Fsh yuksek olunca tekrar fsh istedi yaptirdim 8 cikti sonra once 33 du 8e dusmustu.sana asilama bi deneyelim dedi.normalde tupten once asilama denenir fakat fsh yuksek olan hastalara zaman kaybettirmemek icin direk tup diyolar asilama 15 uzeri ise fsh olmaz
Neyse bana letu adinda bi ilac verdi yumosu buyuttuk catlattik igne ile asilama yaptik.negattif
Ertesi ay deniycektik yumos yoktu direk tupe gidelim dedik
Anliycagin bakiyo yumosun varsa tahlil iyiyse asilama yapiyolar fsh cok yuksek ise direk tup diyolar.asilama tupe dahil degil ikisi farkli canim

Tamam canım sağol,tam anladığım gibiymiş :) Hayırlısı hakkımızda :34:

Canim bu arada incir kurunu bende yapiyorum.yumosun varsa buyutuyo catlatiyo insallh ise yariyodur .hayiti oteki ay dene senin en son kacti fsh

Benim adet döneminde 2 defa ölçüldü Fsh canım.Birinde 3 küsür çıkmıştı en son gittiğimde 16 küsürdü. Hayıtı incir kürü bitince denerim diyorum.Bu arada bugün kırmızılarım geldi :) Tam gününde maşallah hiç sekmez :)) İncir kürüne devam edeyim mi ?

evt canm bendede ılk defa dort yumurta oldu. hayıt ve serophone sayesınde . bu inmatür folikül ne oluyo?
evt canm denızhan ın asılaması ıyı dıyorlar ama bakalm

canm benm fsh 8-9 arasında degıyordu bu ay 11 olmus. yokl asılama dedıler bana sımdılık

evt canm yumurtalar buyuyor o yuzden agrı oluyo. hayıtı da adetın 2. ve 12. gunlerı arasındaıcıyorsun. benm arkadsım dusuk yaptı ilk ıkıncı de ıctı hamıle sımdı. ama sen sor yınede
benım anlamadıgım kızlar bu aşılama da rapor cıkıyo de mı? devlet karsılasın bazı masrafları dıye. rapor ıcınde 3 yıl evlı olma sartı mı var?
bızım uc yıl dolmadı sımdı yaptrsam asılama raporsuz bı sekılde mı alacagm ılaçları?
bde arkadsım ozelde yapılan asılamalar kabul edılmıyo tüp yaptırırken dedı. tüp ü devlette yaptırrırken sıkıntı cıkıyomus doğru mu?

bde arkadsım ozelde yapılan asılamalar kabul edılmıyo tüp yaptırırken dedı. tüp ü devlette yaptırrırken sıkıntı cıkıyomus doğru mu?

Ben her şeyi sizden öğreniyorum zaten :) Sağolsun gittiğim doktorlar açıklama özürlü.Çok teşekkür ederim,en kısa zamanda da güzel haberler yazarız birbirimize inşallah :)

İnsallah tum bekleyenlere...bana tup bebek bile zor demisti doktor ama yine de denemeye karar vermistim ramazan sebebiyle 2 ay sonraya erteledik o ara kendiligimden hamile kalmisim....ama soyledigim gibi hayit ve incire hep devam ediyodum ayrica bi kez kendim iki kez de doktor kontrolunde klomen kullandim en son klomen kullandigim ay 2 tane kocaman yumurta olmustu ayni anda incir de yedigim icin cok buyumusler...o ay olmadi sonraki ay klomensiz hamile kalmistim.hamile kalmadan bi onceki ay fsh 14 cikmisti..
Hayit ve incirin etkisiyle dustu sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağlıkla gelsin minik meleğimiz,bizim de sayılır :) Hayıt ve inciri aynı anda mı tükettin? Ben şuan incir ve havuç kürü yapıyorum 11 nisanda başlamıştım. Hayıtı sonra yapayım diyorum ne dersin ona da başlayım mı ? Ben hiç klomen ve türevi ilaçlar kullanmadım ,doktora gidersem de sırf onlar için gidebilirim :) Bir de bugün adetim başladı incir havuç kürüne devam edeyim mi ? 26 günde bir adet olurum.Ne çok sordum dimi :) Ama yapacak bir şey yok bizlere doktorlardan daha iyi geliyor hamile kalanlar.

Evet maalesf insanlar zayif bi noktani bulup ordan vurmaya calisyolar ve bir maalesf te kadin kadina ozellkle yapiyor.insanin yasadgi olmzluklarda insanlari daha iyi taniyor bu zamnlarda herkes kendni gosteryi iyi kotu.yeni yeni anliyorm bazi seyleri konduramadgm icin ay icin cok fena diyodum kendime.ama bazi kesitleri bir araya getryorm da cok safmisim ve o kondramadgm arkadasm ustelk cok sevdgm arkadasmn bana karsi sinsi hisler icnde.evine gitmistk yine ailecek kendsi cok titzdir ortada asla biseyi olmaz.salona gectk zaten hep oraya gecerz.koltklar beyaz.ustnde bi ultrason ciktisi vardi bariz.bu ne dedim orda unutmus gibi yapti a burda mi kalms dedi pişkin pişkin. Piskin diyorm cunku bilerek koyup sonra unutmusm numarasi yaptgini simdi anliyorm.ne oldgunu once soylemedi tabi ben anladm ne oldgnu.neyse itiraf etti hamileym dedi gerckten cok sevndm.iki kizi vardi bi de oglun olur ins dedim.yok ben istrmiyorm randevu aldm aldiracam yarin dedi.ben de salak gibi kendmi paraladm resmn yalvardm aldrma yazik diye.esine söyledm aldracak yapmayn dedm benm haberm yok dedi.yine de anlamadm.belki esiyle sonra konusack dedm.diger arkds hemn anladi ama yalan söylüyor aldrmayacak numara yapiyor dedi.ben de yok cnm dedm.abartsz saatlerce konustm.ikna ettm guyya.istemeden oldu diyip durdu.gecn haftalarda bana geldgnde istyordum korunmuyordum diye agzndan kacrdi.peki niye oyle yaptm dedm gecstrdi.dun de oyle yapinca tam emn oldm.kusura bakmayn kizlar uzun oldu kafanzi sisrdim ama hic boyle bisey yasamamstm bu kazik bana cok dokundu.hic haketmemsm ve çok safmisim..aman siz de gozunuzu dort acin kimseye guven olmuyo kizlar.paylasmk icin anlatrsn gider herkese soyler ve alay konusu yapar.insanlar cok acimasz...

Canımcım önemsemeyin lütfen bu tip insanları ve hayatınızdan çıkarın hiç düşünmeden.Ben kuzenimi bile yok sayıyorum ki hiç kin tutmayan biriyimdir.Ama altta kala kala ,üzüle üzüle içim kıyıla kıyıla hiçbir şeyi sürdüremem , benden uzak olsun dedim konuşmayı bir anda kestim :) Hiç ama hiç pişman değilim, 6yıl oldu keşke daha erken kesseymişim diyorum :) Yolunuza bakın kızlar ,3.4. kişilere kapatın kapınızı da kalbinizi de .

kızlar bugün arkadaşım aradı. hamıleymıs.

polikıstık over vardı. 9. ayda hamıle kaldı.

beklemıyordum hıc dusunmuyordum da dıyor.

dedım olsun nasıbıyle gelır o.

çok guzel bı duyguymus bılıyo musun dıyor.

içimden dedım ahh bı bılebılsem :43:

eve geldım dedim Allahım kızmıyorum,küsmüyorum, isyan da etmiyorum ama çok üzülüyorum dedim.:43:

Üzülmek yok,çalışmalara devam :1:

Canim tup tedavisinde prolaktine bakmiyolar cok onemli degil dostinex mi ne o ilac dusuruyo.ayrica fsh yuksek degil senin hamile kalabilirsin daha gecen ay fsh 20 ile filtur arkadasimiz hamile kaldi

evet ezgim dostineks vedi kullandım da ne durumda bilmiyorum ..onun ölçümü yapılmamış..fsh geçen ay 14 idi bu ay 2.5 çıktı ...ben de yaz tatilini boş a geçirmek istemiyorum..hayırlısı hepimiz için...normal yoldan mı hamile kaldıı filtuur arkadaşımız..

Back
X