fsh yüksek olanlar

Korkma suna inan anne olup burada yazacagiz tamam mi buna inan ve rahat ol😋

Saol tatlim inşallah hepimiz o tadı yaşarız. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. Eğer hayırlıysa..BIZLERE DE ANNELIGI NASIP ET. ..AMIN..ıyı geceler şeker kız. Iyiki varsin:)

Saol tatlim inşallah hepimiz o tadı yaşarız. ..ALLAHIM SEN BUYUKSUN YARABBIM. Eğer hayırlıysa..BIZLERE DE ANNELIGI NASIP ET. ..AMIN..ıyı geceler şeker kız. Iyiki varsin:)

Iyi geceler xanim.cooook optum😗

Canim yumoslardaki sorunu adetin 2.gunu anlarlar follikle bakarak tsh ne alaka o ancak hormon tahlilinde gorulur yumoslarda sorun yoksa belki i vardir diye sormustur ki zaten o sorunda yokmus benim tsh de normal cikti.sorun olsa kist myom veya kuculme gibi onu gorurlerdi diye dusunuyorum.bende yakinda fshlileri koruma ve yasatma dernegi kuracam😊😊😊😊😃
Valla neyle baktı bilmiyorum ama iki ayrı yerde baktı,alttan muayene ederek.Her gittiğimde alttan muayene eder zaten pek sorun göremedi hatta sekreterine yumurta ölçülerimi 40 lı bir şeyler yazdırdı gibi kalmış aklımda. Bir daha ki ay her zaman gittiğim doktora gideceğim sırf öğrendiklerimi sormak için :) Sinirlenmiştim ona,yoğun olduğu için çok bekletiyor tam da açıklama yapmıyordu sırada çok kişi var diye. (Feci devrik bir cümle oldu :1: )

Canim adetin duzenli ise ovulasyon testi al ona gore calisma yap ise yariyodur.bende bi ara cizgi koyulasti so ra silik cikti.lh artinca cizgi koylasio ovulasyon testi de ama ben nezamn yumurtluyom bilmiorum.gerci ben yumurtluyormuyum o da belli degil aman iste ac tavuk kendini bugday ambarinda gorur misali cok yumurtlarmis gbi bide ovulasyon testi aliyorum😛😛😛

Adet olan her kadın yumurtluyormuş canım. Olumsuzluk yok Ezgi :34:

Kızlar, benim adetimin bugün 4. günü .Dikkat ettim çok az akıntım oldu.İlk defa böyle oluyor, önceleri afedersiniz ped dayanmazdı.Acaba diyorum incir kürümü azalttı. Adaçayı söktürüyormuş içsem mi,bilemedim. Çünkü saraçoğlu hamile kalmak isteyenler adaçayından ,maydonazdan ,naneden uzak dursun diyordu. Hadi bana fikir verin napim?

Kızlar, benim adetimin bugün 4. günü .Dikkat ettim çok az akıntım oldu.İlk defa böyle oluyor, önceleri afedersiniz ped dayanmazdı.Acaba diyorum incir kürümü azalttı. Adaçayı söktürüyormuş içsem mi,bilemedim. Çünkü saraçoğlu hamile kalmak isteyenler adaçayından ,maydonazdan ,naneden uzak dursun diyordu. Hadi bana fikir verin napim?

Canim 4 gun az degilki normal.adeti miktari hersey etkilio stres beslenme hormonlar akisina birak benim d3 bazen az bazen fazla oluo dr onemli degil demisti

Canım Merhaba. .bende hayıt tohumu içtim incir yedim hergün 4 tane. ..adet olmadım. Normalde ayda 2 kez falan oluyorum. ..57 gün oldu son adetim den bu yana...gebede değilim. .olabılıyo demekki..

Adet olan her kadın yumurtluyormuş canım. Olumsuzluk yok Ezgi :34:

Yumurtlamiyorum ben canim 6 aydir korunmuyprum olsa olurdu.bizim ogretmen arkadasimiz hamile imis 5 aydir korunmuyormus haberi verdi cok sevindim ona sonra lavaboya gidip agladim dayanamadim buna sukur ne yapiyim kaderim

Bir ara ben de öyleydim eşimi bıktırmıştım,strese sokmuştum. Şimdilerde yumurtlama zamanımı söylüyorum,eşim de kendini ayarlıyor,zorlama yok baskı yok.Bayağı da dinleniyoruz :1: Sadece çocukiçin o iş olunca, olacağı da varsa olmuyor.

bende haber verıyorum eşime 12-14-16-18-20. gunlerı

20. gün bttikten sonra bir görevi daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyor ve dükkanı kapatıyoruz diyorum:1::52::17:

Sıkıntı oluşturmaz de mi ilaçla düzeltilebilir yani

Canim bu durum cok karisik degerine gore yumos rezervin azaliyor ama dr bi de adetin 3 .gunu ultrasonla yumurtaliklarina bakmasi lazim mesela gecen aylarda benim 9 du fsh ama tup bebek bile deneyemedim yumurtam buyumedi ve azdi.sen dra gorun mutlaka fs 8 e kadar cok iyi 8 den sonra azalma var uyari demek

Senin kaç ki kuzum

Ne sen sor ne ben soyleyim canim.ilk ilacla adet oldum 33 cikti.sonra 8 cikti sonra 31.sonra 9.en son 12 cikti.teshis erken menopoz.rezervim az canim 6 aydir evlat hasreti cekiyorum 8 aylik evliyim...sen evlimisin

Back
X