fsh yüksek olanlar

Ne sen sor ne ben soyleyim canim.ilk ilacla adet oldum 33 cikti.sonra 8 cikti sonra 31.sonra 9.en son 12 cikti.teshis erken menopoz.rezervim az canim 6 aydir evlat hasreti cekiyorum 8 aylik evliyim...sen evlimisin

Merhaba canım kaç yaşındasın acaba? Çocuk için geç kaldık demişsin ama nasip de varsa olur Allah' ın izniyle.
Ben de geçen ay yaptırmıştım fshım 13 çıkmıştı yaşım da kırk. Nasip diyorum sadece...Çünkü çok fazla engelleri olan , asla çocuğun olmaz denilenlere bile nasip etmiş rabbim, dilerse bizlere de nasip eder...

Kızlar, benim adetimin bugün 4. günü .Dikkat ettim çok az akıntım oldu.İlk defa böyle oluyor, önceleri afedersiniz ped dayanmazdı.Acaba diyorum incir kürümü azalttı. Adaçayı söktürüyormuş içsem mi,bilemedim. Çünkü saraçoğlu hamile kalmak isteyenler adaçayından ,maydonazdan ,naneden uzak dursun diyordu. Hadi bana fikir verin napim?

Ben de adetimin 2.günü incir kürüne başladım.Çok yoğun iki günlük kanamadan sonra incir suyunu içtikten sonra kanamam pat diye kesildi sanki. İlk kez böyle bir şeş yaşıyorum ve ben de senin gibi acaba incir küründen mi diye endişelendim. Zaten fshım da 13 lere çıkmış canım sıkıldı.

Bence sen adetininin sökülmesi için başka bitkilere de başvurma şimdilik. İnşallah incir kürüyle alakalı değildir yaşadıklarımız.:50:

Merhaba canım kaç yaşındasın acaba? Çocuk için geç kaldık demişsin ama nasip de varsa olur Allah' ın izniyle.
Ben de geçen ay yaptırmıştım fshım 13 çıkmıştı yaşım da kırk. Nasip diyorum sadece...Çünkü çok fazla engelleri olan , asla çocuğun olmaz denilenlere bile nasip etmiş rabbim, dilerse bizlere de nasip eder...

Insallah canim.yasim 27.yasima gore cok yiksek.umudumuz Allahtan canim

Kizlar bu arada fatihalarinizi okudunuz mu benim ki bitti dualadim hepimiz icin.ya muhyi ye gectim ve meryem suresine basliycam ins
.

Insallah canim.senin fsh dusukmus sansin var .hepimiz evlat sahibi oluruz ins..

Aslında fshım geçen yıl 5lerdeyken bu sene 13ü görünce çok şaşırdım, 1 yıl içerisinde bu kadar yükseliş hızlı geldi bana:50: Gerçi yaşım itibariyle düşününce normal belki diyorum ama dün gittiğim doktor sordu daha önce kaç çıktığını , 13 deyince o da yüksek dedi .
Ne bileyim yakıştıramıyoruz kendimize zamanla olması gereken şeyleri heralde. Bir kızım var binlerce kez hamdolsun rabbime o da tüple olmuştu zaten. Ama şimdi onun ısrarla kardeş isteğine cevap verememek üzüyor beni...
Amin canım inşallah...

Aslında fshım geçen yıl 5lerdeyken bu sene 13ü görünce çok şaşırdım, 1 yıl içerisinde bu kadar yükseliş hızlı geldi bana:50: Gerçi yaşım itibariyle düşününce normal belki diyorum ama dün gittiğim doktor sordu daha önce kaç çıktığını , 13 deyince o da yüksek dedi .
Ne bileyim yakıştıramıyoruz kendimize zamanla olması gereken şeyleri heralde. Bir kızım var binlerce kez hamdolsun rabbime o da tüple olmuştu zaten. Ama şimdi onun ısrarla kardeş isteğine cevap verememek üzüyor beni...
Amin canım inşallah...

O niye tup le oldu canim fsh den dolayimi.keske benim de 1 yavrum olsaydi .aynen canim 55 yasinda yasanacak seyleri 27 yasinda yasamak cok zor.senin olur canim fsh stresten dalgalanabiliyor kendiliginden olur bence

O niye tup le oldu canim fsh den dolayimi.keske benim de 1 yavrum olsaydi .aynen canim 55 yasinda yasanacak seyleri 27 yasinda yasamak cok zor.senin olur canim fsh stresten dalgalanabiliyor kendiliginden olur bence

Canım biz de evliliğimizin ilk yıllarında ciddi manada bir problem yoktu , hep kendiliğinden olur dedi doktorlar, ama olmadı.Sonra bir tüp denemesi ile oldu ama onu da 2 aylık nedensiz kaybettim. 1 yıl sonra tekrar denedik, çok şükür o tedaviyle kızım oldu. O zaman da hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen tüpe mecbur kaldık. Ama şimdi yaş da ilerledi, fshım da yükseldi. Bu arada geçen yıldan bu yana olumsuz 3 tüp dememem daha oldu maalesef. Şimdi biraz toparlanıp bir kez daha tekrar deneyeceğiz inşallah.
İnşallah Rabbim hepimize nasip eder ... Umudumuz O...

İncir kürü adetliyken uygulanmamalıymış arkadaşlar, yani adetli olarak 7 günü bitirdikten sonra başlamak gerekiyor. Şimdi gördüm bir sitede, adetimin tak diye kesilmesini ben buna bağlıyordum , emin oldum böylece.Yapacak olanınız varsa aklınızda olsun diye yazmak istedim:40:

kızlar ya muhyı ye mı gectınız bunda sayı kac ne zamana kadar okunacak

Ben de adetimin 2.günü incir kürüne başladım.Çok yoğun iki günlük kanamadan sonra incir suyunu içtikten sonra kanamam pat diye kesildi sanki. İlk kez böyle bir şeş yaşıyorum ve ben de senin gibi acaba incir küründen mi diye endişelendim. Zaten fshım da 13 lere çıkmış canım sıkıldı.

Bence sen adetininin sökülmesi için başka bitkilere de başvurma şimdilik. İnşallah incir kürüyle alakalı değildir yaşadıklarımız.:50:
Benim de ilk kez oluyor canım. 11 nisandan beri yapıyorum kürü ,26 nisan da adet oldum. 1. gün lekelenme şeklinde olurdu 2.3.4. günler ped yetişmezdi ,bu sefer öyle olmadı. Bugün 5. günüm hala devam ediyor ama damlaya damlaya :) Hayırlısı hakkımızda.

Yumurtlamiyorum ben canim 6 aydir korunmuyprum olsa olurdu.bizim ogretmen arkadasimiz hamile imis 5 aydir korunmuyormus haberi verdi cok sevindim ona sonra lavaboya gidip agladim dayanamadim buna sukur ne yapiyim kaderim

Ah canım ya üzüyorsun beni de :( Canım buraya ilk girdiğim zaman yazmıştım arkadaşım 1 yıl hiç korunmadılar gitmedikleri doktor kalmamıştı çok kafaya takıyordu sonrasında saldı kendini şimdi 3 aylık hamile. Allah biliyor canım,O 'nun izniyle olacak inşallah.Hem en kısa zamanda senden güzel haber alacağımıza eminim olmadı bu yaz güzel haberi vereceksin inşallah :)

Canım Merhaba. .bende hayıt tohumu içtim incir yedim hergün 4 tane. ..adet olmadım. Normalde ayda 2 kez falan oluyorum. ..57 gün oldu son adetim den bu yana...gebede değilim. .olabılıyo demekki..
Belkide incir etkilemiştir canım. Stres yapma canım olursun inşallah.

Canim 4 gun az degilki normal.adeti miktari hersey etkilio stres beslenme hormonlar akisina birak benim d3 bazen az bazen fazla oluo dr onemli degil demisti

Yok canım benim ilk defa oldu. 1. gün lekelenme 2.3.4 günler ped dayanmazdı bana.Bu sefer 2. gün bile sanki adetimin son günymüş gibi oldu .İncir ve havuç etkiledi büyük ihtimalçünkü hala devam ediyor ama çok çok az. Daha da eder gibi :) Olsun buna da şükür :34:

İncir kürü adetliyken uygulanmamalıymış arkadaşlar, yani adetli olarak 7 günü bitirdikten sonra başlamak gerekiyor. Şimdi gördüm bir sitede, adetimin tak diye kesilmesini ben buna bağlıyordum , emin oldum böylece.Yapacak olanınız varsa aklınızda olsun diye yazmak istedim:40:

Çok araştırmıştım ben de genelde adetin ilk günü başlıyordu hanımlar,ben de bir sorun olmaz diye devam ettim. Saraçoğlunu takip ettim ama sunucular sağolsun adamcağız tam söyleyecek kullanım talimatını sözünü kesiyorlar. Artık bu ay böyle gitsin bir dahaki adetimde içmem artık :) Teşekkür ederim canım bilgi için :)

Kızlar fsh hormonunun 10,67 olması normal mi yoksa yüksek mi ne demek bilen varsa yardımcı olabilir mi

Stres yapma canım, daha çok çıkar. Bence iyi .Yaş kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikçe hormonlarda cozutuyor tabi hormonlu beslenmee ve yaşadığımız stresler de cabası.

Back
X