Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım , hepimizin duaları hayırla kabul olsun inşallah.Sana da hayırlı kandiller.Kizlar kandilini mubarek olsun.allahim ne diliyorsaniz ulastirsin size.canlarim kaderdaslarim dualarim hepinize bugun.iyki varsiniz
Canim sana dr niye bosa ugrasirsiniz dedi fsh den dolayi mi
Sana da hayırlı kandiller canım.Hayırlı kandiller arkadaşlar. bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin,yar ve yardımcımız olsun inşaallah
kızlarr saraçoğlu atv dee canlı yayında.......
Kizlar kandilini mubarek olsun.allahim ne diliyorsaniz ulastirsin size.canlarim kaderdaslarim dualarim hepinize bugun.iyki varsiniz
Amin canım , hepimizin duaları hayırla kabul olsun inşallah.Sana da hayırlı kandiller.
Tedavi aşamasında her şey süper olmasına hiç bir sorun görülmemesine karşın doktor kendi kafasınca hiç bir tahlil yapmadan yaşıma bağlı yumurta kalitesizliğir dedi muhtemelen. Bu nedenle boşuna uğraşırsınız dedi.Ama bana hiç bir tahlil yaptırmadı.Ben toplam 5 tüp denemişim bu son doktoruma kadar her doktorum bana yumurtalarımın çok iyi olduğunu söyledi ki ilk tüp bebek tedavim de bile ben 36 yaşındaydım. En son hormonal değerlerime de ben gidip baktırdım, şimdi de diğer testlerimi yaptırıyorum üniversite hastanesinde. Yani doktorum bana karşı olumsuz konuşurken 1 yıl önceki tahlil sonuçlarım vardı elinde, onlar da gayit iyiydi durumum, kendisi hiç yaptırmadı, şimdiki fsh değerimi ondan sonra baktırmıştım.
Her şey Allah' tan...
Sana da hayırlı kandiller canım.
Evet ben de az önce onu izliyordum , kadının biri ona hormonal değerlerini söyledi orayı kaçırdım, mükemmel dedi Saraçoğlu, kadının değerlerini merak ettim açıkcası.:44::44::44:
canım ben dinledimm..bayan erken menopz dedi doktor diye aradı.. yanlışlık olabilir değerlerimde hatırladığım kadarıyla e2 77 fsh 6.5 lh ı unuttum ..değerlerin çook iyii daha ne olaca dedii..eşin sperm testi yaptırsıın dedi...
Canim 20 fatihan kalims.Allah kabul etsin bitanem
ezgi fatihayı bitirdiğinde duanın sonunda ne diycez benim 10 tane kaldı bitince ne diycem.:26::26::26::26::26::26::26:bu dr lara gore herkes menopozda zaten cocuk olunca da aaaa nasil olur mucize diyolar tabi hepsi degil ama icinde inanc olmayan oyle diyor
Bu dr lara gore herkes menopozda zaten cocuk olunca da aaaa nasil olur mucize diyolar tabi hepsi degil ama icinde inanc olmayan oyle diyor
BİZDE EŞİMLE GÖNÜLLÜ ANNE VE BABAYIZ KIZLAR..SALI GÜNÜ ALDIK KIZIMIZI ÇARŞAMBA AKŞAMI GERİ GÖTÜRDÜK..1 GÜN KALDI BİZDE..GERİ TESLİM EDERKEN NE OLURSUN BIRAKMA BENİ GİTMEK İSTEMİYORUM DİYE AĞLADI BACAGIMA SARILDI ZOR AYRILDIK..KİMSESİ YOK..HİÇ AİLE ORTAMI GÖRMEMİŞ YAZIKKK..ANNEMLE BABAMDA GELDİ KALABALIK OLDUK ÇOK MUTLU OLDU ÇOCUK...4 YAŞINDA AMA ÇOK ZEKİ MAŞALLAH...
BURDAN HERKESE SÖYLÜYORUM OKADAR GÜZEL BİR DUYGU Kİ BİR ÇOCUĞUN BAŞINI OKŞAMAK...BİLİYORKİ ARTIK ONUN BİR AİLESİ VAR..AYDA BİRDE OLSA VAR...ORDAKİ ARKADAŞLARINA ANNEM DİYOR BENİM İÇİN...![]()
valal ezgimm bayanın hormonlarında hiçir sıkıntı yoktu neye göre erken menopoz dedi bilmiyorumm ..dr larında kötüsüü var maalesef.....
oy yvaruum benimm kuzum kuzum ..ALALH ım sana da bize de en kısa zamanda versin inş ALLHH....NE MUTLU BÜYÜK SEVAP KAZNMŞINIZIDR...
BİZDE EŞİMLE GÖNÜLLÜ ANNE VE BABAYIZ KIZLAR..SALI GÜNÜ ALDIK KIZIMIZI ÇARŞAMBA AKŞAMI GERİ GÖTÜRDÜK..1 GÜN KALDI BİZDE..GERİ TESLİM EDERKEN NE OLURSUN BIRAKMA BENİ GİTMEK İSTEMİYORUM DİYE AĞLADI BACAGIMA SARILDI ZOR AYRILDIK..KİMSESİ YOK..HİÇ AİLE ORTAMI GÖRMEMİŞ YAZIKKK..ANNEMLE BABAMDA GELDİ KALABALIK OLDUK ÇOK MUTLU OLDU ÇOCUK...4 YAŞINDA AMA ÇOK ZEKİ MAŞALLAH...
BURDAN HERKESE SÖYLÜYORUM OKADAR GÜZEL BİR DUYGU Kİ BİR ÇOCUĞUN BAŞINI OKŞAMAK...BİLİYORKİ ARTIK ONUN BİR AİLESİ VAR..AYDA BİRDE OLSA VAR...ORDAKİ ARKADAŞLARINA ANNEM DİYOR BENİM İÇİN...![]()
ezgi fatihayı bitirdiğinde duanın sonunda ne diycez benim 10 tane kaldı bitince ne diycem.:26::26::26::26::26::26::26:
Kizlar sizde de oluyormu bu ay bana ara ara hafiften sicak basmasi oluyor havalar isiniyor ona baglamaya calisiyorum fakat menopozun nefesi gibi geliyor ...ufff
canm kötü düşünme benım de oluyo oyle bı sıcak bı soguk mevsım geçişindendir.
dün gece gözyaşlarıyla hepınıze dua ettım. Rabbim duymuştur inşallah sesımı...
bıkac gune adet olacagm mayıs ayı son denememız olacak. hazıran da Allah ızın verırse aşılam yolu gözukecek bana..
olsun da oyle de olur razıyım.
bu arada kızlar yazdım ama cevap yazdınız mı bılmıyorum ya ne okuyoruz sımdı? bu hafta sonu malatya da olacagm nete gıremem en azından tesbıh cekerım
Kizlar sizde de oluyormu bu ay bana ara ara hafiften sicak basmasi oluyor havalar isiniyor ona baglamaya calisiyorum fakat menopozun nefesi gibi geliyor ...ufff
Canım yaşım da küçük değil 29 stres yapıyorum o yüzden(