fsh yüksek olanlar

QUOTE=Ezgim10;35355985]Kizlar adetimin 10.gunu bugun tahlil yaptirdim e2.477 cikti .progesteronum.1.7 cikti nasil acaba ya nette de bisey bulamadim yarin gitcem dr a yumos var mi bakalim buyuyen 😯[/QUOTE]

canım 10. gun neden bakılıyo e2 ye

kızlar fatıhayı okudum ben baska okunacak bse varsa okuyayım

Gunaydin kizlar gununuz guzel olsun

günaydın ezgiim nasılsın..tahlil yaptırmışın 10. gün hakkında benim de bi,lgim yokk.inşALALH güzel haberler verirsiinn bizee..ailelri ziyarete gittik ben giremedimm forumaa..hayırlı günleerr kızzlarr..

QUOTE=Ezgim10;35355985]Kizlar adetimin 10.gunu bugun tahlil yaptirdim e2.477 cikti .progesteronum.1.7 cikti nasil acaba ya nette de bisey bulamadim yarin gitcem dr a yumos var mi bakalim buyuyen 😯

kızlar fatıhayı okudum ben baska okunacak bse varsa okuyayım[/QUOTE]

Baska yok canim rabbim kabul etsin ins.eger saglikli yumurta varsa buyurken e2 artar mi bu yuzden istiyorlar bugunde ultrasonda allttan baktircam bakalim yumos var mi bi umut iste cnim

kızlar fatıhayı okudum ben baska okunacak bse varsa okuyayım

Baska yok canim rabbim kabul etsin ins.eger saglikli yumurta varsa buyurken e2 artar mi bu yuzden istiyorlar bugunde ultrasonda allttan baktircam bakalim yumos var mi bi umut iste cnim[/QUOTE]

İnşallah vardr canm.yumurtalarmz cok ilgnc hic yokken bi an olusabiliyor buyuyebiliyor.rahmimz oldgu icin hala sansli umutlu sayilirz aslnda.o yumurtalar birgun olusacak buyuyecek catliyacak dollenecek cenin olcak sonra fetus.sonra da süt kokulu bebisler olacak kucaklarimizi dolduracak tum sevimlilikleryle...(.insallah)

Baska yok canim rabbim kabul etsin ins.eger saglikli yumurta varsa buyurken e2 artar mi bu yuzden istiyorlar bugunde ultrasonda allttan baktircam bakalim yumos var mi bi umut iste cnim

İnşallah vardr canm.yumurtalarmz cok ilgnc hic yokken bi an olusabiliyor buyuyebiliyor.rahmimz oldgu icin hala sansli umutlu sayilirz aslnda.o yumurtalar birgun olusacak buyuyecek catliyacak dollenecek cenin olcak sonra fetus.sonra da süt kokulu bebisler olacak kucaklarimizi dolduracak tum sevimlilikleryle...(.insallah)[/QUOTE]

Agzin bal yesin caniiiim insallh.gecen aylardaki tedavim e2 artmadi iptal oldu bu sefer de cok yukselmis anlamadim ki hayirlisi tatlim bugun belli olur

günaydın ezgiim nasılsın..tahlil yaptırmışın 10. gün hakkında benim de bi,lgim yokk.inşALALH güzel haberler verirsiinn bizee..ailelri ziyarete gittik ben giremedimm forumaa..hayırlı günleerr kızzlarr..

Saol canim ozlettin kendini ..bugun dr randevum var gelismelerden haber ederim 😊 tabi bi gelisme varsa😜

Benim de fsh biraz yüksek çıktı 10 küsür .internetten hayıt otu tohumunu okudum 2 gündür onu içiyorum inşallah düşer .Allah hepimize yardım etsin.dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız

Benim de fsh biraz yüksek çıktı 10 küsür .internetten hayıt otu tohumunu okudum 2 gündür onu içiyorum inşallah düşer .Allah hepimize yardım etsin.dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda bebeklerimizi kucagimiza alırız

Hosgeldn aramiza korkacak bisey yok merak etme fsh cok yuksek degil.yani ben 10 u gorsem bayram ederim en azndan :) yalnz dikkat stres yaparsan yukseliyo bu illet.fsh kidemlisi biri olarak söylüyorum :))

Dr un ameliyati cikmis uffff hay ben sansima kizlar ya bi kad8n dogumcu bulamadim herkes dolu😡

Saol canim ozlettin kendini ..bugun dr randevum var gelismelerden haber ederim �� tabi bi gelisme varsa��

bende özlediimm vallaa.bende bahar temizliğine başladım okul çıkışları azar azar yapayım dedimm..kadın olmak ne kadar zorr yavvv..
bekliyorum güzel haaberlerini..

Dr un ameliyati cikmis uffff hay ben sansima kizlar ya bi kad8n dogumcu bulamadim herkes dolu��

hayırlısı ezgiimm canım benin
m yarını bekleyecen artııkk.. güel haberlelerle gel burayaa..

Son düzenleme:
kızlarr beyazlar için hangi detarjanı kullanıyorsunuz bugün alışverişe gidecezz ne alacağımı ilmiyorumm ne tavsiye edersiniz..

kızlarr beyazlar için hangi detarjanı kullanıyorsunuz bugün alışverişe gidecezz ne alacağımı ilmiyorumm ne tavsiye edersiniz..

Ben arap sabunu kullaniyorm sivi olani.arap sabununu herseye kullanrm.piril piril oluyo yerler.camasrlar da yumusatciya ihtyac duymuyo yumuşack ve tertemz oluyo.hem daha dogal hem daha temiz tavsiye ederm..

Ilahi kiz farkli bi konu iyi olmus😊 ben de persil jel kullaniyorum beyazlar icin bi de vernel 😊😊😛

Tatlımm vardır bunda da bir hayir..sıkma canını:) yarın ola Hayrola:)

Yarina kadar catlarim emos ameliyat cikisi yakalamaya caliscam yakalarim insalllh.bi yumurta var yok ona bakacak ben randevu mu aldim ama benim sucum ne😞

Yarina kadar catlarim emos ameliyat cikisi yakalamaya caliscam yakalarim insalllh.bi yumurta var yok ona bakacak ben randevu mu aldim ama benim sucum ne😞

Hımmm öyle bir Şansın varsa iyi bakalim. .hadi iyi haberler alırsın inşallah. .

Aslında benim pek beyazim olmadığı için omo matik renkliler için olanı koyuyorum domestosta döküyorum biraz.bide yumos mavisi ni kullanıyorum konsantre olanı. ..hiç geçmiyor kokusu misssss l...ama annem ve kaynanam alo kar beyazı kullaniyor:)
bak birsürü secenek sana arkadaşım:)

SIkI durun.benim 2 tane yumurtam vaaaaaar😊😊😊biri 18 mm digeri 16 mm teyzeleri.persembe gunu alinacaklar insallah kayseri acibadem turgut beye yaptiriorum e2 im de 2 yumosa gore cooook iyi dedi inanmiyorum ya hala

Ben arap sabunu kullaniyorm sivi olani.arap sabununu herseye kullanrm.piril piril oluyo yerler.camasrlar da yumusatciya ihtyac duymuyo yumuşack ve tertemz oluyo.hem daha dogal hem daha temiz tavsiye ederm..

arap sabunu geçekten mii dnemek gerek aslında....

Ilahi kiz farkli bi konu iyi olmus😊 ben de persil jel kullaniyorum beyazlar icin bi de vernel 😊😊😛

he kızz değişik olsun demi ama :) ..teşekkür ediyoum..

SIkI durun.benim 2 tane yumurtam vaaaaaar😊😊😊biri 18 mm digeri 16 mm teyzeleri.persembe gunu alinacaklar insallah kayseri acibadem turgut beye yaptiriorum e2 im de 2 yumosa gore cooook iyi dedi inanmiyorum ya hala

ayy ezgiiimm çook sevindiimm çoookk..gözün aydınn canımm benimm...

Aslında benim pek beyazim olmadığı için omo matik renkliler için olanı koyuyorum domestosta döküyorum biraz.bide yumos mavisi ni kullanıyorum konsantre olanı. ..hiç geçmiyor kokusu misssss l...ama annem ve kaynanam alo kar beyazı kullaniyor:)
bak birsürü secenek sana arkadaşım:)

teşekkür ediyorumm canlarr..sağolunn bakalım aklımda i sürü seçenek ne alıp geleceeemm....

Back
X