fsh yüksek olanlar

Ilk defa tup yaptirmaya gidicem canim oncesinde hic gorusmedik burdaki dr um onun yaninda calismis kesinlikle ona git dedi aradi konustu diger dr um da cok iyiydi ona vefasizlik etmis gibi oldum ama napiyim

en iyisini ypmışıınn ben onun adını bu forumda çook duyduumm.....çok iyi dedilerr sende öle dersinn ve bebeğim geldii dersiin ezgiiiiiiiiimm.....

Kizlar malumunuz insallh persembe sabahi yumurtam toplanacak tedavi surecim icin yasini serif istesem kimler alir yazabilir mi 😊😊

ben den ikitane ezgi bende eşimle birlikte okuruumm..

en iyisini ypmışıınn ben onun adını bu forumda çook duyduumm.....çok iyi dedilerr sende öle dersinn ve bebeğim geldii dersiin ezgiiiiiiiiimm.....

ben den ikitane ezgi bende eşimle birlikte okuruumm..

Allahim razi olsun kuzuuum tesekkur ettim...insallh bu sayfamiz da bebislerimize isim konusacagiz hadi hayirlisi😊

Gunaydin kizlar gununuz guzel olsun

merhaba canımmm...ben adetliyim bitmeye denk gelirse okurum inşallah bende türkçe arapçasını ama :42:olur mu bilmem..
sonuçlarım çıktı..
fsh 7,2
e2 199
prolaktin 33
progesteron 0,1
lh 4,7

fsh en son 67 di..cylo ve hayıt tohumu aslan pençesi içtim..:37::37:

merhaba canımmm...ben adetliyim bitmeye denk gelirse okurum inşallah bende türkçe arapçasını ama :42:olur mu bilmem..
sonuçlarım çıktı..
fsh 7,2
e2 199
prolaktin 33
progesteron 0,1
lh 4,7

fsh en son 67 di..cylo ve hayıt tohumu aslan pençesi içtim..:37::37:

Emooos inanamiyorum sonuclarin super yaaaa.dr a git cabuuuuk follikulun vardir dusmusken tedavini ol cok guzel masallah kuzum

Emooos inanamiyorum sonuclarin super yaaaa.dr a git cabuuuuk follikulun vardir dusmusken tedavini ol cok guzel masallah kuzum

Ezgi inanki hiç sevinmedim nedense..dr cylo dan düşer demişti. .ama bence hayıt tohumu ndan oldu..Çünkü geçen senede kullanmıştım 6 ya 4 e düşmüştü hep..yarın sabah gidecem inşallah bakalım hayırlısı bebeğim. .

Ezgi inanki hiç sevinmedim nedense..dr cylo dan düşer demişti. .ama bence hayıt tohumu ndan oldu..Çünkü geçen senede kullanmıştım 6 ya 4 e düşmüştü hep..yarın sabah gidecem inşallah bakalım hayırlısı bebeğim. .

Kuzum diger degerlerinde guzel ama sevin bence cok guzel benim ki 16 di ya .follikulun varsa basla kuzum olur tatlim bunu gordugumuze sukurler olsun ya

Bu arada cylo fsh dusurucu degil canim sadece ostrojeni dengeliyor benim ilk kullandigim ay 30 cikmisti..yani kesin o dusurur diyemeyiz

Bu arada cylo fsh dusurucu degil canim sadece ostrojeni dengeliyor benim ilk kullandigim ay 30 cikmisti..yani kesin o dusurur diyemeyiz

Yarın sabah randevu için aradım bakalım hayırlısı tatlım. .inşallah hayırlısı olsun canimin ici hakkımızda. .

canım seni üzmek istemem ama fsh yüksekse düşüler yalancı düşüler olur ama düştüğü ayda yumoşlar sorunsuz gelişir...senin e2 yüksek çıkmış canım benimde fsh yüksek canım gerçek düşüşte e2 değer 60 altında olması gerek..e2 yükselince fsh baskılıyor fsh düşürüyor canım..e2 yüksek çıkması kistle ilgili olabilir..inş yarın kontrolünde güzel haberlerle gelirsin

canım seni üzmek istemem ama fsh yüksekse düşüler yalancı düşüler olur ama düştüğü ayda yumoşlar sorunsuz gelişyalancı gelirsinyüksek çıkmış canım benimde fsh yüksek canım gerçek düşüşte e2 değer 60 altında olması gerek..e2 yükselince fsh baskılıyor fsh düşürüyor canım..e2 yüksek çıkması kistle ilgili olabilir..inş yarın kontrolünde güzel haberlerle gelirsin

Teşekkür ederim canım. Benim e2 hep yüksek çıkar genelde 300 küsür çıktığında olmuştu ama lh ilk defa normal çıktı oda yüksekti hep..fsh yalanci biliyorum çünkü çok uzun zamandır 67 89 52 falandi....hayıt tohumu kullanin a düşüyor. .

Teşekkür ederim canım. Benim e2 hep yüksek çıkar genelde 300 küsür çıktığında olmuştu ama lh ilk defa normal çıktı oda yüksekti hep..fsh yalanci biliyorum çünkü çok uzun zamandır 67 89 52 falandi....hayıt tohumu kullanin a düşüyor. .

canım kistmi çıkıyor e2 yükesk olunca...e2 yükske çıkması adetin tam sökülemdiği içinde olabiliyomuş diye duydum..benimde fsh 60 gördü canım...cylo prognova kullandım 4 ay ve bisteron deha kullandım 4 ay ve yumoşlarım sorunsuz büyümeye başladı ve 3 defa tüp bebek yaptırdım ama hep olumsuz oldu tutmadı canım..canım benim fsh hep takip ediyordu doktorum sonra tüp bebek doktoru takip etmeye gerek yok adet 3 günü yumoş görülüyorsa tedaviye başlatmıştı ve her tedavimde en fazla iki yumoş istenen büyüklüğe geliyordu bitane dolu çıkkıyordu ve döleniyordu orta kaliteli tek emriyo transfer oldum 3 tüp bebektede canım..şimdi bakım yapıyorum kendime..biesterona tekarar başladım deha Qenzim 10, omega3 ,arı sütü bal polen propolis karışımları kullanıyorum..bunların hepsi yumoşları kaliteli olmasını sağlıyor tavsiye ediyorum canım...sen daha önce tüp bebek denedinmi canım..yaş kaç

canım kistmi çıkıyor e2 yükesk olunca...e2 yükske çıkması adetin tam sökülemdiği içinde olabiliyomuş diye duydum..benimde fsh 60 gördü canım...cylo prognova kullandım 4 ay ve bisteron deha kullandım 4 ay ve yumoşlarım sorunsuz büyümeye başladı ve 3 defa tüp bebek yaptırdım ama hep olumsuz oldu tutmadı canım..canım benim fsh hep takip ediyordu doktorum sonra tüp bebek doktoru takip etmeye gerek yok adet 3 günü yumoş görülüyorsa tedaviye başlatmıştı ve her tedavimde en fazla iki yumoş istenen büyüklüğe geliyordu bitane dolu çıkkıyordu ve döleniyordu orta kaliteli tek emriyo transfer oldum 3 tüp bebektede canım..şimdi bakım yapıyorum kendime..biesterona tekarar başladım deha Qenzim 10, omega3 ,arı sütü bal polen propolis karışımları kullanıyorum..bunların hepsi yumoşları kaliteli olmasını sağlıyor tavsiye ediyorum canım...sen daha önce tüp bebek denedinmi canım..yaş kaç

Canim mrb.senin yumoslar igneyle mi buyuyordu tup denemende

Canim mrb.senin yumoslar igneyle mi buyuyordu tup denemende

canım bizim gibi fsh çok yüksek olanlarda çok yüksek doz ilaçla yumoşlarımız büyümüyor tam tersi ters tepiyor yumoşlar büyümüyor..ben ilk tedaviye başlayınca yüksek doza ilaca ramen çok fazla yumoşum büyümedi ve bünyem altüst oldu o ilaçlardan sonra..şimdi gitiğim tüp bebek doktorum klomenle büyütüyor canım yumoşları...seninde opu varmış galiba canım Allahım kolaylık verin inş bütün yumoşların dolu çıkar dölenir..kaç tane yumurtan var senin canım..

canım bizim gibi fsh çok yüksek olanlarda çok yüksek doz ilaçla yumoşlarımız büyümüyor tam tersi ters tepiyor yumoşlar büyümüyor..ben ilk tedaviye başlayınca yüksek doza ilaca ramen çok fazla yumoşum büyümedi ve bünyem altüst oldu o ilaçlardan sonra..şimdi gitiğim tüp bebek doktorum klomenle büyütüyor canım yumoşları...seninde opu varmış galiba canım Allahım kolaylık verin inş bütün yumoşların dolu çıkar dölenir..kaç tane yumurtan var senin canım..

Sen boyle yazinca umutsuzluga kapildim bende bu ay klomen kullandim 2 tane buyumus yumurtam var su an yarin alinacak.karamsarlik coktu yine bana .hayirlisi olsun ne yapalim rabbim dilerse olur

canım kistmi çıkıyor e2 yükesk olunca...e2 yükske çıkması adetin tam sökülemdiği içinde olabiliyomuş diye duydum..benimde fsh 60 gördü canım...cylo prognova kullandım 4 ay ve bisteron deha kullandım 4 ay ve yumoşlarım sorunsuz büyümeye başladı ve 3 defa tüp bebek yaptırdım ama hep olumsuz oldu tutmadı canım..canım benim fsh iyordu doktorum sonra tüp bebek doktoru takip etmeye gerek yok adet 3 günü yumoş görülüyorsa tedaviye başlatmıştı ve her tedavimde en fazla iki yumoş istenen büyüklüğe geliyordu bitane dolu çıkkıyordu ve döleniyordu orta kaliteli tek emriyo transfer oldum 3 tüp bebektede canım..şimdi bakım yapıyorum kendime..biesterona tekarar başladım deha Qenzim 10, omega3 ,arı sütü bal polen propolis karışımları kullanıyorum..bunların hepsi yumoşları kaliteli olmasını sağlıyor tavsiye ediyorum canım...sen daha önce tüp bebek denedinmi canım..yaş kaç

Canım yaşım 26 hiç tüp bebek yapmadık 3 yıllık evliyim..Eşimi anca ikna ettim şimdide fsh yuksek diye tüp bebek yapmıyor dr..işte yarın tip Fakültesine gidecem inşallah bakalım ne diyecek Dr. ..benim yumurtam hiç yoktu bayadir. .gecen ay 2 tane 4 mm olmuştu çok şaşırdık. .ama fsh yuksek diye yapamadık tüp bebek. .78 gündür adet olmamistim 3 gündür oldum cyloyla..ilk defa adetim geçilmişti. .

Sen boyle yazinca umutsuzluga kapildim bende bu ay klomen kullandim 2 tane buyumus yumurtam var su an yarin alinacak.karamsarlik coktu yine bana .hayirlisi olsun ne yapalim rabbim dilerse olur

canım sakın karamsarlığa kapılma bizim gibi fsh yüksek olanlarda 1 kalite emriyoda olanlar çook ve tüp bebekte tutanlarda çook...sakın moralini bozma Allahın izniyle ol derse olucak canım..transfer sonrası hep eylencelişeyler seyret tv bol bol dua et..opu sonrası anans ye canım her gün 2 dilim bol proteyinle beslen ceviz fıdık badem ye bol bol kabak çekirdeği ye hergün bir avuç ...bo bol c vitamini al inş Allahın izniyle tutcak bebeiş canım...canım gerçekten çok yıpratıcı şeyler insan ister istemez stres yapıyor tedaviye başlıyosun büyücekmi yumoşlae büyüyor dolu çıkıcakmı dölencekmi bölüncekmi transfer oluyosun tutcakmı tutmıycakmı biz üzülsekte iş olucağına varıyor canım...ster yapmamaya çalış stre s hem yumurta büyümesini etkiliyor transfer oluncada bebeğin tutnmasını engeliyor...

Canım yaşım 26 hiç tüp bebek yapmadık 3 yıllık evliyim..Eşimi anca ikna ettim şimdide fsh yuksek diye tüp bebek yapmıyor dr..işte yarın tip Fakültesine gidecem inşallah bakalım ne diyecek Dr. ..benim yumurtam hiç yoktu bayadir. .gecen ay 2 tane 4 mm olmuştu çok şaşırdık. .ama fsh yuksek diye yapamadık tüp bebek. .78 gündür adet olmamistim 3 gündür oldum cyloyla..ilk defa adetim geçilmişti. .

canım sakın zaman kaybetme bizlerde yumurta rezervi azlığı var bu fsh doğal gebe kalmamız çok zor ama fsh yüksek olup hamile kalanda çook..yaşın çook genç ve tüp bebekte başarı şansı yaş küçük olunca daha başarılı oluyor..nerelisin canım nerde oturuyosun istanbula yakınsan burda fsh yüksek olup tüp bebek için kabul eden merezlerde var..benim gitiğim merkez fsh hiç bakmıyor canım..birde rahim filmi çektirdinmi canım... erken yumurta rezerv azlığı olup tüp bebekte başarılı olanlar sayfamız var tüp bebek topiğinde mutlaka bekleriz sayfamıza hepimizin derdi ayn orda canım...

Back
X