Evet canım erzurumdayım. Ya var ya benim hikayem sıkıntılı ben geçen sene ekim gibi buharada muhammet beye gittim çok iymiş dediler dediler gittim. Neyse tahlil aldı adetin 6. Günü (!) ve ciddi bişey yok dedi fsh 10 idi olur dedi klomene başladık bikaç ay öyle olmadı tabi her ay gittiğimde yumurtalarıma bakıyordu çok iyi diyordu bikaç yumurta oluyordu hep hiç başka bişey söylemiyordu sorun yok diyip duruyordu sonra ovitrelle kullandım kimyasal düşük oldum adetim de hep 30-35 günde bir oluyordu falan ben dedim ki doktora acaba ben menopoza giriyor olabilir miyim güldü bana hayor öyle birşey yok dedi yine de tahlil aldı tekrar adetten 1 gün ÖNCE tabi sonra her şey normal dedi yine ovit yine negatif sonuç derken ben bu ay yakup beye gideyim dedim artık o uzman araştırmada prof dr ona gittim aşılama falan bekliyorken şok erken menopoz ve direkt tüp bebek şansın da az. Nasıl yaaaaaa !!!! Muhammet bey benim aylarımı, zamanımı, gücümü, enerjimi, paramı var olan yumurtalarımı harcadı haram olsun. Neyse yıkıldım ben resmen bu ay başladık tüp bebeğe tedaviye daha tahliller çıkmamıştı yakup beyde sonra akşam arado hemşire erteledil tüp bebeği fsh 15 yüksek diye bu ay da gitti mi bi güzel sonra gittim demet hanıma ben de bh ay boş geçmesin diye o da baktı 2 tane yumurta gördü ama küçükler ebatları iğne istedim yine de belki bu ay olur da tüpe falan gerek kalmaz diye inşallah Rabbimden hayırlısı olsun gerek kalmasın. Demey hanıma anlattım muhammet beuün yaptığını hiçbirşeu söylemedi gidicem ama yanına başkalarını da yakmadın diye biliyosan bil yoksa yönlendir. Araştırmada yakup bey bünyamin bey metin bey çok iyi doktorlarmış bu ay eğer iğneyle olmazsa (bi umut

( ) yakupa gidicem. İşte böyle

((