Bir sürü şey yazdım internetin azizliğihepsini sildi :) Neyse kısaca yazayım bari. Öncelikle geçmişolsun canım.Rabbim iyi insanlar karşılaştırsın. Ben buhara da bir tek kbb doktoruna güveniyorum diğerleri FASO. Muhammet bey dediğini bana da çok övdüler iki arkadaşım gidiyor ona .Yere göğe sığdıramıyorlar.Ben erkek doktora gidemediğim için hep kadın araştırdım. Demet hanım dediğin eğer buharadaki demetse ondan bir cacık olmaz.Ben yukarda saydığım nedenlerden ona gittim,evime yakın diye. Daha hikayemi dinlemeden muayeneye geçti hem de telefonda annesiyle konuşuyordu.Alttan mı üstten mi diyesordum hııı dedi alttan olsadaha iyi.Neyse hala tel de konuşuyor hiçbir şey soramıyorum telde konuşurken beni alttan muayene etti. Daha anlatmayayım sinirlerim hopluyor hatırladıkça. Sonra tahlillerime baktı FSH 16 .Bir sürü kişini yanında tahlil sonucuma Tüp yazdı ve fakülteden doktor önerdi. Ben kadını şikayet edeceğim zaten gerekli mercilere. HADSİZ. Neyse canım, Muhammet denen zatın da ondan kalır yanı yokmuş. Çok geçmiş olsun. Araştırma dediğin bölge eğitim mi yoksa yakutiye araştırma mı ( şimdi fakülte olarak geçiyor)? Allah yardımcımız olsun canım.Sırf bu demetin yüzünden doktorlara küstüm resmen.Normalde Fatma hanım ı beğeniyordum ama o da pek ilgili gelmedi bana. Hepsinde doğum doktorum Funda hanımı arıyorum sanırım. İnşallah gerek kalmaz da hamile kalırsın ,kapak olur onlara çevirir çevirir okurlar.
Ayrıca sen yazınca hatırladım.Ben 2013 eylülünde spiralimi çıkarrtığımda o doktor hiçbirşeyin yok her şey normal demişti. ona da hakkımı helal etmiyorum.Hepsini ifşa edeceğim du hele

Birbirimize destek olacağız canım. İstersen birde Hümeyra hanıma git, şifa da. Ben bir ona gitmedim eğer hamile değilsem ona gideceğim gelecek ay. Hamileysem de ona gideceğim. Hakkımızda hayırlısı canım.İnşallah hiçbirine gerek kalmaz.