Yok cnm seni anliyorm saglik ocagi cok gicik gercekten bilmez miyim o bir gun beklemenin yil gibi oldugunu.iki hafta ust üste kan verdim.idrar testi negatfti.ama ben israrla bisey var dedm.o ara cunku cok sik adet oluyodm dedm ya 15 te bir.bitkisel bi ilac kullanyodm o bayagi iyi gelmsti adetime.baktm yok 15 te bir adet olan ben adet olmuyorm.normal adet dongum 5 gun filan gecikince saglk ocagnda test yaptm beta 3, 5 cikti.dr gec dollenme olabilir.iki gun sonra tekrar edelm dedi.o sefer de 5, 5 filan cikti.dr yetersz dedi haftaya bi daha bakalm dedi.tabi ben kan verip beklmkten helak oldum.bi hafta sonra yine verdm yine birgun bekledm o zaman 632 cikti.dr tamamdr dedi gebesin.folik asit yazdi.yarini beklemek cok zor gerckten.insllh hamilesndr.evet gec dollenme de olabilir.ama herseye hazrlikli ol cnm.vucuduna cok kulak asma tatlm psikolojik belirtler de yasayabilirsn.ben her adetm gecikince tum gebelik belirtlerni tasiyorm cunku :) negatf ciksa da sakin uzulme çalışmalara devem:) hava degisimi de adeti geciktirebilir.yine de yarin burda hamileyiiiimmmmm diye haykirman dilegyle...varsa baska sorun sorabilirsn cmm..
Teşekkür ederim canım.Evet her türlü sonuca hazırladım kendimi.4 gün gecikme olduğunda hamileliğe fazla kaptırmıştım sonrasında üzülmüştüm,şimdi temkinliyim :) İncir geciktirmiştir diyorum bir taraftan.
Tekrar geçmiş olsun diyerek iki soru daha soracağım izninle :) Kaç aylıktı gebeliğin. Bir de Fsh yüüznden gecikmeler başladı dedin ya ilk gecikmelerinin süresini hatırlıyor musun? 6 gün sürdü mü mesela. Hakkını helal et canım .Fazla bir belirtim kalmadı zaten. Ensemde sivilce çıkınca bugün olurum dedim ama olmadım. Ayy inşallah olmam da gebe kalırım. Hepimiz için bir umutta ben olurum