fsh yüksek olanlar

hanımlaar nasılsıınızzz ..dünden beri giremedimm pek ..bugün sene sonu gösterimiz vardıı pıtırcıklar ile onu yaptııkk şükür bittiii....

Hadi geçmiş olsun :) Kaçıncı sınıf sende?

elaaan canım doktora git ondan sonra iç ne olur ne olmazz.

Gideceğim canım.Kafam karıştı,netleştireyim.

Hadi geçmiş olsun :) Kaçıncı sınıf sende?

sağolasıınn :)...benimkiler anasınıfıı okulun en küçükleriii yavrulaarrıımm :).. ELAN oğlum kızım diyorum da bana diyoki bi tanesii bizi sen mi doğurdun da oğlum kızım diyoonn..şimdkiler ne fenaa..
geçen de bi tnesi öğretmenim senin niye çocuğun yokk dedii..yookk nniye sordun dedim..diyokii bilmem evlenince çocuk olur ya diyoorr :) sonra benim yook dediimm diyo kii sıpaa :) istemiyon mu :)..

Gideceğim canım.Kafam karıştı,netleştireyim.

evet evet netlettir ondan sonraa...inşALLAHH mutlu haberlerle gelirsiiiin..

Emelllll en iyisi soğan kürünü keseyim. Canımcım şimdi ben ilk gebeliğimde de geç döllenme yaşadım ya demekki diyorum adet olmaya yakın yumurtluyorum.Adet günümün 1 gün öncesi ilişki oldu. Bu yansımamış olabilir mi kan testine. 1.2 negatif onu anladım da geç döllenme olunca en az kaç çıkıyor beni azcık aydınlat tatlım :)

Canım 0 5 arası negatif 5 in üstü pozitif kabul ediliyor..düşün 10 günü geçtiğinde 1000 falan oluyor...
şimdi bak benim 3.32 çıktı bir umutlandım bir umutlandım hep 0 çıktığı için AMA MAALESEF GEBE OLMADIM HAYIRLISI:(

Aslında hiç stres yapmıyorum. Gelsin diye olumlu msjlar gönderiyorum :) 9 gün geçti canım. Yarına alabilirsem randevu gideceğim çünkü soğan kürüne başlamak istiyorum,belirsizlikten kurtulurum en azından. Bu sefer devlete gideceğim,belki daha hayırlı olur. Aslında ben de gerginlik de yok canım. İnşallah senden de hayırlı haberler alırız canım.

canım soğan kürü yapma soğan rahmi inceltir adetin gelmez.adet olmak için rahmin kalınlaşması gerek sonra bebeiş yoksa adetle dökülüyor rahim bliyosun..bence hiçbir bitkisel karışım yapma bekle doktora git mutlaka...

evet evet netlettir ondan sonraa...inşALLAHH mutlu haberlerle gelirsiiiin..

İnşallah canım, sağ ol.

Canım 0 5 arası negatif 5 in üstü pozitif kabul ediliyor..düşün 10 günü geçtiğinde 1000 falan oluyor...
şimdi bak benim 3.32 çıktı bir umutlandım bir umutlandım hep 0 çıktığı için AMA MAALESEF GEBE OLMADIM HAYIRLISI:(

Hayırlısı artık :) Umudum yok zaten de içimdeki kurttan kurtulayım :) Aldım randevumu,pazartesi 11.10 .Devlet hastahanesine gideceğim.Hiç gitmedim belki şans getirir :) Hiçbir şey anlatmayacağım ona,kendisi bakalım ne diyecek .

canım soğan kürü yapma soğan rahmi inceltir adetin gelmez.adet olmak için rahmin kalınlaşması gerek sonra bebeiş yoksa adetle dökülüyor rahim bliyosun..bence hiçbir bitkisel karışım yapma bekle doktora git mutlaka...

Evet canım ben de netleştirmeye karar verdim. Soğan kürünü de incir kist yapmıştır belki diye yapacaktım. Randevumu aldım pazartesiye, hayırlısı hakkımızda :)

İnşallah canım, sağ ol.

Hayırlısı artık :) Umudum yok zaten de içimdeki kurttan kurtulayım :) Aldım randevumu,pazartesi 11.10 .Devlet hastahanesine gideceğim.Hiç gitmedim belki şans getirir :) Hiçbir şey anlatmayacağım ona,kendisi bakalım ne diyecek .

Elannnn enguzeli anlatmamak yoksa başından saviyorlar. ..bakalim ne diyecek.hayirlisi olsun inşallah:)

canım benim progestan iğnem vardı günaşırı...kan sulandırıcı iğnem vardı göbekten her gün birtane jelim vardı..estrodial hapım vardı günde 3 tane..aspirin, folik asit,elevit kullandım hap olarakta canım..canım benim rahim çok kalınlaşmıyordu sınrdaydı 8mm...senin transfer günü kaç mm rahim kalınlığın..

Canim sana baya bisey vermisler.ben sordum dr a rahim nasil diye transfer ani.o nerden geldi aklina dedi.merak ettim dedim.biseyler geveledi sen o tarz bi hasta degilsin rahim 3 cizgi traminal mi ne dedi pek anlamadim.bitincede hemsireye folic asit bide crinone alsin baska bisey almasin dedi.dr da cok iyi kayserinin en iyi tupcusu😊anlamadim ince olsa biseyler verirdi heralde demi canim

Canim sana baya bisey vermisler.ben sordum dr a rahim nasil diye transfer ani.o nerden geldi aklina dedi.merak ettim dedim.biseyler geveledi sen o tarz bi hasta degilsin rahim 3 cizgi traminal mi ne dedi pek anlamadim.bitincede hemsireye folic asit bide crinone alsin baska bisey almasin dedi.dr da cok iyi kayserinin en iyi tupcusu😊anlamadim ince olsa biseyler verirdi heralde demi canim

ezgiiiii hiç kafana takmaa canıım demekki sana uygun görmemişşşştirr..turgut aydın ı bende çook duyduumm.........

canım şimdi bunları takma kafaya bir ara anlatırım neden bu ilaçların kullanılması gerktiğini şimdi anlatırsam yine kafan bulanır..tutcağı varsa rahim incede olsa kalında olsa tutar..Allahım ol desin yeterki..8 gün kaldı teste... sen bizim umudumuzsun..

canım şimdi bunları takma kafaya bir ara anlatırım neden bu ilaçların kullanılması gerktiğini şimdi anlatırsam yine kafan bulanır..tutcağı varsa rahim incede olsa kalında olsa tutar..Allahım ol desin yeterki..8 gün kaldı teste... sen bizim umudumuzsun..

Yaaa ne biliyim tatlim ya bugun seytan durttu nete baktim tek embryoda hamilelik orani cok cok azmis.sonra verecek olan rabbim olursa olur dedim.hayirlisi 8 gun sonra belli olacak .

ezgiiiii hiç kafana takmaa canıım demekki sana uygun görmemişşşştirr..turgut aydın ı bende çook duyduumm.........
Oyledir demi.bu arada pitirciklarina bi alkis da benden.insallh kendi pitirciginin da boyle gunlerini gorursun

Oyledir demi.bu arada pitirciklarina bi alkis da benden.insallh kendi pitirciginin da boyle gunlerini gorursun

tabiki de öylediirrr..ezgiimmm bak olumzsuz şeyleri hiiç okuma araştırmaa hiiçç..valal en güzelii senin beklemen ..nasipte varsaa olacakk zateenn bunu biliyorsunn..ayyyyy inşALLAHH canımcıımm hepimiz görürüzz ...teşekkürlerr bu aradaa ....

Kızlar ya ben de biakç gündür beyaz bi akıntı var acaba belirti olabilir mi :) kafayı yedim artık ha her ay hem hamilelik hem de adet belirtileri yaşıyorum yahu

Kızlar ya ben de biakç gündür beyaz bi akıntı var acaba belirti olabilir mi :) kafayı yedim artık ha her ay hem hamilelik hem de adet belirtileri yaşıyorum yahu

Canım yumurtlama döneminde olan akıntı gibi mi ? Bende de var canım.Bir kaç gündür daha da arttı. Çok afedersin beyaz ve az sümüksü gibi. Belirtiler adete benziyor evet.

Emel'cim bence anlatınca savıyorlar , zoruz diye :) Söylemeyeceğim sadece adetimin geciktiğini söyleyeceğim.

En güzeli ama suphelenip tekrar baştan herseyi isteyebilir...Ultrasonda anlar zaten çok iyi bir dr.saa...
ya ben ayin 19 da 1 gün süren adet olmuştum 78 günün sonunda...temizlenmesi 5 gun oldu bugün adet belirtileri ve pembe akıntı var çıldıracam yaaa...insan her hafta kirlenir mi ya...ne kadar dengesiz bir rahmimi var....ara ebesi yalan olacak galiba bu ay..gelecek ay sil baştan yapacam herhalde...

Canım yumurtlama döneminde olan akıntı gibi mi ? Bende de var canım.Bir kaç gündür daha da arttı. Çok afedersin beyaz ve az sümüksü gibi. Belirtiler adete benziyor evet.

Yumurtlamam geçti canım e inşallah bebek yoksa adet olsun barsa bebek olsun inşallahhhhh

Yumurtlamam geçti canım e inşallah bebek yoksa adet olsun barsa bebek olsun inşallahhhhh

Yurmutlamanın geçtiğine emin misin ? :) Ben hesapladığım yumurtlama zamanında olmamıştım ilk gebeliğimde. Bazen kadınlar adet döneminin hemen öncesi veya hemen sonrası yumurtlma olabiliyormuş. Ben aslında yumurtlama dönemindeki akıntıya mı benziyor diye sormuştum :) İnşallah bebiştir,umudumuz o olsun ama çıkmayınca da yıkılmak,karamsarlığa kapılmak yok :)

En güzeli ama suphelenip tekrar baştan herseyi isteyebilir...Ultrasonda anlar zaten çok iyi bir dr.saa...
ya ben ayin 19 da 1 gün süren adet olmuştum 78 günün sonunda...temizlenmesi 5 gun oldu bugün adet belirtileri ve pembe akıntı var çıldıracam yaaa...insan her hafta kirlenir mi ya...ne kadar dengesiz bir rahmimi var....ara ebesi yalan olacak galiba bu ay..gelecek ay sil baştan yapacam herhalde...

Şüphelensin,deneyimlemiş olurum.Bakalım iyi doktormuymuş :) Her şeyi soracağım.yumurtam var mı nedir ne değiidir :) Kendiliğinden adet olunca gidecektin ya doktora iyi olmuş işte. Boş ver canım adet olmak gibisi yok. Önce tıbbı tüketelim sonra ara ebesi :1:

Back
X