fsh yüksek olanlar

Kuzum incir kürünü uygula yapamazsam mutlaka incir ye adetle başla 21 gün yap kürü direkt yumurta dostu ben bu ay yapıcam inşallah

onu yapacam da süt ü artırıyor ya incir o yüzen zaten bende yüksek yapamıyoruum incir kürünü......

onu yapacam da süt ü artırıyor ya incir o yüzen zaten bende yüksek yapamıyoruum incir kürünü......

Öyle mi bilmiyordum onu ben sanırım benm süt hormonum normal ben yapıcam o yüzden nasipse inciri de bal tarçın çörek otunu da hayıtı da :) hepicisini ne oluyosa olsun artık

KZILAR BUGÜN ADETİN 3. GÜNÜ hormon testi yaptırdım
fsh 7.4
e2 39
lh 2.69
tsh 3.35
prl 42.65

bende süt hormnu 2 ay öncesindede yüksekti geçen ay normal çıkmıştıı doktor erken menopoz yookk ilaç vermeyecemm eşin test yaptırsın ona göre dediii.. prl yi sabah aç karnına ölçtürmek gerekiyor diye okumuştum onu dediimm dedii etkisi olurr ona takılmayalım zaten çok yüksek değil ir ilaç kullanmıştın vermeyecem eşinin sonucu ile gel dedii..hayırlısı bakalım...

canımcığım prolokotin hormonun yüksek çıkmış diğer hormonlar normal çıkmış..canımcığım süt hormonun yüksek ve bebek sahibi olamamanın tek sebebi bu bence..bunu tedavisini olmadınmı bişey duymuştum ben eşin ilişki esnasında göğüslere müdahale etmemesi gerekmiş hiçbirşekilde ağızla emerek dahil..bu prolokatin hormonunu daha çok yükseltirmiş..araştır istersen canım ya doktoruna sor gerçi hiçbir doktor bunu yasaklayamayaz..prolokotin 20 üstünde değer normal değilmiş..

aynen canım sakın incir kürünü yapma..prolokatin hormonu yüksek olanlara tavsiye edilmiyor incir kürü..

Gunaydin kizlar.zaman yaklasiyor ve ben artik uyuyamiyorum.dua edin bana ne olur😞

Öyle mi bilmiyordum onu ben sanırım benm süt hormonum normal ben yapıcam o yüzden nasipse inciri de bal tarçın çörek otunu da hayıtı da :) hepicisini ne oluyosa olsun artık

evett vcanım öyleymiişş..saraçoğlu dedii süt hormonu yüksek olanlarr incir havuç üzüm madn suyu anne sütü ü artıran herşey yasak mışş...
bende ikisini yapıyorum kızz hepsini mi yapacann ..bir an önce olsun istiyoruz değil mii ...sana mantıklı gelsin inan ve uygula kürerii ben buna çok inanıyoruum...

canımcığım prolokotin hormonun yüksek çıkmış diğer hormonlar normal çıkmış..canımcığım süt hormonun yüksek ve bebek sahibi olamamanın tek sebebi bu bence..bunu tedavisini olmadınmı bişey duymuştum ben eşin ilişki esnasında göğüslere müdahale etmemesi gerekmiş hiçbirşekilde ağızla emerek dahil..bu prolokatin hormonunu daha çok yükseltirmiş..araştır istersen canım ya doktoruna sor gerçi hiçbir doktor bunu yasaklayamayaz..prolokotin 20 üstünde değer normal değilmiş..

canıımm geçn ay normaldi 22...ben önceden de dünki hastanede ölçtürmüştüm doktor saah aç karnına ver demdedii..devletteki hormon testi sabah aç karnına gel dedii..prolaktin için de sabah 10 a kadar kanınızı veriniz yazıyorr nettee..ben şimdi ona takılıyoruumm..doktora da dediimm..dedii etkisi oluurrr..o yüzdeenn hayıt da düşürüyomuş zatenn inanarak içiyorum ..ama sabah versem ne olurdu acaa demekten de alamıyorum kendimi...
çünki bekar bi arkadaşımın da yüksek çıktıı ama o adet olamıyrum şikayetiyle gitmiştii bende her ay kend,liğimden oluyorum göğüslerden süt gelme olayıda yokk ..öle olunca biraz daha rahatıım... prolrktin 25 bazu hastaneer de 30 üst sınır kaul ediyomuşş..doktor ona takılma çok yüksek değil daha öce dostineks içtin fazla içme dedii....
bir de canım araştırdım en büyük etken stres süt hormnu için hatta halk arasında stres hormonu olarak bilinirmiş..ben ski olmaya çalııyorum ama okuda bişey olsa kaç gün kafaya takarım eşimle azıcık tartışsak kendimi yer bitiririrm diyorum sen böye de strese giriyosunn kendimi sakn olmaya alıştırıyorum..

aynen canım sakın incir kürünü yapma..prolokatin hormonu yüksek olanlara tavsiye edilmiyor incir kürü..

yapmıyoruum zateennn gerçii sabah vermediğim için belki normal aralıklrda da ddiyorum ama hayrlısı bakalım..

Gunaydin kizlar.zaman yaklasiyor ve ben artik uyuyamiyorum.dua edin bana ne olur😞

günaydıın canım ..EZGİİM ALAHm yüzünü güldürsünn canım benimm.bebeğin annesine sıkıca sarılsıınn seen çook mutlu ol emi..o kadar kosusturdun ALLAH ım elbet mükafatıı veriri..sakin ol ama sonucu bilmiyoruz ALLAH IM HAYIRLISINI VER VE BUNU BENİM İİÇİN HAYIRLI EYLE DE....

Canımın içi hep aklımdasin duamdasin sakin unutma tamam mı? Hayırlısı neyse o olsun inşallah hayırlısı sana tutunmasidir..bende heyecanla bekliyorum inanki. ..aklım hep sende..rahat olmaya çalış tatlım bol bol ayran iç uykun gelsin😁😁😆😴

Son düzenleme:

Günaydın canım sonuçların çok şükür çok iyi çıkmış maşallah. ..prolaktin dışında. ..benımde bu ay 33 çıkmıştı. ..dostinexkullandım 1.8 e düşmüştü şimdi gene yukselmis. .hayırlısı. ..ama fsh çok sevindim senin için.

Allah yardımcınız olsun. benim adetsiz fsh ım 90 adetin 3,günü en az 12 oldu. doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dua edeceksin tıp buraya kadar ddi :( ve ben daha 22 yaşnda bekarım. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. :43:

Allah yardımcınız olsun. benim adetsiz fsh ım 90 adetin 3,günü en az 12 oldu. doktor herkesin çocuğu olmak zorunda değil dua edeceksin tıp buraya kadar ddi :( ve ben daha 22 yaşnda bekarım. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. :43:

Tatlm uzulme dr lar hep olumsz konusur biz alistik.onlar istedkleri kadar olmaz desinler yumurtaya can veren rabbim isterse bize de verecek.fsh cok degsken zaten.o degerlere takilip uzulme.alternatf yollar da dene

Günaydın canım sonuçların çok şükür çok iyi çıkmış maşallah. ..prolaktin dışında. ..benımde bu ay 33 çıkmıştı. ..dostinexkullandım 1.8 e düşmüştü şimdi gene yukselmis. .hayırlısı. ..ama fsh çok sevindim senin için.

prl yüksek o da geebeliği engelliyormuşş doktor demişti zaten de..emeell sen sabah mı verdin kanı prolaktin için sabah aç olmak gerekmiş bilio musuunn...

sağol canım senin de ALLAH yardımcın olsuunn..doktorun ii du et demiş ben daha hiç bi doktordn dua et diyeni duymadıım.slan pençesini öneririm sana canım......

prl yüksek o da geebeliği engelliyormuşş doktor demişti zaten de..emeell sen sabah mı verdin kanı prolaktin için sabah aç olmak gerekmiş bilio musuunn...

sağol canım senin de ALLAH yardımcın olsuunn..doktorun ii du et demiş ben daha hiç bi doktordn dua et diyeni duymadıım.slan pençesini öneririm sana canım......

Canım hatırlamıyorum sabah verdim ama aç miydim tokmuydum hatırlamıyorum. Fsh 7 çıkmıştı en son 67 di hayıt tohumu aslan pençesi birer mucize ama dr tüp bebek olmaz ostrojen yüksek dedi yumurtan yok dedi okadar menopoza yoneldiki prolaktin inin 33 olduğuna bile dikkat etmedi😠

Canım hosgeldin aramıza. ..hepimiz seninle aynı dertteyiz. .24 yasinda menopoza girdim bende.3 yıllık evliyim. .yasim 26..fsh 89 u gördü adetliyken. ..😢
Dr lar tüp bebek bıle olmaz diyor suan...okadar acı çekiyorum ki kendimde ebeyim hergun gebe bebek çocuklarla uğraşıyorum canım okadar yanıyor ki...
Biran önce evlenip tüp bebek yapmaya çalış erteleme evlılıgı. ..hayıt tohumu aslan pençesi iç. ..benim hayıt tohumuyla fsh bu ay 7 e düştü. Ama dr yumurtam olmadığı için tüp bebek yapmıyor. .
Bizimde kader imiz buymus ne yapalım aglamaktan başka elimizden birşey gelmiyor😢😢
Olmazsa evlatlık alacağız galiba.BU ARA LAR çocuk esirgemeyle çok sıkı fıkıh. Gönüllü aileyiz şimdilik. ...hayırlısı ALLAHIM BÜYÜK. ..üzme tatlı canını vardır bundada bir hayır. ..

Son düzenleme:

Canım benim üzülme hiççç doktorlar çok acımasız her şey söylüyorlar ama bilmiyorlar ki Allahımız her şeyden herkesten çok büyük dua et elinden geleni de uygula madem bekatsın her ilaç kullanabilirsin

Canım hatırlamıyorum sabah verdim ama aç miydim tokmuydum hatırlamıyorum. Fsh 7 çıkmıştı en son 67 di hayıt tohumu aslan pençesi birer mucize ama dr tüp bebek olmaz ostrojen yüksek dedi yumurtan yok dedi okadar menopoza yoneldiki prolaktin inin 33 olduğuna bile dikkat etmedi😠

anladım emeell canıım östrojen dediğin e2 miii....ALLAH ı tez vakitte üzünü güldürsüün canıım......

Evet canım e2...amin canım hepimizin inşallah. .kucagimizi boş birakmasin yarabbim😮

amin amiinn bende bugün kaynanm eltim kayınbabam vardı..eltimn 2 tane çocuğu varr..biri 4 yalşında diğeri de 7 aylık maşALALHH KOCAMAN OLMUŞŞ çokk tatlı oluyolaaarr ..ALLAH IM tez vakitte bizLere de versin inşALLAHH.......

amin amiinn bende bugün kaynanm eltim kayınbabam vardı..eltimn 2 tane çocuğu varr..biri 4 yalşında diğeri de 7 aylık maşALALHH KOCAMAN OLMUŞŞ çokk tatlı oluyolaaarr ..ALLAH IM tez vakitte bizLere de versin inşALLAHH.......

Birgün bizde imrenerek bakmaktan vazgeçip kendi cocuklarimizi seveceğiz inşallah canım inan şuanki hayalim hep bu...ya olmazsa korkusu mafediyor insanı. .😢

Birgün bizde imrenerek bakmaktan vazgeçip kendi cocuklarimizi seveceğiz inşallah canım inan şuanki hayalim hep bu...ya olmazsa korkusu mafediyor insanı. .😢

İNŞALAH ALLAH ım bizlerede nasip eder..canım sakın öle düşüne olu rmuu olmazsa deme kendni mahvedersin olcak diye düşün ALLAH ım nasip edcek diye düşün.......

İNŞALAH ALLAH ım bizlerede nasip eder..canım sakın öle düşüne olu rmuu olmazsa deme kendni mahvedersin olcak diye düşün ALLAH ım nasip edcek diye düşün.......

Inşallah canım insallah. ..bekleyip göreceğiz ALLAHIM OGUZEL DUYGU YU BIZEDE YASATACAK INŞALLAH HAYIRLIYSA. .

Back
X