Hayitla adet gorursun tatlim.balim sen dr a niye gittin asilama icin mi adet olmuyorum diye mi.asilamayi bu suratsiza yaptirmiycan demi.canim adetin olunca 1.gun bi dra git o ilac verir klomen femera vs 5 gun kullanip tekrar gidiuosun e2 olcturceksin.yumosun buyuduyse catlatip asilama yaptircaksin.tatlim bu tur drlardan hayir gelmez bizi anlayacak drlara ihtiyacimiz var sifadaki iyiyse ona git
Adet neden görmüyorumu öğreneceğim diye gittim neredeyse ben ona öğrettim :) Canımcım az önce arkadaşımla konuştum telefonu kapatır kapatmaz da size yazayım dedim. Şu an 4 aylık hamile kızımız olacak,Allah'ın izniyle .Anlattım durumumu iyi halt ettin dedi bana. Sakın söktürücü falan kullanma ,bitkileri de boş ver dedi. O şu an 34 yaşında 8 ay beklediler bebek için. Her gittiğim doktor hormonuna bakalım dedi ben istemedim,yaptırmadım dedi. Hiç de ilaç kullanmadım dedi.Ben civanperçemini hayıtı falan şimdilik kullanmayacağım.Sadece arı sütü poleni bir de solgarın multivitaminini kullanacağım.
Canlar şunu anladım ne ot ne ilaç ne de doktor her şeyin başı kendi kafamızdakiler.Öncelikle kafamızdan bebek fikrini çıkaracağız.Artık buna eminim ben.STRES YOK ,BEBEK VAR :) Yeni parolam bu oluruna bırakıyorum,hakkımızda hayırlısı inşallah.