Gunaydin kizlar gununuz guzel olsun
Günaydın canım. Senin de günün güzel ve hayırlı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin kizlar gununuz guzel olsun
Evde çoğu var, yaparim ben bunu canım, sağ ol. Bir de ben solgarin vitaminini alacağım tablet mi alayım yoksa surup mu. Bunlar haricinde bir de bebe aspirini ve folik asit almaya basladim. Hayırlısı bakalım sifa niyetine :)
Solgarin vitamini cok iyiymis.Femela multiple sanirim.bayanlar icin ozellkle.ben de alicaktim da dr um gnc in multivitaminini yazdi.bitkisel bir urun.bence tablet al canm.folik asit bebe aspirini benm de recetemde var dr um yazdi.ya safi diyerek icelim bunlari da safi ismiyle sifa bulalm insallh..bu arada rahim duzeltme islemim bugun son seans:) birazdan kadin gelir.bu yolda hersey mubah ne yapalm..
Şifa olsun inşallah :)Canımcım eşim almış solgarı tablet olarak .Femela kadın demek de benimkinin üzerinde öyle bir şey yazmıyor. Formula yazıyor.Eşim sordu bana 75 lik ya da bilmem ne diye ben 75liği al dedim.Yanlış mı oldu acaba? multiple vitamins yazıyor 30 tablet.nasıl kullanılacağı da yazmıyor.Sen nasıl kullanıyorsun canım?
Sanki siz daha öncede erken menopoz demişti doktorunuz biri bitkisel karışım yapmıştı ve hamileydiniz yanlış mı hatırlıyorum acaba?Kadin tamamdr oturdu dedi.rahim dusmus kaymis megerse.epey bi ugrasti bakalm bekleyip gorecez artk.belimdeki hacamat yaralari iyilessn bir de yaki vuracam.tıp tukenmiyo kizlar ilac alip duruyorrz.dr a slm versen ilac yaziyo.bugun saydim gunde 11 ilac iciyorm bir tanesi de yolda 12 olacak.bir yeri yapiyo da acaba diger yerlere ne hasar veriyo bilnmez.yine de allah tibbi basmzdan eksik etmesn de eski dogal yontemleri de denemk lazm.sonucta tecrube edilmis seyler..
Sanki siz daha öncede erken menopoz demişti doktorunuz biri bitkisel karışım yapmıştı ve hamileydiniz yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Rabbim inşallah yine nasip eder o duyguyu. Peki önceki adama yine gitseniz bi karışım daha hazırlasa işe yaramaz mı?Dogru hatrliyorsunuz evet hamileydim dusuk yaptim.simdi yine ugrasiyorm gebelk icin.
Kullaniyorum cnm zaten.o zaman mucize gibi gelmisti simdi bir mucize daha bekliyorum ilaclarndan.
Rabbim inşallah yine nasip eder o duyguyu. Peki önceki adama yine gitseniz bi karışım daha hazırlasa işe yaramaz mı?
O karışımda neler var canım? Rabbim şifayı uzaklarda aratmasın tez vakitte versin inşallah bizimde mucizelerimizi bizlere..Kullaniyorum cnm zaten.o zaman mucize gibi gelmisti simdi bir mucize daha bekliyorum ilaclarndan.
Amin cnm insallah.hep diyorum allah benden once hic olmayana versin.benm bi kizim var.tatlim benim uc kutu bitkisel hapm var bir tanesi adayacayi aslan pencesi karisimi digeri isirganotu enginar karisimi diger kutum da sadece aslanpencesi.bitkiler preslenmis hap tarznda sabah aksam iciyorm.su anda bitmk uzere.baska kapsuller verecek.
O karışımda neler var canım? Rabbim şifayı uzaklarda aratmasın tez vakitte versin inşallah bizimde mucizelerimizi bizlere..![]()
İsimleri var mı canım? Birde sorunun ne? Benim mesela hiç yok senin çok şükür en azından bi tane var inşallah hayırlısıyla 2. de tez vakitte olurAmin cnm insallah.hep diyorum allah benden once hic olmayana versin.benm bi kizim var.tatlim benim uc kutu bitkisel hapm var bir tanesi adayacayi aslan pencesi karisimi digeri isirganotu enginar karisimi diger kutum da sadece aslanpencesi.bitkiler preslenmis hap tarznda sabah aksam iciyorm.su anda bitmk uzere.baska kapsuller verecek.
İsimleri var mı canım? Birde sorunun ne? Benim mesela hiç yok senin çok şükür en azından bi tane var inşallah hayırlısıyla 2. de tez vakitte olur
Ben hani ilaç verdi dedinya o ilaçların bi ismi var mı diye sormuştum aslında :) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahAh bi bilsem sorunumu:) cok karisik ve degisken.fsh yuksek bazen dusuk yumurta bazen var bazen yok.adetim bazen cok iyi 15 te bir oldgum oluyo bazen 3 ay olmuyorum..en son olctrdgmde fsh 16 cikti.45 ten dustu.aman dengesizin teki zaten inip cikiyo.allah isteyen herkese verir insallh.cnm verecegi bitkilern ismini bilmiyorm bana dedi ki bunlar bitsn gel baska vericm.ama hayit var onu biliyorm digerlerini bilmiyorm.
Ben hani ilaç verdi dedinya o ilaçların bi ismi var mı diye sormuştum aslında :) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah![]()
Amin cnm insallah.hep diyorum allah benden once hic olmayana versin.benm bi kizim var.tatlim benim uc kutu bitkisel hapm var bir tanesi adayacayi aslan pencesi karisimi digeri isirganotu enginar karisimi diger kutum da sadece aslanpencesi.bitkiler preslenmis hap tarznda sabah aksam iciyorm.su anda bitmk uzere.baska kapsuller verecek.
Yok tatlim o vermedi.bu da benim alternatif doktorum lokman hekim yani :) ikì tarafli calisyorm.hem modern hem gelenksel..canmcm biliyorsn belki benm bir dusugum olmustu iste ben bu lokman hekimin ilaclaryla gebe kalmstim.profilmi tikla actgm bi konu var infertiliteyI yendm hamileym diye.orda bahsetmistm.dusukten sonra yine kullanmaya basladm ilaclarni.uc aylk kurum bitmk uzere tekrar gidip alicam.sifa nerden bilinmz dort koldan saldrmk lazim :)CANIM ŞİFA OLSUNN sana bunları kim verdi kızzz..ankaraya gitmiştin o dktor mu verdiiiii..ben bişeylerimi kaçırdıım.....
Yok tatlim o vermedi.bu da benim alternatif doktorum lokman hekim yani :) ikì tarafli calisyorm.hem modern hem gelenksel..canmcm biliyorsn belki benm bir dusugum olmustu iste ben bu lokman hekimin ilaclaryla gebe kalmstim.profilmi tikla actgm bi konu var infertiliteyI yendm hamileym diye.orda bahsetmistm.dusukten sonra yine kullanmaya basladm ilaclarni.uc aylk kurum bitmk uzere tekrar gidip alicam.sifa nerden bilinmz dort koldan saldrmk lazim :)
heee tamma şimdii olduuuuuu tamma canım okurum ..aynne valla nerden şifa gelecek bbilinmwez kiiiii...yarasıınn bebek olsun inşALALHHH...
Yok tatlim o vermedi.bu da benim alternatif doktorum lokman hekim yani :) ikì tarafli calisyorm.hem modern hem gelenksel..canmcm biliyorsn belki benm bir dusugum olmustu iste ben bu lokman hekimin ilaclaryla gebe kalmstim.profilmi tikla actgm bi konu var infertiliteyI yendm hamileym diye.orda bahsetmistm.dusukten sonra yine kullanmaya basladm ilaclarni.uc aylk kurum bitmk uzere tekrar gidip alicam.sifa nerden bilinmz dort koldan saldrmk lazim :)