fsh yüksek olanlar

Canm korkma sen elinden geleni yaptn.gerisi takdir I ilahi.su mubarek aylarda allah yuzunu guldurecek insallah.ha kotusu oldu diyelim.canm yilmadan ayni enerjiyle devam ediceksn negatf olmasi dunyanin sonu olmaz.daha cok gencsn...ama yok ben hissedyorm pozitfli habrlerle gelecksn.

Insallah canim tabiki yilmak yok yola devam edicem burada sizlerle her ihtimalde yine burafayim

sende sağooll..caım bnim fsh 14.69 çımıştıı ..sonra araştırmya başladım..1 ay sonunda ilk başta 2.5 sonra ki ay erken adet olmuştum 6.9 çıkmıştı galiba..şmdi de 7.4 geçen ay hormonların hepsi normal araıktaydı bu sefer prl yüksek çıktıı ....diğeleri normal gene..ama hayıt hapı kullanmaya bşaldım o da prl yi düşürüyomuşş hormon dengeleyici imiş.......

inşallah şifa bulursun canım. maşallah fsh azalmış baya prl de azalır ;) hapın o etkisini bilmiyordum. hayıt hapı eczanede mi yoksa aktarda mı var?

]inşallah şifa bulursun canım. maşallah fsh azalmış baya prl de azalır ;) hapın o etkisini bilmiyordum. hayıt hapı eczanede mi yoksa aktarda mı var?[/QUOTE]

AY İNŞALALH ..3. AY FSH MAŞalalh düşük çıkıyor artıkk daa prll yükselmiş...hayıt hapı prolktini de düşürüyomuşş.. eczaneden aldım ben bi kutuda 30 tane var hayırlısı bakalııııııııııııııııım...

Son düzenleme:
Emoooos nerdesin girmiyosun kac gundur ses ver

Canım iyiyim çok şükür kardeşim geldi dün üniversite de okuyor..5 gun kalıp gidecek..😡
Oyüzden yemekle falan ugrastim 2 gündür. .merakla sonucunu bekliyorum tatlimmmm inşallah iyi haberler verirsin bizlereeee😆

Canım iyiyim çok şükür kardeşim geldi dün üniversite de okuyor..5 gun kalıp gidecek..😡
Oyüzden yemekle falan ugrastim 2 gündür. .merakla sonucunu bekliyorum tatlimmmm inşallah iyi haberler verirsin bizlereeee😆

Insallah emosum seni goremeyince merak ettim.burdAki herlesi oyle benimsedim ki.bennim icin dua et nolur .kardesinede selam soyle ezgi ablasindan😊

Insallah emosum seni goremeyince merak ettim.burdAki herlesi oyle benimsedim ki.bennim icin dua et nolur .kardesinede selam soyle ezgi ablasindan😊

Aleyküm selam tatlım ıcını ferah tut inşallah hayırlıysa olacak bitanem...ederim inşallah dua ALLAHIM HEPIMIZ IN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN. INŞALLAH TUTAR CANIM BEN IM HAYIRLISI ILE.

Lokman hekimin numarasini vermkle ilgili endselermi yazdm ya.fayda gorulmeyince kendimi suclu hissedyorm herkesn vucudu farkli tepki veriyor ya.yine de istersen vereyim dedm cvp vermeynce alindgini dusundum.

Haaa yok canm yazamadım cevap bir türlü lokman hekimin biçok şehirde şubesi varmış eşim de oralardan alırız dedi o yüzden yazamadım tatlım anladım seni sorun yok tabi ki ama bulamazsam isterim numarayı :)

Evet cnm serozi ye vermistm numarasni cok sukur hemn hamis kaldi.tatlm herkesin problemne gore gonderiyo.benm ictgim aslan pencesi adacayi isirganotu enginarli.kullanmaya basladktan iki ay sonra hamile kalmstm.gunde iki kez aldim.uc kutu sabah aksam ictim.su anda iciyorm zaten.bitince gidicm baska karisim verecek.tatlm ben de hic yan etkisi olmuyo cok sukur.epeydr kullnmama ragmen.diyorm ya her bunye farkli sonucta.istersen yarin yine dene iki defayi agri oluyorsa yine tek doza dusur.ya da ara sor canm istersen.insallh sana da sifa olur.sen serozinin karismlarni mi kullanyorsn yoksa sana da mi aynisini verdi?

canım serzi arkadaşımız sağolsun kullandığı karışımları gönderdi bana içinde biesteron Qenzim10 melantoninde vardı..canım serozi fsh yüksek ve amh düşüktü problem aynı hep dertleşirdik diğer topiğimizde onun kulandıklarını kullanıyorum bende..içinde kantoron,aslan pençesi,hayıt 3 kutu kapsül şeklinde..canım madi açıdan çok yıprandık 4 ayda 3 kere üst üste tüp bebek yaptırdım tutmadı hiç gebe kalamadım..fiyatlar nasıl canım ya aslında bende çok aramayı istiyorum belki değişik karışım verirler diye düşünüyorum..fiyatlar makulse aramayı düşünüyorum..bilgi verirmisin canım özelden..
hacamat diye başlık açışsın canım bende yaptırmak istiyrum sen nerde yaptırdın canım..

canım serzi arkadaşımız sağolsun kullandığı karışımları gönderdi bana içinde biesteron Qenzim10 melantoninde vardı..canım serozi fsh yüksek ve amh düşüktü problem aynı hep dertleşirdik diğer topiğimizde onun kulandıklarını kullanıyorum bende..içinde kantoron,aslan pençesi,hayıt 3 kutu kapsül şeklinde..canım madi açıdan çok yıprandık 4 ayda 3 kere üst üste tüp bebek yaptırdım tutmadı hiç gebe kalamadım..fiyatlar nasıl canım ya aslında bende çok aramayı istiyorum belki değişik karışım verirler diye düşünüyorum..fiyatlar makulse aramayı düşünüyorum..bilgi verirmisin canım özelden..
hacamat diye başlık açışsın canım bende yaptırmak istiyrum sen nerde yaptırdın canım..

Cnm iki aylik 6 kutu 120 tl.nosunu ozelden atarm bir gorus istersen.serozinin kimyasal gebeligi cok olmustu.belki sana farkli verir durumunu anlat.yalnz dedgm gibi hemn beklntiye girersen stres olur.duzenli kullan ne zaman cvp verir vucudun bilnmez.yeter ki bir ay kullnip olmadi diye kenara atma.bana iki ayda sonuc verdi serozi bir ayda.bi tandgn kizi 9 aydan sonra hamis kalms.herkesn bunyesi farkli sonucta.hacamati bir kadin yapti bana.merkezlri var ama erkek oldgu icin gitmedm.hem bu kadin gobek dusmesnden de anliyodu bi tasta iki kus oldu yani:) bugunde yaki vurdum belime.daha sonra da suluk yaptracam.sen de netten arastr bulundgun sehirde yada yakin hacamat ve sulukcu varsa yaptrabilirsn.ben faydasna cok inanyorm.ezgi de gecn ay hacamat yaptrdi.bence yumosu ondan buyudu...

Kuzum ben macunu yaptım. Keteni ve hayiti adam cekmedi rondoda ben çektim. Zeytinyağini balı göz kararı kattım.epey karistirdik hatta belki yanlış oldu ama blenderda iyice karistirdik karışmıyordu bir türlü. Tadı kötü :) sıkıntı yok yerim de ac tok farkediyor mu? Akşam sabah farkediyor mu. Mesela hamileysem zararı var mıdır? Hayit içinde eridi gibi ama az az puturlu gibide. Sorun olur mu, günlük ne kadar tuketilecek? Allah razı olsun canımcim, sifa olur inşallah. Hakkını helâl et çok sordum ;)

Gunaydin dostlar nasilsiniz .emos nerelerdesin merak ettim seni.yarin test gunum kizlar rica etsem bugun musait olan yasini serif okurmu.o da olmazsa dua edin😟cok ihtiyacim var

Canım her namaz sonrası duamdasin, Rabbimiz kabul eder inşallah. Canimcim güzel düşün karamsar olma
Çok da kaptirma. Rabbimiz yakarislarimizi görüyor, sual olunmaz hikmetinden. Hayirliysa olmuştur kuzum içini feraf tut ve lütfen çok şey okuma. Duâlarimiz seninle, inşallah güzel haberler vereceksin bize.

Kuzum ben macunu yaptım. Keteni ve hayiti adam cekmedi rondoda ben çektim. Zeytinyağini balı göz kararı kattım.epey karistirdik hatta belki yanlış oldu ama blenderda iyice karistirdik karışmıyordu bir türlü. Tadı kötü :) sıkıntı yok yerim de ac tok farkediyor mu? Akşam sabah farkediyor mu. Mesela hamileysem zararı var mıdır? Hayit içinde eridi gibi ama az az puturlu gibide. Sorun olur mu, günlük ne kadar tuketilecek? Allah razı olsun canımcim, sifa olur inşallah. Hakkını helâl et çok sordum ;)

Cnmcin keten iyice toz oldu umarm.gerci soylemeyi unuttum aktarda toz halinde kutuda da satiliyordu.iyice karstrman iyi olmus cnm.tadi cok kotuyse ve kivami icin biraz pekmez de koyabilirsn hatta keciboynzu pekmezi varsa daha iyi olur.cnm.sabahlari ac karina bi yemek kasigi yemkten yarim saat once aksam da yine bir yemek kasigi cnm.puturlu ise ben daha rahat yemk icin yiyecegim zaman bir kasik macundan alip bi kaseye koyuyodm hafif su koyup inceltip yiyiyordm.istersen biraz tarcini da arttirablirsn tadi icin.ben de sormstm teyzeye hamileysem sorun olur mu diye yok demisti.40 yildr yapip veriyomus bircok kisi kistini de eritms hamile kalms.ben de tadindan ve tembellgmden devam etmedm ama simdi sen baslaynca bana da gaz geldi.yarin aktara gidiyorm :) takildgn bisey varsa sorablirsn tatlm...ALLAH sifa etsn

Son düzenleme:
Burda acaip yagmur var.yagmur sirasnda dualar daha makbuldur.sana cok dua ettm cnm yarin guzel haberlerni heyecnla bekliyorz ...sonuc ne olursa olsun hayirlisi olacak merak etme...

Cnmcin keten iyice toz oldu umarm.gerci soylemeyi unuttum aktarda toz halinde kutuda da satiliyordu.iyice karstrman iyi olmus cnm.tadi cok kotuyse ve kivami icin biraz pekmez de koyabilirsn hatta keciboynzu pekmezi varsa daha iyi olur.cnm.sabahlari ac karina bi yemek kasigi yemkten yarim saat once aksam da yine bir yemek kasigi cnm.puturlu ise ben daha rahat yemk icin yiyecegim zaman bir kasik macundan alip bi kaseye koyuyodm hafif su koyup inceltip yiyiyordm.istersen biraz tarcini da arttirablirsn tadi icin.ben de sormstm teyzeye hamileysem sorun olur mu diye yok demisti.40 yildr yapip veriyomus bircok kisi kistini de eritms hamile kalms.ben de tadindan ve tembellgmden devam etmedm ama simdi sen baslaynca bana da gaz geldi.yarin aktara gidiyorm :) takildgn bisey varsa sorablirsn tatlm...ALLAH sifa etsn

Allah razı olsun canımcim. Sabah aç karnına polen karışımı yiyordum bir şey olur mu acep ikisi beraber :) ketenle hayit azcık diri gibiydi ama bayağı karıştırdım . Bal sisesi tamamen bitti :) yaptık artik eğrisi doğrusuyla :) insallah şifa olur. Tekrar teşekkür ederim canım , sen de başla, surecimizi paylaşırız ;)

Allah razı olsun canımcim. Sabah aç karnına polen karışımı yiyordum bir şey olur mu acep ikisi beraber :) ketenle hayit azcık diri gibiydi ama bayağı karıştırdım . Bal sisesi tamamen bitti :) yaptık artik eğrisi doğrusuyla :) insallah şifa olur. Tekrar teşekkür ederim canım , sen de başla, surecimizi paylaşırız ;)

Bilemem ki cnm ama sonucta ilac degiller ki etkilesmleri filan olsun bence.yarasin sifa olsun bebis olsun.ya safi diyerek basla yemeye.ben de baslicam yine..bitki ve ilac komasina girmesem iyidr;)

Ben 2013 Haziranda en yüksek fsh değerimi gördüm: 16, amh 0,40'tı

2013 Ağustostan sonra, yani ilk tedavimde olumsuz sonucu aldıktan bir ay kadar sonra, hemen hemen her akşam bir tatlı kaşığı kadar hayıtı ezip, az suda kaynatıp içtim. Sonra yaptırdığım üç fsh ölçümünde de hiç 10'un üzerine çıkmadı değerim.

Yani hayıtın faydasını gördüm diyebilirim, sonuçta kasımdaki tedavide de sonuç alamadım ve şimdi yeni bir tedavinin başındayım ama yine de herkese tavsiye ederim.

Back
X