fsh yüksek olanlar

Ezgiiiiiii inanamiyorum ezgiiii hayaldi gerçek oldu....çok sevindimmmmmm inan ki aklım hep sendeydiii. ...
şaka gibi ezgimmmmm hamilesin işte bu kadar kolay. ..çok şükür binsukur. ..
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNNNNN AMIN...SAĞLIKLA KUCAGINA AL
INŞALLAH KADER ARKADASIM :)😃😆😆😆:49:

Emossss buraya yazdigimda ilk senin okumani istedim cunku ilk kader arkadasim sendin tanistigim.ve hep sunu soyluyorum benim olduysa sizinde olur cunku ayniyiz.darisi senin olsun emosum rabbim sanada bu mutlulugu nasip etsin.insallah hayirla devam eder benimkide canimcim

Canim bu arada sana tavsiyem samimi bulmadgin kisilere soyleme hamile kaldginu.ilk uc ay pek kimse bilmese daha iyi.buyuklermz oyle derler ya vardr bildikleri.nazar haktir sonucta.allah kotu nefesten pis nazardan sakinsin bitanem.mm

Tamam farrahcigim siz ve esim biliyosunuz.size soylemesem olmazdi catlarim ayyyy.kimse bilmiycek😊

Emossss buraya yazdigimda ilk senin okumani istedim cunku ilk kader arkadasim sendin tanistigim.ve hep sunu soyluyorum benim olduysa sizinde olur cunku ayniyiz.darisi senin olsun emosum rabbim sanada bu mutlulugu nasip etsin.insallah hayirla devam eder benimkide canimcim

Bitanem inan mutluluğunu yürekten hissediyorum ezgi os yerindeki ikiz tüp bebeği olanada söyledim çok merak ediyordu çok sevindi kardeşim dün sana dua etmişti oda çok sevindi...inşallah ezgi benimde olur bu mutluluğu banada yaşatır inşallah ALLAHIM. ..SAĞLIKLA KUCAGINA AL INŞALLAH HAYIRLIYSA BITANEMM GERCEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM EZGIMM ÇOK. ..

Bitanem inan mutluluğunu yürekten hissediyorum ezgi os yerindeki ikiz tüp bebeği olanada söyledim çok merak ediyordu çok sevindi kardeşim dün sana dua etmişti oda çok sevindi...inşallah ezgi benimde olur bu mutluluğu banada yaşatır inşallah ALLAHIM. ..SAĞLIKLA KUCAGINA AL INŞALLAH HAYIRLIYSA BITANEMM GERCEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM EZGIMM ÇOK. ..

Tamam farrahcigim siz ve esim biliyosunuz.size soylemesem olmazdi catlarim ayyyy.kimse bilmiycek😊

Bize soylemeseydin zaten biz catlardik ;) heyecanla ve umutla bekliyorduk cunku.ezgi cim iki rekat sukur namazi kil.ALLAH a sukurler olsun ki cok beklemeden muradina kavustun.darisi tum isteyenlerin basina olsun..

Kızlarrr bana hacdan meryem ana otu geldi de o nasıl kullanılıyor ne yapmak lazım çocuk için bileniniz var mııı

Canm sen gidiyor musun hala o ara ebesine.bak bana hacamat yapan kadin ondan da anliyodu.zaten dusunuyordm tekrar o kadinlara gitmeyi.firsat ayagima gelmisken yaptrdim.gobegimi kaldrdi :) sen de devam et bakalm n olack.

Bize soylemeseydin zaten biz catlardik ;) heyecanla ve umutla bekliyorduk cunku.ezgi cim iki rekat sukur namazi kil.ALLAH a sukurler olsun ki cok beklemeden muradina kavustun.darisi tum isteyenlerin basina olsun..
Evet kuzum cok sukur. sabah okula gec kalirim diye kilamadim eve gidiyim ilk isim yasini serif ve sukur namazi

Canm sen gidiyor musun hala o ara ebesine.bak bana hacamat yapan kadin ondan da anliyodu.zaten dusunuyordm tekrar o kadinlara gitmeyi.firsat ayagima gelmisken yaptrdim.gobegimi kaldrdi :) sen de devam et bakalm n olack.

Canım 1 kere gittim 3 ay da gebe olmazsam tekrar gidecekmisim. .ama ben 5 gun temizim 3gün kahverengi geliyor sonra tekrar 5 gun temiz kalıyorum. 3 seferde böyle oldu bu ay ne yapacam bilmiyorum. ..birlikte olmazsak nasıl gebe kalabilirim ki çok sinirlendim yaa hep kirliyim bir tam adet olamadim ya....ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN...BIR ADET OLSAM TAM TÜP BEBEK MERKEZİ NE GIDECEM DR ÖYLE DEDI..AMA HEP 5 GÜNDE BIR KAHVERENGI GELIYOR. .EBENIN DEDIGINI YAPIYORUM AMA BUGÜN GENEL KIRLIYIM VIKSLI BEZI NASIL KOYACAM SIMDI...

Canım 1 kere gittim 3 ay da gebe olmazsam tekrar gidecekmisim. .ama ben 5 gun temizim 3gün kahverengi geliyor sonra tekrar 5 gun temiz kalıyorum. 3 seferde böyle oldu bu ay ne yapacam bilmiyorum. ..birlikte olmazsak nasıl gebe kalabilirim ki çok sinirlendim yaa hep kirliyim bir tam adet olamadim ya....ALLAH SONUMU HAYIR ETSIN...BIR ADET OLSAM TAM TÜP BEBEK MERKEZİ NE GIDECEM DR ÖYLE DEDI..AMA HEP 5 GÜNDE BIR KAHVERENGI GELIYOR. .EBENIN DEDIGINI YAPIYORUM AMA BUGÜN GENEL KIRLIYIM VIKSLI BEZI NASIL KOYACAM SIMDI...

Cnm sende myom filan mi var dr ne diyo niye boyle oluyor ki :(

Emel okulum farrah elannn gulneva hepinize umut oluyum canlarrr fsh 30 ile mutlu sonnnn.sabah 5 te kan verince erken cikti haliyle sonucum 129.97😊😊😊😊

canım ezgiiiim gözlerime inanamadım çooom sevindim senin adına...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sende hamişsin artık..şimdi tüp bebek öncesi neler yedim neler yaptın hepsini anlat bizlere hacamat yaptırmışsın öncesinde biesteron yada başka bitkisel bişeyler kullandınmı senin emriyon kaliteliydi ..canımm yaş ne kadar önemli bakk bence yaştan dolayı kazandın senn..ben 35 yaşındayım senin yaşında olmak için neler veriridim bir bilsen..

Cnm sende myom filan mi var dr ne diyo niye boyle oluyor ki :(

Yok canım miyom. .liseden beri polikistik over sendromu vardı. .bayadir yok..Bu ay gittiğimde küçük bir tane kistin var dedı okadar. ..erken menopoz kist yok yok bende...😢😢

Yok canım miyom. .liseden beri polikistik over sendromu vardı. .bayadir yok..Bu ay gittiğimde küçük bir tane kistin var dedı okadar. ..erken menopoz kist yok yok bende...😢😢

Gecer cnm gecer.yas buyuk avantaj unutma.hem bak aramzdaki en genc sensn kiymetni bil :) vardr bunun da hikmeti.sabret cnm.

kızlaarr ii akşamlaar nasılsınızz benim eşim dün test apırdıı bugün doktoraa götürdüm dee..sperm sayısı ii ama hızı yavaş dedii..vitamin yazacam 2 ay içsin dedii..ürolog dün gözün aydın bi sorun yok demişş...ben de doktora dediimm dün böle böle demiş diyee yook ddii bizim için yeterli hız değil hızı düşük dedii ..sıkıntıı gözüküyoor dedii...bu vitamini kulaa var mı ......

Arkadasim hayirli olsun...rabbim tamamina erdirsin...bugun aklima ilk sen geldin teli alip baktim ve cok mutlu oldum..demek ki Rabbimin ol demesi yetiyomus...fsh hikaye...darisi bizlere. ..

Arkadasim hayirli olsun...rabbim tamamina erdirsin...bugun aklima ilk sen geldin teli alip baktim ve cok mutlu oldum..demek ki Rabbimin ol demesi yetiyomus...fsh hikaye...darisi bizlere. ..

Saol canimmm .rabbim en kisa surede size de nasip eder insallah.herzaman dualarimdasiniz
Aynnen fsh hikaye oldu

canım ezgiiiim gözlerime inanamadım çooom sevindim senin adına...Allahım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..sende hamişsin artık..şimdi tüp bebek öncesi neler yedim neler yaptın hepsini anlat bizlere hacamat yaptırmışsın öncesinde biesteron yada başka bitkisel bişeyler kullandınmı senin emriyon kaliteliydi ..canımm yaş ne kadar önemli bakk bence yaştan dolayı kazandın senn..ben 35 yaşındayım senin yaşında olmak için neler veriridim bir bilsen..

Canim cok tesekkur ederim.tup oncesi fsh 16 e2 164 cikmisti dru aradim ayyy cok yuksek hayatta olmaz dedi hatta yazmistim buraya beni gecistormisti.cylo ve dhea ve ari sutu polen kullandim.sonra kafayi taktim adetin 5.gunu gittim bi kadin dogumcuys tabi drlari degistirdim.o bakti sagda 4 follikul var sol bos dedi
bu bile kotu cok kotu dedi tup yaptir ama 5.gun olmaz dedi klomen al bakalim dedi. benim 4 follikul bile mucizeydi cunku anca 2 oluyodu.tabiri caizse altin yumurtayi yakaladik canim.bu bizde herzaman olmuyor fsh yuksek olanlar bazen uretiyormus .yas onemli embriyolog tek embriyoda sans az fakat yasin genc demisti
Canim senin de yasin gencc.bize dusen o altin yumurtayi yakalamak.cunku vucudumuz belli aralikla yumurtluyor.dualarim hepinize insallah canim benimki de hayirla devam eder insallah.bu arada yumurtaliklar icin hacamat yaptirmistim.ben hacamat ve dhea nin bende etkili oldugunu dusunuyorum.efendimizin sunneti cok faydali

Son düzenleme:

Gulneva cim bir de bizim gibi fsh yukseklere embriyoya traslama lazerle ve sperme imsi teknigi uygulamislar
Tup merkezine sor bunlari canim.bunlar tutunmayi kolaylastiriyomus

Gunaydin seker kizlar bugun gune hamile olarak uyandim 😊saka gibi....sizlere de dun bol bol dua ettim.

Back
X