fsh yüksek olanlar

Yasm genc oldugu icin zaten 1 yumurta koycaklarmiss bitanecik yumurtamm olsaydi yeterdii :((

Olur tatlm olur.yumurtalar nazlidr bazen hic olusmaz bazen olusur.kafani rahat tut.daha gencecksn yastlarn bekardr hala.yasinin kiymetini bil uzme canini.tabi oyle oturup bekle de demiyorm.tibbi kontrollernin yani sira sogan kuru incir kuru yap.hayit cayi ic.corekotu tarcin bal karisimi yap ye.ayaginiI belini sicak tut.dua et gerisi ALLAHA kalmis..

2 ay ölum orucu tuttum nerdeysee ozel karsim yaptrdim hayt ictimm sonucc yumurta yapti ama rahimi kalinlastrdi ameliyat oldum o yuzdenn yeni tedavi icin bekliyorumm bakalimmm :((

Oooo ask olsin bizi de davet eder insan😊😊😊 iyi eglenceler tatlim

ay kızzz ne ii olur tanışma fırsatımız olsa da iraraya gelsekk buyruuuuuuuuuuunnnn kızlaarrr........anaaaa gecenin kaçı olmuşş yenii geçtim odamaa meraktan girdiiiimmm..kızlar bende kalıyor bu gecee ol muhabbetli geçti.....sağool canıııııııııım ezgiiiimm kat kat artsınn betan canıııııım kafaya takma gariii yavruum.......

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canimcim. Rabbim bebeğini kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Sağlıklı , mutlu mesut, hayirli bir ömrümüz olsun sevdiklerinle inşallah:34:

Macunu sabah aksam büyük bir hevesle yiyorum canimcim. Ne zaman etki göstermişti sende ? Benim ufukta kirmizilar görünmüyor :) adetim olk defa gecikiyor bu kadar uzun olmasi normalmidir bilemedim
Sen söktürücü kullandin mı hiç? Acaba diyorum incir kuru kist mi yaptı da adetim gecikti

Ya da incir prolaktinimi yükseltti . Salı günü soğan kurune başlasam mı deyirem ne dersin ?:34:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canimcim. Rabbim bebeğini kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. Sağlıklı , mutlu mesut, hayirli bir ömrümüz olsun sevdiklerinle inşallah:34:

Canimmmm unutmamissin cok tesekkur ederim bitanem guzel dileklerin icin.bu arada adet gecikmeni sorun ettikce daha da geciktiriyorsun haaaa😊

Yasm genc oldugu icin zaten 1 yumurta koycaklarmiss bitanecik yumurtamm olsaydi yeterdii :((

Canimmm cok iyi anliyorum seni tek yumurta buyusun diye kac bin liralik igne kullandim yine buyumemisti.ama sonra kendiliginden oldu .nickin deki gibi umutlu ol inan bak yasin cok genc mutlaka kaliteli yumurtan olacak.adetinin 10.gunu e2 ni olctur eger yukselme varsa kaliteli yumosu yakalarsin tatlim

Canimmmm unutmamissin cok tesekkur ederim bitanem guzel dileklerin icin.bu arada adet gecikmeni sorun ettikce daha da geciktiriyorsun haaaa😊

Unutmadım canım. Güzel bir kodlamam vardı. Demiştin ya hamile olursam
En güzel doğum günü hediyem olur diye :) burda yazilan her sey herkes
benim için onemli tatlım :16: sizler benim sirdasimsiniz canimcim :34:
Aslında hiç sorun etmiyorum, rahat böyle sankim:37: senin gecikmen oluyor muydu Gizem ? Ama sen ilac kullaniyordun prognovayi dimi.

Unutmadım canım. Güzel bir kodlamam vardı. Demiştin ya hamile olursam
En güzel doğum günü hediyem olur diye :) burda yazilan her sey herkes
benim için onemli tatlım :16: sizler benim sirdasimsiniz canimcim :34:
Aslında hiç sorun etmiyorum, rahat böyle sankim:37: senin gecikmen oluyor muydu Gizem ? Ama sen ilac kullaniyordun prognovayi dimi.
Olur gizem de fena degil😊 canim benim ki duzensizdi zaten ama progn9va kullaninca gununde 9luyodum.sogan kuru yap istersen kist filan geciktirebilir.incir kuru kist yapiyor bu arada

Olur gizem de fena degil😊 canim benim ki duzensizdi zaten ama progn9va kullaninca gununde 9luyodum.sogan kuru yap istersen kist filan geciktirebilir.incir kuru kist yapiyor bu arada

Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun bebeğim. .nice mutlu huzurlu yaşlara bitanem...inşallah en az 3 tane hayirli bebegın olur onlarla yaslanirsin canimmmm👪😆😆☺☺
Seni ve burdaki herkesi çok seviyorum canım benimmm....
Bu ara giremiyorum kardeşim salı günü gidecek...kusura bakmayın olur mu...😚

Ezgiiiii doğum günün kutlu olsun bebeğim. .nice mutlu huzurlu yaşlara bitanem...inşallah en az 3 tane hayirli bebegın olur onlarla yaslanirsin canimmmm👪😆😆☺☺

Emeeeel canimin ici cok tesekkur ederim guzel duygularin icin.kusuruna bakmiyoruz ama s3ni cok ozluyorum fazla ozletme kendini.ben de seni cok seviyorum canim emelim hep mutlu ol insallah...

Suan hicbisi yapmadan bekliyorum bakalm nerden nasil baslasam karar veremedim esim konusunu da acmiyo tekrarda bi onceki degere gore mi degerlendir diyosun e2 yi ?? Dogum gunun kutlu olsun bu arada :))))

Ne yaslisi kiz.genceciksn daha :)

canlar yaş konusunda tartışılmaz bir şeklide en yaşlınız benim..yaş 35 oldu bu arada bu kahrolası fsh tanıştım zaman 32 yaşındaydım..size bir abla tavsiyesi olarak geç kalmadan tüp bebek tedavilerine başlamanız..zaman alehimize işliyor mallesef..

canlar yaş konusunda tartışılmaz bir şeklide en yaşlınız benim..yaş 35 oldu bu arada bu kahrolası fsh tanıştım zaman 32 yaşındaydım..size bir abla tavsiyesi olarak geç kalmadan tüp bebek tedavilerine başlamanız..zaman alehimize işliyor mallesef..

Tavsiyene katılıyorum canım da tüp bebeğinde stressiz bir ortamda olması lazım dimi. Diyorumki ben azıcık daha sabredeyim iş yoğunluğum azalsın,tatile çıkayım ( az kaldı zaten) bu süreçte normal yollardan deneyeyim. Bu arada canım incir kürü sende kist falan yaptı mı ya da prolaktinini yükseltti mi? Ben daha adet olmadım,hesaplamıyorum (strese girmeyim diye) ama tahminlerime göre bir sonraki adetim geldi neredeyse :) Soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorlar bana salı gününe kadar gelmezse adetim başlayım diyorum. Sen dediklerinde aklımda canım.

En yakın takipçin benim canım :) 32 yaşındayım ama nüfusta 30 uma daha yeni girdim 84 lüyüm:1: dedem küçük yazdırdı sağolsun :9:

Suan hicbisi yapmadan bekliyorum bakalm nerden nasil baslasam karar veremedim esim konusunu da acmiyo tekrarda bi onceki degere gore mi degerlendir diyosun e2 yi ?? Dogum gunun kutlu olsun bu arada :))))

Hoş geldin canım. Moralini yüksek tutacaksın,eşini boş vereceksin :) Sonuçta yuvayı boşuna dişi kuş yapıyor demiyorlar :34:Elinden geleni yapıp tevekkül sıranı bekleyeceksin.Allah büyük canım.

Biz de seni seviyoruz tatlım :34: hayalimdeki yegane ebesin :16:

Macunu sabah aksam büyük bir hevesle yiyorum canimcim. Ne zaman etki göstermişti sende ? Benim ufukta kirmizilar görünmüyor :) adetim olk defa gecikiyor bu kadar uzun olmasi normalmidir bilemedim
Sen söktürücü kullandin mı hiç? Acaba diyorum incir kuru kist mi yaptı da adetim gecikti

Ya da incir prolaktinimi yükseltti . Salı günü soğan kurune başlasam mı deyirem ne dersin ?:34:

Tatlim gecen yil yemistm ne kadar sonra adet oldm tam hatrlamiyorm.ama uzun surmemisti adet olmam.teyze 40 gun duznli kulln demisti.cnm bu arada macuna biraz da misir puskulu konacakti.toz haline getrlip tabi.gecen baktm onu tazmayi unutmusumm:( sokturucu kullanmadm hic.adet duzenlemesi icin climen kullaniyordum arada.ilac bitince adet oluyordum.kistten suphen varsa sogan kuru cok etkilidr canmcim.bence basla.sogandan sonra incir oneriliyo ayrica.

Biz de seni seviyoruz tatlım :34: hayalimdeki yegane ebesin :16:

Bence de emel gibi ebe bulsak keske bi zi emel dogurtsun 😊bu arada elann sen gercek hayatinda espirituel birisin sanki ya da bana mi oyle geliyo tatlim cunku ben de oyleyim .nuktedanligin cok hosuma gidiyor gerci su fsh ile tanistigimdan beri duvar gibiydim de suan dusunuyorum da degmezmis elannim ya ne olursa olsun rabbimin dedigine variyomus hersey

Back
X