fsh yüksek olanlar

Suan hicbisi yapmadan bekliyorum bakalm nerden nasil baslasam karar veremedim esim konusunu da acmiyo tekrarda bi onceki degere gore mi degerlendir diyosun e2 yi ?? Dogum gunun kutlu olsun bu arada :))))

Canim e2 yi soyle degerlendir.adetinin 2.gunu fsh ve e2 ni olctur.o elinde dursun.sonra 10.gun bir daha e2 ve progesteronunu olctur.2.gunkune gore e2 nde bariz bir artis varsa bu degerin en az 200 olmasi lazim.bilki yumosun var ve kaliteli cunku kaliteli olan yumurta buyurken ostrojen salgilar.progesteron da 1.5 civari cikmissa o yumosu kacirma asilama tup normal yol nasil denersen artik.canim yumosun kalitesi e2 ile anlasilir.bu arada tesekkur ederim😊 soylemlerin umutsuz gibi bu arada fsh 30 ile su anlik pozitifi gordum umarim umut olur bu sana

Tavsiyene katılıyorum canım da tüp bebeğinde stressiz bir ortamda olması lazım dimi. Diyorumki ben azıcık daha sabredeyim iş yoğunluğum azalsın,tatile çıkayım ( az kaldı zaten) bu süreçte normal yollardan deneyeyim. Bu arada canım incir kürü sende kist falan yaptı mı ya da prolaktinini yükseltti mi? Ben daha adet olmadım,hesaplamıyorum (strese girmeyim diye) ama tahminlerime göre bir sonraki adetim geldi neredeyse :) Soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyorlar bana salı gününe kadar gelmezse adetim başlayım diyorum. Sen dediklerinde aklımda canım.

Elann yaz tatilini iyi degerlendir😊 tatilden bos donme buraya sakin

Bence de emel gibi ebe bulsak keske bi zi emel dogurtsun 😊bu arada elann sen gercek hayatinda espirituel birisin sanki ya da bana mi oyle geliyo tatlim cunku ben de oyleyim .nuktedanligin cok hosuma gidiyor gerci su fsh ile tanistigimdan beri duvar gibiydim de suan dusunuyorum da degmezmis elannim ya ne olursa olsun rabbimin dedigine variyomus hersey

Etrafım öyle der :) üniversitede sarışendi lakabım ki kumralım :1: bebekken sarıydım ordan kapmış arkadaşlar sanırım :) Öyle canım öyle.Buraya girdiğimden beri aslında öyle yazıyorum size. Çok umutsuz olan arkadaşlara hem üzülüyorum hem de çok çabuk pes ettiklerini düşünüp kızıyorum. Artık sana stres hepten uzak canım.Zaten tatil de geldi, rahat rahat gezin koçişinle göbüşünle :9:

Emeeeel canimin ici cok tesekkur ederim guzel duygularin icin.kusuruna bakmiyoruz ama s3ni cok ozluyorum fazla ozletme kendini.ben de seni cok seviyorum canim emelim hep mutlu ol insallah...

Ezgimm iyi ki dogmussun cnm.bak bebegin dogmadan hediyeni verdi. :)bebisnle birlkte nice guzel yillara cnm...

Elann yaz tatilini iyi degerlendir😊 tatilden bos donme buraya sakin

Nerdeeeee canımcım :) Üniversite için uğraşıyorum tatlım. Çok stresliyim şu sıra tabiri caizse buluttan nem kappıp cıngar çıkarıyorum :1: 2. tez aşamasındayım. Hele bir bitsinler tutmayın beni o zaman :) Bir de kızıma yaz okulu bakıyorum kendime hiç stresim yokmuş gibi stresler yaratıyorum :1:

Tatlim gecen yil yemistm ne kadar sonra adet oldm tam hatrlamiyorm.ama uzun surmemisti adet olmam.teyze 40 gun duznli kulln demisti.cnm bu arada macuna biraz da misir puskulu konacakti.toz haline getrlip tabi.gecen baktm onu tazmayi unutmusumm:( sokturucu kullanmadm hic.adet duzenlemesi icin climen kullaniyordum arada.ilac bitince adet oluyordum.kistten suphen varsa sogan kuru cok etkilidr canmcim.bence basla.sogandan sonra incir oneriliyo ayrica.

Mısır püskülü müüüüüüü , nasıl unutursun Farrah dermişim :) Bu da püskülsüz olsun canım :) Salıya başlayım ben bu soğan kürüne.Bu macunu yediğimden beri belki de psikolojiktir sol ve sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor. Ama hiç adet belirtim yok tatlım. İyiymiş böyle olan ped stoğuma oldu öylece bön bön bakıyorlar bana :1:

Mısır püskülü müüüüüüü , nasıl unutursun Farrah dermişim :) Bu da püskülsüz olsun canım :) Salıya başlayım ben bu soğan kürüne.Bu macunu yediğimden beri belki de psikolojiktir sol ve sağ kasığımda batma şeklinde ağrı oluyor. Ama hiç adet belirtim yok tatlım. İyiymiş böyle olan ped stoğuma oldu öylece bön bön bakıyorlar bana :1:

Puskulsuz olsun cnm :)) ayy alemsin cnm ya benim pedlere de bi ara sinir olmustm da dagitmistim oh ne de rahatlamstm.bir de cok oluyormusum gibI buyuk paket alirim nedense.o degil de cok pis ates basmalarm var ya sicak gelince azdi resmen.elimi degdigimi yakiyorm avuc iclerm ayak tabanlarm atess saciyo.boynu kopasi menopoz sardi yine :)

ezgiiiiiiiiiiiiiiimm doğum günün kutlu olsuuuuuuuuunn canıım benimm ..güzell anneee iyik i doğmuşuunnnn.......kızlaarrr hepinizi öpüyormm benim de misafirim var yatılıı pek giremiyoruuuuuuuuuum........

Kızlar yaaa bugün iğnenin 18. Günüydü ben hala adet olmadım olmam lazım zaman geöiyor tüpe başlicam inşallahh bu ay tarlusal içtim ada çayı içtim tık yok yavvv :(( bapiyim sizceeee bu arada ezgiş doğum günün kutlu olsunnnn :))

Kızlar kahverengiler kırmızı oldu dr kendi kendine adet olamıyorsun bak demişti. .çok şükür az Nazlı Nazlı gelsede oldum bugün. .10 gün erken olsada...yarin araştırmaya gidecem..ne olur dua edin benim için. ..tedavi tüp bebek şansım olsun yarın bir mucize olsun yumurtam olsun tüp bebeğe başlayalım hersey güzel gitsin tutsun sağlıkla kucağıma alayım. .

Cok tesekkur ederm :)) bunu bildigimm iyi oldu istiyolarfi ama ne ise yariyo bilmiyodumm fsh degeri en buyuk etki oldugu icin ona yogunlasiyordumm ilk cok kafaya takiyordum ama bu siteye takildgimdan bu yana cok sukurr iyiyimm mutluyumm :))))

Fsh 22 cikti ilk doktor durumu anlatti peki dusmez mi dusmesi icin gerekeni yapalim dedimm dusmez dedi ben yine de macun yaptrdimm 10 a dusurdum 3-4 tanede yumurtam olmus doktora bi sevincle gttim ultrasyonp degerlere bakti sen ilac falan mi kullandin dedi macun hayit kullandim dedimm ama rahim duvarin kalinlasmis birak dedi gercekten ondan mi kalinlasti yada oyleydi macundan die oylesine mi dediler bilemedim devam edemedim bu yuzden

Canim e2 yi soyle degerlendir.adetinin 2.gunu fsh ve e2 ni olctur.o elinde dursun.sonra 10.gun bir daha e2 ve progesteronunu olctur.2.gunkune gore e2 nde bariz bir artis varsa bu degerin en az 200 olmasi lazim.bilki yumosun var ve kaliteli cunku kaliteli olan yumurta buyurken ostrojen salgilar.progesteron da 1.5 civari cikmissa o yumosu kacirma asilama tup normal yol nasil denersen artik.canim yumosun kalitesi e2 ile anlasilir.bu arada tesekkur ederim😊 soylemlerin umutsuz gibi bu arada fsh 30 ile su anlik pozitifi gordum umarim umut olur bu sana

canım senin bu tedavinde adetin 3 günü kaç çıkmıştı e2..sonra yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğne öncesi e2 ve progesteron kaç çıkmıştı..benim son denenememde e2 270 bişeydi progesteronda 1.5 rakam çıkımıştı çatlatma iğnesi öncesi progesteron 0 küsürlü rakamlarda çıkması gerekmiş çatlatma kıvamna gelince..kısmet değilmiş benim tutmadı canım..zaten orta kalite 2 hücreliydi tutmıycağı beliydi canım..çook şanslısın canım Allahın sevdiği kuluymuşun canım..

Ezgimm iyi ki dogmussun cnm.bak bebegin dogmadan hediyeni verdi. :)bebisnle birlkte nice guzel yillara cnm...

Biraz gec yazdim ama farrahcigim cok tesekkurlr bitanem nice guzel senelere hep birlikte insallah.siz ailem gibisiniz cok sevirem sizi😊

ezgiiiiiiiiiiiiiiimm doğum günün kutlu olsuuuuuuuuunn canıım benimm ..güzell anneee iyik i doğmuşuunnnn.......kızlaarrr hepinizi öpüyormm benim de misafirim var yatılıı pek giremiyoruuuuuuuuuum........

Tesekkur ederim guzell dileklerin icin bitanem...biz de seni optuk💋

Kızlar kahverengiler kırmızı oldu dr kendi kendine adet olamıyorsun bak demişti. .çok şükür az Nazlı Nazlı gelsede oldum bugün. .10 gün erken olsada...yarin araştırmaya gidecem..ne olur dua edin benim için. ..tedavi tüp bebek şansım olsun yarın bir mucize olsun yumurtam olsun tüp bebeğe başlayalım hersey güzel gitsin tutsun sağlıkla kucağıma alayım. .

Emelim her zaman dualarimdasin guzel olacak insallah siknti yapma kendi kendine adet olmusun bak ne guzel...hadi hayirli haberle gel insallah

Fsh 22 cikti ilk doktor durumu anlatti peki dusmez mi dusmesi icin gerekeni yapalim dedimm dusmez dedi ben yine de macun yaptrdimm 10 a dusurdum 3-4 tanede yumurtam olmus doktora bi sevincle gttim ultrasyonp degerlere bakti sen ilac falan mi kullandin dedi macun hayit kullandim dedimm ama rahim duvarin kalinlasmis birak dedi gercekten ondan mi kalinlasti yada oyleydi macundan die oylesine mi dediler bilemedim devam edemedim bu yuzden

Fsh cok yuksek degil canim.rahim duvari kalinlasinca ne oluyormus ki

canım senin bu tedavinde adetin 3 günü kaç çıkmıştı e2..sonra yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğne öncesi e2 ve progesteron kaç çıkmıştı..benim son denenememde e2 270 bişeydi progesteronda 1.5 rakam çıkımıştı çatlatma iğnesi öncesi progesteron 0 küsürlü rakamlarda çıkması gerekmiş çatlatma kıvamna gelince..kısmet değilmiş benim tutmadı canım..zaten orta kalite 2 hücreliydi tutmıycağı beliydi canım..çook şanslısın canım Allahın sevdiği kuluymuşun canım..

Gulneva canim benim e2 2.gun 164 10.gun 477 idi 2 yumurta vardi buyuyen.progesteron da 1.7 idi.canim yumurtasi kaliteli olup da tutmayan da cok illa 1.kalite olacak diye bir sey yok.sans konusunda belki en sannssiz insan oldugumu dusunurdum
Dusun artik ciddi ciddi donor konusunu esimle konustuk ben yok filan gunah dedim esim anne olacaksan onu yapalim sen uzulme demisti aklimi kurcaliyordu baskasinin yumurtasiyla nasil olur diye.ama bi ara kimsenin olmadigi an okulda oyle agladim ki dua ettim rabbim beni o yollara dusurme kendi yumurtamla ver diye.bilmiyorum artik bitanem rabbim o duami kabul etti belki.pozitifi gordum sukur ama zor bulunca hep bi endise tasiyorum...insallah hayirla devam eder.rabbim tez zamanda size de yasatsin insallah

Back
X