fsh yüksek olanlar

Gunaydin kizlar.gununuz guzel olsun.bana dr yollari gozuktu 2.bhcg mi yaptircam yukselmistir insallah.

Tüp bebeğe geldim.daha merhabadan sonra dr hemen tüp bebek şansının yok denecek kadar az olduğunu tedavinin yarım kalacagini yada hiç başlanacağını biliyorsunuz değil mi dedi yaaaa...Bu böyle enerjimi cokertirse nasıl olacak ki bu iş. .Hayret bişey ya...
Kan verdim 2 saat sonra çıkacak...Ultrasona alacaklar şimdi sıra bekliyorum. .bakalim yumurta var mı. .fsh kaç çıkacak. ..dua edin kızlar sabah sabah sinir etti beni dr..😠😠

Tüp bebeğe geldim.daha merhabadan sonra dr hemen tüp bebek şansının yok denecek kadar az olduğunu tedavinin yarım kalacagini yada hiç başlanacağını biliyorsunuz değil mi dedi yaaaa...Bu böyle enerjimi cokertirse nasıl olacak ki bu iş. .Hayret bişey ya...
Kan verdim 2 saat sonra çıkacak...Ultrasona alacaklar şimdi sıra bekliyorum. .bakalim yumurta var mı. .fsh kaç çıkacak. ..dua edin kızlar sabah sabah sinir etti beni dr..😠😠

Emosssss icini ferah tut bebegim cok biliyor o doktor doktor olmus insan olamamis sinir oldum.insallah guzel cikacak rabbimin dedigi olur icini ferah tut bebegim

O ne bicim dr mus ki daha ultrasona bakmadan kan degerleri cikmadan boyle felaket tellalligi yapiyor.cnm hep diyorum bazi dr lar hatta cogunluk bizim gibi sorunlu hasta sevmezler.problem olmasa gayet iyiler.ama sorunu cozemedkleri zaman prestj kaybi olmasn diye direk yaftayi yapistrlar olmaz diye.bence iyi bir dr bulmayana kadar dr a gitme.bu sekilde psikolojin bozulur.ben oyle yapmistm nerdeyse hic artk dr a gitmiyordm.hepsi beni burun kivirarak yollamsti cunku icime sinen bi dr buldum da çok sukur oyle dustum yollara.simdi kafam rahat tedavm basarisz olsa bile en azindan bilecem ki bir caba vardi.bir dr benmle ugrasti da olmadi.ALLAH iyi dr larla karslastrmayi nasip etsn...

Canım benimmm ibşallah inşallahhh vardır yumurtan Rabbim yüzüne baksın ibşallahhh üzülme moralini yüksek tut dua edicem sana

Üzülme sakın üzülme eğer kist yoksa incir kürüne ve bal tarçın çötek otuna başla ve Rabbimden dile kuzumm benim

Kızlar dr tedaviye baslayacagiz ama yarıda kesilebilir sakin üzülme dedi.konsey toplanacak saat 2 de belli olacak tahlilerimde. ..11 haziran da 3 yıl im dolacak rapor için dedim.bakalim belki gelecek ay olur...kızlar sevineyim mi bilemedim😯😯

Gunaydin kizlar.gununuz guzel olsun.bana dr yollari gozuktu 2.bhcg mi yaptircam yukselmistir insallah.

günaydın canıım seninde günün güzel olsunn...hadii yavrum katlansında gel senn.....

canım olumsuz dooktorları dinleme duyma moralini bozma..ALAH ım yardımcın olsun ......

Kızlar dr tedaviye baslayacagiz ama yarıda kesilebilir sakin üzülme dedi.konsey toplanacak saat 2 de belli olacak tahlilerimde. ..11 haziran da 3 yıl im dolacak rapor için dedim.bakalim belki gelecek ay olur...kızlar sevineyim mi bilemedim😯😯

Ne guzel iste emos basliycakmis kaalmaz insallah yarida filan .yasin genc oldugu icin yaparlar merak etme tatlim.haberdae et bizi

Ne guzel iste emos basliycakmis kaalmaz insallah yarida filan .yasin genc oldugu icin yaparlar merak etme tatlim.haberdae et bizi

Kizlar yeni çıktım dr dan...eşimin sperm testı yapmadığı için gelecek aya erteledik. .en yüksek dozda baslayacaklardi tahlil olmadığı için maddi manevi kabul etmedim. .bır dahaki adetimde bır sorun çıkmazsa yapacaklar inşallah. Dr Şansın çok çok az ama siz istediğiniz için deneyecegiz dedi😠😠
hayırlısı. ..
Prolaktin 17
E2 35
Fsh 27
Lh 5 çıkmış.

Kizlar yeni çıktım dr dan...eşimin sperm testı yapmadığı için gelecek aya erteledik. .en yüksek dozda baslayacaklardi tahlil olmadığı için maddi manevi kabul etmedim. .bır dahaki adetimde bır sorun çıkmazsa yapacaklar inşallah. Dr Şansın çok çok az ama siz istediğiniz için deneyecegiz dedi😠😠
hayırlısı. ..
Prolaktin 17
E2 35
Fsh 27
Lh 5 çıkmış.

Anladim emos hayirlisi olsun tatlim yaparlar merak etme.esin test mi yaptircak peki.insallah guzel olacak tatlim bak en azindan yapatiiz diyolar onceki gibi kati degiller.ben de kan verdim bhcg icin cok korkuyorum insallah artmistir

Anladim emos hayirlisi olsun tatlim yaparlar merak etme.esin test mi yaptircak peki.insallah guzel olacak tatlim bak en azindan yapatiiz diyolar onceki gibi kati degiller.ben de kan verdim bhcg icin cok korkuyorum insallah artmistir

Inşallah artar canım benim sonucun. .
Eve geldim esım konusmuyor benimle. .dr a ben zorlamisim tüp bebek için. .

Emooos esine cok kiziyorum ya seni anlamiyormu .neyi amacliyor ki uzuldugunu de goruyor ustelik

Emooos esine cok kiziyorum ya seni anlamiyormu .neyi amacliyor ki uzuldugunu de goruyor ustelik

Hiç sorma ezgi her konuda destek çim bu konuda böyle. .ona göre zaten tutmayacak dr u ben zorladim. ..😢😢
Basım catliyor resmen konusmuyor benimle...sinirimden ölecem😠😠😠
Sonucun cikti mi canimmmmm

Hiç sorma ezgi her konuda destek çim bu konuda böyle. .ona göre zaten tutmayacak dr u ben zorladim. ..😢😢

15 dk ya cikacak offf emos ne zor islermis.pozitif ciksafa bitmiyor ki dis gebelik bos gebelik kimyasal bilmem ne kafam kazan gibi

Emooos sonucumu aldim 499 cikmis .cok sukur bebegim buyuyor teyzesi.dogacak emel teyzesinin kiziyla tanisip oynayacak insallah

Bu arada zorlamak diyince ben de dr a zorla muayene ettirmistim kendimi .biraz zorlamakta fayda var

Emooos sonucumu aldim 499 cikmis .cok sukur bebegim buyuyor teyzesi.dogacak emel teyzesinin kiziyla tanisip oynayacak insallah

Canm ya cok sevndm tekrar.cok guzel katlanmis.artik o ihtimalleri kişkıslasan iyi olur.yakinda keseyi de gorcen deli gibi atan kalp atisini da..sabredeblirsen hemn girmesen iyi olur ultrasona.en azndan bi hafta gecsn kese ve kalp atsini birlkte gorursn..ALLAH nazarlardan korusun.

Back
X