Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım aminnn inşallah😢😢😢
Cnm niyetini salatu hayr olarak getrceksn her rekatta 1 fatiha 10 ihlas olacak.2 veya 4 rekat olarak kilabilirsn.bugun oglen ve ikindi arasi baslayabilir bir kismini kilabilirsn gerisini aksam namazndan sonra baslayip yarin ikindi namazi vaktine kadar bitirebilirsin(.sabah ve oglen arasi ikindi ve aksam arasi olmaz nafile namaz kilnmaz)ALLAH kabul etsn sen de dualarnda unutma bizi..Farrahcim kandilimiz mubarek olsun.100 rekatlik namazi k8lmayi dusunuyorum .sizler daima duamdasiniz.dualarini eksik etme tatlim
merhaba arkadaşlar benim bir kızım var 5 yaşında.ilk bebeğim de 4 aylıkken kalbi durdu kürtaj ile alındı
4 aydır bebek düşündüm olmadı doktora gideyim dedim adetim 3. günü gittim rahim yumurtalıklar temiz hormon tahlili istedi.
fsh:6,36
lh:9.24
diğer bütün değerlerim normal doktor bana yumurta tembelliği var dedi bu iki değere göre çok ararştırdım bu değerler normal serophene diye ilaç verdi be kullanmak istemiyorum yan etkisi kist bile yapıyormuş.Yengem ebe ilacı kullanma dedi sende bişey yok dedi...kafam karıştı doktora sinir oldum
lh yı bılemem ama fsh cok ıyı bence. serophone yumurtayı buyutmeye yardımcı bı ılac canm ben 6 kez kullandım cok sukur hc kıst olmadı.
bence doktorun ne dıyorsa yap derım
Canm bildiğim kadarıyla eğer lh fsh dan büyükse bu kist olduğunu gösterir bence sen önce soğan kürü yap hazır adetken 10 gün yap seropheni de kullan skkıntı olmaz yumurta büyütmeye destek ilaçyır sadece gebeliği kolaylaştırır tatlımmerhaba arkadaşlar benim bir kızım var 5 yaşında.ilk bebeğim de 4 aylıkken kalbi durdu kürtaj ile alındı
4 aydır bebek düşündüm olmadı doktora gideyim dedim adetim 3. günü gittim rahim yumurtalıklar temiz hormon tahlili istedi.
fsh:6,36
lh:9.24
diğer bütün değerlerim normal doktor bana yumurta tembelliği var dedi bu iki değere göre çok ararştırdım bu değerler normal serophene diye ilaç verdi be kullanmak istemiyorum yan etkisi kist bile yapıyormuş.Yengem ebe ilacı kullanma dedi sende bişey yok dedi...kafam karıştı doktora sinir oldum
Dostlarım kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım inşallahhhhh bişey sorucam ya ben adet olmuyorum bugün yumurta çatlatma iğnesinin 22. Günü tık yok göğüslerimde belirti var ama başka bi belirti de yok çıldırıcam olmam lazım tedaviye başlamam için zaman kaybediuorum durmadan diyorum ki acaba artık kesildi mi adetim böyle mi oluyor girdim mi menopoza ben söktürücü şötim kaç gün üstelik yookkkk bi yardımmm edinnnnn napcam ben(
kandiliniz mübarek olsun hanımlaarr...ALALH ım dualarımızı kabul etsiiiiiin inşALLAH......
Dert edinmeyin ya yasima gore benimde fsh yuksek doktor erken menopoz dedi ama cok duzenli adet oluyorumm garipp :)))
Gercekten mii yaaayy bendee ne garip diyorum doktorumda bisi demedi hicc
Çok şey tabi ki istemiyorsun tatlımmm anne olmayı istemek en doğal hakkımız ama eğer eşimi kaybedeceksem olmasın çocuk onsuz evladı napiyim ben bizde de oluyor bazen senn gibi furumlar kavga ediyoruz bıktım artık diyor yeter istemiyorum diyor o dönemler ben diyorum ki evliliğim kötü olacaksa dediği olsun mutlu olalım diye. Sen de sabret sınavın çok çok büyük unutma gece en karanlığa ulaştığında güneş doğar elinle düzelt aranı ve sabırla bekle inşirah suresini oku içinden hep. unutma her darlığın ardından bir ferahlık vardır eşine de oku çaktırmadan üfle yüzüne :) Mevlam sana en güEl bebişlerini versinnnn inşşş hemn tesavisiZ cnmmm
Kizlar bugun berat kandili bol dua edelim.ayrica kaza namazlari kilalim.aslnda bugun ihlas gunu kim ki bu gece 1000 ihlas okursa cennetteki mekani ona gosterilmedkce olmez.50 ihlas okuyanin 50 yillik gunahi silermis.bir de 100 rekatlik salatu hayr namazi var ki bu namazi kilanin dualariniALLAHU TEALA istegini yerini getirir.yetmis bin melek gonderir kuluna bir daha ki berata kadar sevap yazdirir derecelerini yukseltr.bir daha ki berata kadarr vefat ederse sehit sayilir diye buyurmus EFENDIMIZ.bugunu bos gecrmeyelmALLAH dualarmzi kabul etsn..
Canimmm cok sevindim hadi hayirlisi insallah ben okurum tatlim sen haber et herzaman okurim.insallah rabbim guldurur yuzunuKızlar mutluluk naraları atasım geliyor ne hallere düştük adet olduğuma havalara uçuyorummmm Allah izin verirsr yarın inşallahhhhh tüp bebeğe başlicam inşallahhhh kızlarr arkadaşlarımmm dostlarımmm ezgimcime gösterdiğimiz dua performansını aynen bekliyorum lütfen lütfenn eksik etmeyelim şindiden başlayalım yasin de isticem fetih de inşallahh ilerledikçe transfer dönemi tamam bacılarım olur mu