Canlar, telefonumun neti bozuldu, bir türlü giremedim çok da değişik değişik şeyler yaşadım vs. vs giremedim.Geçmişi okudum her şey yolunda maşallah. Hepinize çok dua ettim kandilde ve her namaz sonrası ediyorum da.
Ben hala adet olmadım. Hesaplayım bakalım geldi mi 2. adetim diye hesapladım, bugün yarın olmam lazım. Göğüslerim çok şişti ve ağrı var ara ara da ateşim çıkıyor, bazen de üşüyüyorum bir de kasıklarıma sancı giriyor batma şeklinde onun dışında pek adet belirtim yok. Hayırlısı bakalım olmazsam test yapacağım ve önümüzdeki hafta doktora gideceğim inşallah. Yani arada sırada adet kesilmesi olur da rastlatının böylesi FSH yı öğreniyorum ve sonrasında 2 ay adetim gelmiyor çok mu abartıyorum yoksa normal mi ? :) Strese ve incir kürüne bağlıyorum ya hadi hayırlısı. Ayyyy şu işleri bir yoluna sokabilsem her şeye yeteceğim inşallah.
Püskülsüz macunumu yiyorum :) polen karışımını,bal ,tarçın,çörek otunu ekmek üzerinde yiyorum,soğan kürümü yapıyorum çocuk aspirinimi ve folik asitimi alıyorum.1,5 kilo fazla görünüyorum tartıda heralde adet olamadım diye .Şimdi şimdi çok farkında değilim adet olamamanın hatta işime bile yaradı diyebilirim ama sonrasında agresifleştirebilir beni diye düşünüyorum.
Oyy kızlar RABBİM yüzümüze baksın ,güldürsün inşallah.Hepiniz ismen duamdasınız.Rabbim kabul eder inşallah.