fsh yüksek olanlar

Dogru ya daha cok kucuk.ben 6 haftalikken gitmistm o zamn kese ve kalp atsni duymustk.allah tamamina erdrsn canm saglkla kucagna al..

Sagolasin canimin ici rabbim once olmayanlara sonrada elann ve sana 2.kez nasip etsin..
Cok guzel bi duyguymus farrahcigim

Sagolasin canimin ici rabbim once olmayanlara sonrada elann ve sana 2.kez nasip etsin..

Ezgi yuregimiz agzimizdaydi gerçekten. ..çok sevindimmmmmm bitanem tebrik ederim.saglikla kucağına al inşallah tatlimmm...aminnn

Amin cnm hep derim once olmayana allah versin.evet cnm cok guzel bir duygu hele ki kalp atslarni duydugunda o zaman tarifsz bir duygu yasiyorsn gerckten bir mucize.darisi emel okulum yagmur gulneva nin sonra yine benle elan in basina

Ezgi yuregimiz agzimizdaydi gerçekten. ..çok sevindimmmmmm bitanem tebrik ederim.saglikla kucağına al inşallah tatlimmm...aminnn

Emosum canim kader arkadasim rabbim sanada yasatacak inan buna bu topigin basinda ilk yazdigimi oku sana ikimizde kalacagiz hamile demistim sira sende hemde en dogalindan olacak insallah

Emosum canim kader arkadasim rabbim sanada yasatacak inan buna bu topigin basinda ilk yazdigimi oku sana ikimizde kalacagiz hamile demistim sira sende hemde en dogalindan olacak insallah

Inşallah ezgimmm inşallah. .okadar çok istiyorum ki bilemezsinnnnn yada en iyisini siz bilip hissedersiniz. ..hayali bile beni mutlu etmeye yetiyor tatlimmmm. ..ıyı dileklerin için sana ve farrahdiba ya çok teşekkür ederim. ..hepinizi çok seviyorum👭👭👭☺

Bebegimin kesesini gorduk.cok m8nik daha 8mm cik.4 hafta 5 gunluk hamilesin dedi dr:b

Oy oy minik mercimegini de gorurmus :) Rabbim kokusunu burnuna çektiğin günleri de göstersin inşallah canım . Darısı herkesin başına. Sırada Emel var :) topik sırasına göre. Çok duâ ediyorum. Rabbim kabul eder inşallah :)

Canım Merhaba geçmiş olsun öncelikle. .kayganlasmayi sağlayan Bartholin bezleri var onun sisligi mi yani dıştan ele gelen bişey se ona deniyor.genital temizlik hatasından oluyor..sıcak suya oturursan iyi gelir..ama çok büyükse dr git...
Ama yok akıntı ve kaşıntıya bağlı kızarıklık ve şişlik varsa mantardandir oda günlük Peder wc ler yapıyor. .

Teşekkür ederim canımcım. Valla ne haldeyim farkinda değilim :) hala adet olmadım merakla ve umutla bekliyorum :)

teşekkür ederim canımcım. Valla ne haldeyim farkinda değilim :) hala adet olmadım merakla ve umutla bekliyorum :)

allah razı olsun elan ıyı duaların ıcın çok sağol. ..çok mutlu oldum ben ım ıcın dua ettıgını gorunce😊

allah razı olsun elan ıyı duaların ıcın çok sağol. ..çok mutlu oldum ben ım ıcın dua ettıgını gorunce😊

Canımcım sen de sağ ol. Kandilde hepinize isim isim dua ettim.Senin zor durumunu okudukça dua ettim,ediyorum canım.İnşallah doğal yoldan kalırsın diyorum,kalamazsan da inşallah eşin durumun farkına varır,Allah ona doğru yolu gösterir.Belki de diretmesi bu yüzdendir, Rabbim kalbine öyle doğduruyordur.Her şeyin hayırlısı canımcım. Tatilin ne zaman bilmiyorum,al eşini çıkın tatile dinleyin kafanızı,gör bak neler olacak.

Ezgi'ye bir kaç hafta önce minik mercimeğini seveceksin diyorduk ah keşke diyordu bak şimdi sonuca dimi ama :34: Moralini ve eşinin moralini yüksek tut,unutma bu bir sınav kalp kırmadan,kırılmadan atlatmamız lazım.Rabbim yardımcımız olsun.

Canımcım sen de sağ ol. Kandilde hepinize isim isim dua ettim.Senin zor durumunu okudukça dua ettim,ediyorum canım.İnşallah doğal yoldan kalırsın diyorum,kalamazsan da inşallah eşin durumun farkına varır,Allah ona doğru yolu gösterir.Belki de diretmesi bu yüzdendir, Rabbim kalbine öyle doğduruyordur.Her şeyin hayırlısı canımcım. Tatilin ne zaman bilmiyorum,al eşini çıkın tatile dinleyin kafanızı,gör bak neler olacak.

Ezgi'ye bir kaç hafta önce minik mercimeğini seveceksin diyorduk ah keşke diyordu bak şimdi sonuca dimi ama :34: Moralini ve eşinin moralini yüksek tut,unutma bu bir sınav kalp kırmadan,kırılmadan atlatmamız lazım.Rabbim yardımcımız olsun.

Çok sağol elannnn gerçekten yazdıkların çok güzel şeyler. ..esimle barıştik cuma günü ama bu konuyu açmıyor merakla bekliyorum bakalım adet olduğumda ne olacak diye.😔😔
ALLAHIM BÜYÜK VARDIR BUNDA DA BIR HAYIR...BAYRAM A KADAR TATİL YOK...HAYIRLISI BAKALIM. .EZGIYEDE ÇOK SEVINDIM GERCEKTEN O BANA UMUT OLDU CESARETLENDIM INŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIR BEBEGINI. ...
BURDAN TÜM ÇOCUĞU OLDULMAYSNLARA VE BANA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR DILIYORUM ALLAH TAN. ..AMINNNN
ÇOK SAĞOL ELAN DESTEĞİN ICIN TEKRAR👭👭

Çok sağol elannnn gerçekten yazdıkların çok güzel şeyler. ..esimle barıştik cuma günü ama bu konuyu açmıyor merakla bekliyorum bakalım adet olduğumda ne olacak diye.😔😔
ALLAHIM BÜYÜK VARDIR BUNDA DA BIR HAYIR...BAYRAM A KADAR TATİL YOK...HAYIRLISI BAKALIM. .EZGIYEDE ÇOK SEVINDIM GERCEKTEN O BANA UMUT OLDU CESARETLENDIM INŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALIR BEBEGINI. ...
BURDAN TÜM ÇOCUĞU OLDULMAYSNLARA VE BANA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR DILIYORUM ALLAH TAN. ..AMINNNN
ÇOK SAĞOL ELAN DESTEĞİN ICIN TEKRAR👭👭

Sen de sağ ol canımcım.

Bak biri daha benim sorunumu doktora sormuş ama cevabı bulamadım :(
Hocam merhabalar ben ağustos ayının 21inde adet oldum.ardından doktorum gyno-lomexin fitil verdi ve ben eylülün 5inde fitili kullandım.eylülün 11inde 3 damla kan geldi ve ertesi gün sadece pmbemsi akıntı geldi.vajinal kontrol yaptığımda farkettim ki vajine için yumurta büyüklüğünde şişlik bulunmakta şuan vajina girişinde değil tam içeride neden olabilir sizde hamile olabilirmiyim yada başka bir sorunmu bulunmakta.ilk ben yerleşme kanaması sandım ama o şişlik gelince elime şaşırdım.biliyorum muayene olamam gerek ama sizce ne olabilir.

Benim de en son 26 nisanda olan kanamam çok azdı o gün bugündür olamıyorum .Benim şişlikte içeride,balon gibi. O senin dediğin bezler biraz daha dışarda,araştırmalarıma göre :)

Sen de sağ ol canımcım.

Bak biri daha benim sorunumu doktora sormuş ama cevabı bulamadım :(

Benim de en son 26 nisanda olan kanamam çok azdı o gün bugündür olamıyorum .Benim şişlikte içeride,balon gibi. O senin dediğin bezler biraz daha dışarda,araştırmalarıma göre :)

kızlar bunu denemekten bişey olmaz tabi elinizi iyice yıkayın.benimde kardeşim öyle anladı sonra sağlık ocağına gitti ve hamile.annemde öyle anlarmış.normalde rahim ağzı biraz serttir.hamile ounca yumuşacık oluyor ve balon gibi şiş oluyor.rahmin ağız kısmı elinize gelir normalde ama hamileysen arkaya doğru dönüyor.yani anlıycanız elinizi sokunca balon gibi bir şişlik varsa hamilesiniz demektir

Bunu da başka bir yerden aldım. Ne çok aynı sorundan muzdarip olan varmış. Emel eskiden ebeler elle muayenede anlıyormuş azcık balon gibi bir şişlik ve yumuşaklık varsa hamile olabilirsin diyormuş.Doğru mudur? Üff doktora gitmek istemiyorummmmmmmm testte yapmak istemiyorum.Ne güzel unutuyorum ama vücudum hatırlatıyor dürtüyor test yap test yap :1: Yapmayacağım işte inat değil mi adet olana kadar bekleyeceğim .Adeti beklerken 9 ay sonra doğururmuşum :9:

Bunu da başka bir yerden aldım. Ne çok aynı sorundan muzdarip olan varmış. Emel eskiden ebeler elle muayenede anlıyormuş azcık balon gibi bir şişlik ve yumuşaklık varsa hamile olabilirsin diyormuş.Doğru mudur? Üff doktora gitmek istemiyorummmmmmmm testte yapmak istemiyorum.Ne güzel unutuyorum ama vücudum hatırlatıyor dürtüyor test yap test yap :1: Yapmayacağım işte inat değil mi adet olana kadar bekleyeceğim .Adeti beklerken 9 ay sonra doğururmuşum :9:

ben de denedim balon gibi yumuşak bişi deydi parmağıma. reglim 4 gün geçti aslında, bugün test yapıcam haber veririm. duruma göre tezinizi ya çürütür ya da desteklerim artık :31: :31: :31:

kan testi yaptırdım ve hamileyim arkadaşlar tezinizi destekliyorum :71:

Bunu da başka bir yerden aldım :33:

Canimm insallah hamilesindir degilsen de bi dr a git tatlim ilerlemesin iltihap filansa

Elannnn Şakaya gelmez bu işler kadın doğuma git...şimdi rahim ağzı ortalama 8_12cm içerde senin eline gelmesi için parmaginin hepsini sokman gerekir..hemen vagina girişinde değil yani rahim ağzı. ..
INŞALLAH hamilesindir tatlım ya ..ama en güzeli test yap ve bir dr görün lutfennnn elannnnnnnn. ...

Back
X