Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suskun muyuz bu ara?ozledim sizi dogrusu siznle yazsmadgmda boslukta hissedyorm kendimi :) iyisinzdr umarm.ezgim taze gebe bizi terk mi ettin![]()
Ben kendi adıma doktora gidip netlestirmeden durumumu bir şey yazmayayim dedim onun için suskunum :) hala adet olmadım ramazan da böyle geçse ne güzel olur :)) hiç borcum olmaz zira her ramazan bir bastan bir sondan derken 6, 6 12 habire borçlaniyordum :) adet olacakmisim gibi karnim ve belim ağrıyor. Goguslerim çok acıyor. Uyur gezer miskin olup çıktım. Şuan kasigimda sagli sollu batmalar var. Daha neler neler var da sıkmayayim sizi :) bugün itibariyle 15 haziranda başlaması gereken adetim de bitti. Nasip bir dahaki aya :))
Rabbim'e emanetsiniz :)
Canimmm gunaydin hic olurmu bu aralar kimseler olmayinca kime yaziyim diyorum kendi kendime.nasilsin bakiyimSuskun muyuz bu ara?ozledim sizi dogrusu siznle yazsmadgmda boslukta hissedyorm kendimi :) iyisinzdr umarm.ezgim taze gebe bizi terk mi ettin![]()
Canimmm gunaydin hic olurmu bu aralar kimseler olmayinca kime yaziyim diyorum kendi kendime.nasilsin bakiyim
İyiyim cnm ne yapalım bizim memleket pek sıcak.ramazan korkusu almıs benisen yırttı bu sene tadını cıkar:)
Yok canm ya bugun itibariyle bu yilki ramazandan yirtma umudum suya dustu evet bugun adet oldum:) sevindm bir yandan da cunku tam 28.gunde adet oldum.fsh belasiyla tanistgmdan beri hic boyle dakik olmamisti adetim.gerci ilaçla oldum ama olsun ilacla olmadgm gunler de vardi.simdi ezgi cim yumurta durumumu merak edyorm malum gecen aylarda hic yumurtam yoktu.e bir aydr da biliyorsn timur bey in tedavsni goruyorum demem o ki ben bi ultrasona girip duruma baktrmk istyorm bunun icin kacinci gun gitmem lazim sence en uygun zaman nedir?yumurta takibiyle ilgili pek bilgim yokBakarsin bir supriz olur sen de yirtarsin☺buralarda cok sicak canim ya bu aralar tasinma isimiz de var ev tasiycaz isler yogun yani.27 sndede kalp atisi icin gitcez bu seferde onun stresi var duyarmiyiz duyamaz miyiz korkusu
Yok canm ya bugun itibariyle bu yilki ramazandan yirtma umudum suya dustu evet bugun adet oldum:) sevindm bir yandan da cunku tam 28.gunde adet oldum.fsh belasiyla tanistgmdan beri hic boyle dakik olmamisti adetim.gerci ilaçla oldum ama olsun ilacla olmadgm gunler de vardi.simdi ezgi cim yumurta durumumu merak edyorm malum gecen aylarda hic yumurtam yoktu.e bir aydr da biliyorsn timur bey in tedavsni goruyorum demem o ki ben bi ultrasona girip duruma baktrmk istyorm bunun icin kacinci gun gitmem lazim sence en uygun zaman nedir?yumurta takibiyle ilgili pek bilgim yok
Herkese merhabalar kızlar. ...fırsat buldum yazdım anca malum misafir var çok giremiyorum. .farrahcigim adetin 2 yada 3 günü hem kan vereceksin hemde ultrason a gireceksin en uygun zaman o...inşallah sonuçların güzel çıkar tatlimmm merakla bekliyorum. .☺☺
Tatlm bu arada tasinmak mecburi miydi oyle agir yukun altna girmeseydin iyiydi.dikkat cnm bari yorma kendini.dinlenene is yap.kalp atisini da duyacaksn merak etme stres yapma.dunyada duyacagn en guzel melodiyi duyacaksn.mercimek boyutundaki minigin oyle bir kalbi atyor ki inanamazsn.Rabbim herkese nasip etsin...Bakarsin bir supriz olur sen de yirtarsin☺buralarda cok sicak canim ya bu aralar tasinma isimiz de var ev tasiycaz isler yogun yani.27 sndede kalp atisi icin gitcez bu seferde onun stresi var duyarmiyiz duyamaz miyiz korkusu
Tesekkurler cnm adetlyken fsh olctururdm ama ultrasona hic girmemstm.iyI oldu ogrenmem tamam gidicem insallh
Elannnnnnnn inanamiyorum hamilesiiiiiiin cok heycanlandim hemen kan tahlili yaptiriosun ve bize haber veriyosun cabuuuuuuukFarrah bugün titreye titreye idrar testi yaptım,kopkoyu iki çizgi.Sonra nette bebe time ile ilgli yorum okudum kafam karıştı.Ama ben neredeyse 40-50 test yaptım daha öncesinde hep negatifti şimdi tereddütsüz anında çift çizgi göründü. Offf çok heyecanlıyım acaba yanlış çıkar mı? iki doktorumda tamamen dolu,gelseniz de çok beklersiniz dediler.Napim ben?Bugün evdeyim ,ama kızım daha kahvaltı yapmadı şimdi gitsem sağlık ocağına akşama anca çıkar ama öğleden sonra gitsem yaırn çıkıyorr.Oy napim ben.
Tatlm bu arada tasinmak mecburi miydi oyle agir yukun altna girmeseydin iyiydi.dikkat cnm bari yorma kendini.dinlenene is yap.kalp atisini da duyacaksn merak etme stres yapma.dunyada duyacagn en guzel melodiyi duyacaksn.mercimek boyutundaki minigin oyle bir kalbi atyor ki inanamazsn.Rabbim herkese nasip etsin...
Kuzu idrar testleri bhcg 20 ustunde cikio zaten pozitif cikmissa negatif olmaz bence hadi insallahKızlar eşimi aradım, geliyor. Gidelim doktora beta hcg ye bakacak alttan muayene istemiyorum zaten diyeceğim. Dua edin bana kızlar,güzel haberlerle geleyim buraya inşallah![]()
Farrah bugün titreye titreye idrar testi yaptım,kopkoyu iki çizgi.Sonra nette bebe time ile ilgli yorum okudum kafam karıştı.Ama ben neredeyse 40-50 test yaptım daha öncesinde hep negatifti şimdi tereddütsüz anında çift çizgi göründü. Offf çok heyecanlıyım acaba yanlış çıkar mı? iki doktorumda tamamen dolu,gelseniz de çok beklersiniz dediler.Napim ben?Bugün evdeyim ,ama kızım daha kahvaltı yapmadı şimdi gitsem sağlık ocağına akşama anca çıkar ama öğleden sonra gitsem yaırn çıkıyorr.Oy napim ben.
Elannnnnnnn inanamiyorum hamilesiiiiiiin cok heycanlandim hemen kan tahlili yaptiriosun ve bize haber veriyosun cabuuuuuuuk
Elannnn canım benim büyük ihtimalle hamilesin. .....Eğer test yanlış değilse.cunku idrar testinde herzaman çıkmaz kan testinde cikar...ama seninki idrarda bile çıkmış. .çok sevindimmmmmm bitanem ya gerçekten. .çok şükür rabbim teker teker gulduruyor yüzümüzü. ..darisi bana ve diğerleri arkadaşlarımıza inşallah. .ayyyyyyyyyy çok sevindim elannnnnnnn😆😆😆😆😆
İnşallah canım. Kan verdim, bekliyorum. Çok heyecanlıyız.