fsh yüksek olanlar

kızlaarr bugün hasta oldum maşALLAH HİÇÇ BEKLETMEDİİ GÖZÜMÜN NURU :)..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM CUMA GÜNÜ DOKTOR YOLU GÖZÜKTÜ BANA....

Hayırlısı be tatlım ne yapalım gelecek aya inşallah. .benimde kasiklarimda ağrı var.insallah ALLAHIM MUCIZESINI GONDERIR BIZE BU AY...3 TEMMUZ SON ADETIM HAYIRLISI. .
INŞALLAH SONUCLARIN IYI CIKAR canım benim. .

Kadir geceniz mubarek olsun kizlar.birkac gundur memlekette koydeydim net yoktu giremedim.nasilsiniz .biz de bugun geldik eve tayin islerim var onunla ugrasacagim.hamilelik ayni gidiyor ayin 4 unde gidecegim dr a insallah bakalim.uzun zaman dir bebegimin kalp atisini dinlemeyince de bazemn korkuyorum insallah yoktur bisey

kızlaarr bugün hasta oldum maşALLAH HİÇÇ BEKLETMEDİİ GÖZÜMÜN NURU :)..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM CUMA GÜNÜ DOKTOR YOLU GÖZÜKTÜ BANA....
hayirlisi tatlim acikcasi cok umutluydum bu ay senden zamani degilmis demekkri.bayramdan sonra asilama da deneyebilirsin

Evet canmmm okuyorum bir sürü dua inşallah sanki içimde bi umut var olacak gibi hissediyorum acaba ilk aşılama işk tedavi diye mi bilmiyorum Rabbim mutlulukla sonlandırsın inşallahhhhh hepümizee tatlım
Yagmur canim hadi hayirli haberlerle insallah...

hayirlisi tatlim acikcasi cok umutluydum bu ay senden zamani degilmis demekkri.bayramdan sonra asilama da deneyebilirsin

demekki zzamanı eğişmiş ezgiimm bu ay da klomen sonra aşılama demiştii hayırısı bakalım elimizden geleni yapalım..canım benim bebeğin hakkınd olumsuz birşey getirme aklınaa hiçç..
kızzlaarr kandiiniz mübarek olsuun ALLAH IM DUALARIMIZI KABUL ETSİN...

Kadir geceniz mubarek olsun kizlar.birkac gundur memlekette koydeydim net yoktu giremedim.nasilsiniz .biz de bugun geldik eve tayin islerim var onunla ugrasacagim.hamilelik ayni gidiyor ayin 4 unde gidecegim dr a insallah bakalim.uzun zaman dir bebegimin kalp atisini dinlemeyince de bazemn korkuyorum insallah yoktur bisey

Ezgi çok merak ettim seni..bugün yazdım ezgiyi çok merak ediyorum diye çok şükür iyiymissin. .inşallah tayinin hayırlı biryere çıkar. .
bebegın de iyidir annesi artık seninle 9 ay inşallah. .sağlıkla bebegini kucagina alırsın inşallah canım. .HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM..

Ezgi çok merak ettim seni..bugün yazdım ezgiyi çok merak ediyorum diye çok şükür iyiymissin. .inşallah tayinin hayırlı biryere çıkar. .
bebegın de iyidir annesi artık seninle 9 ay inşallah. .sağlıkla bebegini kucagina alırsın inşallah canım. .HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM..

Emosum saol tatlim.sen nasilsin baska gittin mi dr a yumosun buyumustur iyice

Çok şükür ezgi..yok gitmedim cesaret edemedim..buyumemis ise üzülürüm diye...zaten dr 1 hafta gün aşırı ilişki dedi..bakalim hayirlisi. .ama bugün kasiklarim ağrıdı adet olurum diye korktum😦😦😦
yarın gece yola çıkacağız bayram tatiline annemlere eve kaynanamlar a gideceğiz. Biraz kafam dağılır en azından. .yoksa elimde değil hep aklımda. .

Ezgiii Günaydın. .dün geceden beri kasiklarim in ağrısından mafoluyorum oldum.suanda çok ağrıyor. .acaba adet mi olacam yoksa yumurta mi büyüdü. ..şiddetli bir ağrı😢😢

Ezgiii Günaydın. .dün geceden beri kasiklarim in ağrısından mafoluyorum oldum.suanda çok ağrıyor. .acaba adet mi olacam yoksa yumurta mi büyüdü. ..şiddetli bir ağrı😢😢
Gunaydin canim.valla ne desem bilmiyorum tatlim ama adet icin erken degil mi belki yumurtluyosundur onun agrisidor ovulasyon testi alip bi baksana

Gunaydin canim.valla ne desem bilmiyorum tatlim ama adet icin erken degil mi belki yumurtluyosundur onun agrisidor ovulasyon testi alip bi baksana

Ezgi sabahtan beri sedye de yatıyorum is yerinde. .çıkışta acile gidecem..Bu ağrıya yola çıkamam. .memlekete gidecez bugün gece dr gitmem şart. 5 ten sonra gidecem bakalım ne diyecek.

Ezgi sabahtan beri sedye de yatıyorum is yerinde. .çıkışta acile gidecem..Bu ağrıya yola çıkamam. .memlekete gidecez bugün gece dr gitmem şart. 5 ten sonra gidecem bakalım ne diyecek.

canım geçmiş olsuunn inşALLAHH GÜZEL BİR HABERİN BELİRTİSİDİR..

Soktayim suan..dr yumurtlamissin dedi.yumurta kaç mm olmuş dedim.catlamis yok olmuş dedi..inanamadım😲😲
yanlış görmüş olamaz değil mi hala inanamiyorum. .tek follikul büyümüş çatlamış hayret..
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR. .DR DEDI KI ADET OLURSAN GEL ASILAMA YAPAYIM BIR KAÇAY DEDI..OOLMAZ SA TÜP BEBEK YAPTIRIRSIN DEDI...ALLAHIM SEN ÇOK BUYUKSUN INŞALLAH BEN IM DE KADERIMDE BEBEK VARDIR YARABBIM😢😢

Soktayim suan..dr yumurtlamissin dedi.yumurta kaç mm olmuş dedim.catlamis yok olmuş dedi..inanamadım😲😲
yanlış görmüş olamaz değil mi hala inanamiyorum. .tek follikul büyümüş çatlamış hayret..
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR. .DR DEDI KI ADET OLURSAN GEL ASILAMA YAPAYIM BIR KAÇAY DEDI..OOLMAZ SA TÜP BEBEK YAPTIRIRSIN DEDI...ALLAHIM SEN ÇOK BUYUKSUN INŞALLAH BEN IM DE KADERIMDE BEBEK VARDIR YARABBIM😢😢

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay canım benim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhh bebişin seninle olsun insallah cok sevindim gülüm....bebişin gelecek bak az kaldı kavusmayaaaaaaa:55::55::55::49::49::49::49:havuc kürün catlatmıstır gülüm

kızlar her gün taze sıkılmıs 1 bardak havuc suyu için diyo sarac oglu bizlereeeeeeeeeeeee hamile kalmak isteyenlere ilk kez acıkladı

Son düzenleme:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ay canım benim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhh bebişin seninle olsun insallah cok sevindim gülüm....bebişin gelecek bak az kaldı kavusmayaaaaaaa:55::55::55::49::49::49::49:havuc kürün catlatmıstır gülüm

Bencede canım havuç kürü nden olmuştur eğer gerçekten yumurtladiysam. .ama akıntı falan yok..sadece dayanılmaz bir ağrı var gece 3 ten beri kasiklarimda. ..
genede çok hayale kapilmayayim değilmi çok üzülürüm sonra..
Inşallah bekledigime çektiğim acılara değer canım yaaa..hepimize nasip olur inşallah annelik...😯😯😯

Cnm cok sevindm ne kadar buyuk bir gelisme farkinda misn.Allahtan hic umit kesilmez evet insallah kaderinde bebis var.adim adim yaklasiyorsn hayaline bence;)

Cnm cok sevindm ne kadar buyuk bir gelisme farkinda misn.Allahtan hic umit kesilmez evet insallah kaderinde bebis var.adim adim yaklasiyorsn hayaline bence;)

Farrahcigim ağzından bal damliyor resmenn😗😗😗
diyorum ya şaka gibi geliyor kaç zamandır tüp bebek şansım bile yok ken baska dr aşılama yapalım birkaç ay dedi bu bile ne kadar umut verici benim için. .kızlar ben gebe kalırsam eğer bu durumum la herkes kalır inanin..ALLAHIM DUY SESIMIZI NE OLUR HAYIRLIYSA BENDE ANNE OLMAK ISTİYORUM AMINN..

Bencede canım havuç kürü nden olmuştur eğer gerçekten yumurtladiysam. .ama akıntı falan yok..sadece dayanılmaz bir ağrı var gece 3 ten beri kasiklarimda. ..
genede çok hayale kapilmayayim değilmi çok üzülürüm sonra..
Inşallah bekledigime çektiğim acılara değer canım yaaa..hepimize nasip olur inşallah annelik...������

canım yumurtan catlamıstır o yüzden agrıyodur:nazar::nazar::nazar:degerlendirin gülüm keske ovulasyon testi alsaydın bidahakine ovu testi al gülüm.hersey nasip bacım hayal degil gercek olacak insallah.:21:amin ecmain :21::21::21:canım benim cok güzel bir gelişme insallah alacaksın yavrunu kucagına

Son düzenleme:

Emoooos cok s3vindim cok sukur rabbime bak yumurtladin kuzum mutlaka degerlendirin insallah olur :49:

Back
X