fsh yüksek olanlar

Evet canm kadin dogumdan randevu aliyosun o hsg yaziyo ve gun aliyosun hsg icin.hsg ceken baska doktor olyo.ama ozelde kendi doktorun ceket canim tahminimce.sifa olsun insallah

Sağol canim. Benim..doktor elime rahim filmi yazip verdi ama bisey denedi..bende kadim doğumdan perşembeye randevu aldim hayirlisi bakalim..

Sağol canim. Benim..doktor elime rahim filmi yazip verdi ama bisey denedi..bende kadim doğumdan perşembeye randevu aldim hayirlisi bakalim..

onu benim bildiğim doktor istiyo gülüm sen gidip gün alıyosun acaba doktorunun oldugu yerde cekilmiyormu hsg.bende özelde tedaviolyodum bizim burda cihaz bozuk cekilmiyo dedi gitti devlette kadın dogumdan gün aldım doktora söyledim doktorum hsg cekilmemi istedi dedim o yazdı bende gün aldım.hayırlısı olsun canım

Kızlar memlekete geldik şükür kavustum aileme. .Yorum yazan herkese teşekkür ederim. .hepimiz den ALLAH RAZI OLSUN IYI KI VARSINIZZZ. .INŞALLAH güzel günler göreceğiz bol evlat kokulu günler yaşayacağız ALLAHIN IZNIYLE😊
internet wifi olmadığı için yok çok az girebiliyorum kotam sınırlı😡😡
aklım hep sizde..gulneva cimmm çok sağol yazdıkların için moral verdin..okulum değerlerin iyi çok şükür canimmm. ..

Emoşşşşş yeni okudum mucizeni inşallahhhhhh o yumurta sana bebiş olarak dönecek Rabbim inşallahhh canm benim Allahmz çok bük olacak kesin olacak inşallahhh ben de çok giremiyorum girdikte okuyorum çoooookkkk daha güzel haberler okuyayım inşallahh canm hayırlı bayramlarrrr şimdiden herkeseeeeee iyi bayramlar can dostlarımm

Sağol canim doktor parlode'l verdi.ben 1 ay içtim biraktim ..testere. Dişli aslan pencesiniini içecem..bana iyi gelmişti..ilk soğan kuru sonra aslan pençesi..bjitde rahim filmi istedi doktor tüplere bskalim dedi..tamam dedim. Perşembe günü cekilicem..anestesisiz ur agri olmaz dedi..

Okulum canm tahlillerin çok çok güzel maşallahhhhh prolaktin çok yüksek değil tatlım benim bu ay 40 tı ama doktor hiçbir şey demedi bence hayıt içme canm hayıt ben de basit kist yaptı evet aslında mucize bir bitki her şey için ama işte bazen yan etki yapabiliyor bende yaptı ve bir ayımı yedi bence sen dediğin gibi alk 10 gün soğan kürü yap aynı zamanda da Aslan pençesi iç o iyi gelmişti bana inşallahhh senin uzun sürmicek anne olman tatlım ;)

onu benim bildiğim doktor istiyo gülüm sen gidip gün alıyosun acaba doktorunun oldugu yerde cekilmiyormu hsg.bende özelde tedaviolyodum bizim burda cihaz bozuk cekilmiyo dedi gitti devlette kadın dogumdan gün aldım doktora söyledim doktorum hsg cekilmemi istedi dedim o yazdı bende gün aldım.hayırlısı olsun canım

Bilmem ki derdi herhalde sadece ücretini sor dedi bana hastane kapaniyodu soramadim perşembe belli olur artik..hayirlisi bakalim..
Okulum canm tahlillerin çok çok güzel maşallahhhhh prolaktin çok yüksek değil tatlım benim bu ay 40 tı ama doktor hiçbir şey demedi bence hayıt içme canm hayıt ben de basit kist yaptı evet aslında mucize bir bitki her şey için ama işte bazen yan etki yapabiliyor bende yaptı ve bir ayımı yedi bence sen dediğin gibi alk 10 gün soğan kürü yap aynı zamanda da Aslan pençesi iç o iyi gelmişti bana inşallahhh senin uzun sürmicek anne olman tatlım ;)

Canim benim ilk zamandan beri var prl yüksekliği bi kere 22 te düşmüştü aslan pençesi icmistim o zaman..adet bitiminden2 gün sonra. Soğana basliyorim ardından da aslan pençesine..bu arada tesekkur ederim canim benim..hormonlardan sikinti pek kalmadi ama hayirlisi bakalim..senin güzel haberini alacaz inşallah...

Kizlar canlarim simdiden hayirli guzel bayramlar dilerim.bu bayram evlerinize bereket huzur ve saglikli hayirli bir evlat getirsin.ailenize cok selamlar.opuyorum hepinizi....

Kizlar her gununuz bayram tadinda olsun.birr daha ki bayramda rahmimizde bebislerimzle bayram sevincini kat kat yasayalm Insallah..

Hanilar. Bayramniz. Mübarek olsun ..opuyorum hepinizi..
Ezggiimm kizz su haamat yaptidigin yerin ismini hatirliyormusun pazartesiye randevu alaçam. inş
Allah

Ömrünüzün hikayesini yazan Rabbim; Gönlünüzden gecen hayirli dualarinizi alniniza kader diye yazsin...Ramazan Bayraminiz Mübarek Olsun...

Kader arkadaşlarım bayramınız mübarek olsun canlarim nice güzel sağlıklı bayramlara inşallah ..hepimiz zor günler geciriyoruz biliyorum. .her gittiğimiz ortamda bebek yapın diyorlar. .kiziyorlar. .ama kimse bilmiyor ki..hayalini bile kuramiyoruz. .ALLAHIM bu INSANLARIN KARŞISINDA BOYNUMUZU BÜKÜK BIRAKMA YARABBIM😢😢
HEPINIZE IYI GECELER KIZLAR..

Kader arkadaşlarım bayramınız mübarek olsun canlarim nice güzel sağlıklı bayramlara inşallah ..hepimiz zor günler geciriyoruz biliyorum. .her gittiğimiz ortamda bebek yapın diyorlar. .kiziyorlar. .ama kimse bilmiyor ki..hayalini bile kuramiyoruz. .ALLAHIM bu INSANLARIN KARŞISINDA BOYNUMUZU BÜKÜK BIRAKMA YARABBIM����
HEPINIZE IYI GECELER KIZLAR..

Seninde Bayramiç mübarek olsun.. Evet banadaa dun gittiğim her yerde bebek sordular dedim hayirlisi.. Ardından dusunmuyon mu hayirlisi herşeyin dedim gulerek anlamasinlar diye..amaan hic tasi tuzu yok hayatin . anneme anlattim herşeyi dedim durumlar böle böle haberin olsun sorunlara ne dersen dedim..

Halamin gelininin de çocuğu olmuyordu tedavi görmüşlerdi.. İlk bebekleri tüp bebekmis sonradan kendiliğinden bir tane daha oldu..dun gördüm 3. Cuye hamile idi maşallah 2 tanesi de kendiliğinden olmuş..

Son düzenleme:
Canim kayseri dr mucahit yilmaz klinigi

Ezgiii canım nasılsın bakalım. .hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadir😗😗
bizde annemlerdeyiz pazar günü döneceğiz. .adet olmadım daha en son 2 temmuz gece olmuştum. .arada kasiklarima ağrı giriyor galiba adet olacam? Hep dua ediyorum inşallah hamile olurum diye ama hayırlısı😢😢

Ezgiii canım nasılsın bakalım. .hamilelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadir😗😗
bizde annemlerdeyiz pazar günü döneceğiz. .adet olmadım daha en son 2 temmuz gece olmuştum. .arada kasiklarima ağrı giriyor galiba adet olacam? Hep dua ediyorum inşallah hamile olurum diye ama hayırlısı😢😢

Canim iyiyim memleketten yeni donduk hamilelikte sukur sikinti yok cumartesi gunu kontrolum var ona gidecegim.insallah adet olmazsin kuzum insallah.

Canim iyiyim memleketten yeni donduk hamilelikte sukur sikinti yok cumartesi gunu kontrolum var ona gidecegim.insallah adet olmazsin kuzum insallah.

maşALALH EZGİİMM çook svindiimm..bugünn hacamat için aradım da 14 ünden sonra başıyomuş hacamat en uygun gün pazaresi günü imiş 18 ine gün alsam mı acaba..20 si adet günüm benim adetten önce yaptırsam ne olur ki..

maşALALH EZGİİMM çook svindiimm..bugünn hacamat için aradım da 14 ünden sonra başıyomuş hacamat en uygun gün pazaresi günü imiş 18 ine gün alsam mı acaba..20 si adet günüm benim adetten önce yaptırsam ne olur ki..
Canim bisey olmaz yaptir ben de adetime yakin yaptirmistim sanirim.en uygun gun pazartesI dogru

Back
X