canım kafanı çok takıyorsun yapma lütfen böyle...sna tavsiyem iki gün daha bekle olmasa kan testi yaptır..sen 24 temmuzda baktırdığındamı yumurta çatlamıştı..mesela şöyle hesaplayalım 24 temmuzda yumurtan çatladıysa 24 saat içinde dölenir ve bunun dölendikten sonra bölünme süresi var 5 gün sonra rahime yapışır sonrası bir hafta içinde knada yükselmeye başlar beta hcg..bence iki gün daha bekle kanda baktır..çokta umutlanma canımcığım ya..bak ben nerdeyse 1 seneden beri kistim var gitmeyen..birtane kistim varken yumoşlarım görünüyordu bir yada iki tane şimdi iki aydan beri iki kistim oldu ve 3 aydan beri hiç yumoşum görülmüyor nedense..yani canımcığım kötünün kötüsü var halimize şükredelim..bak ezgi ve yamur hacamt yaptırmıştı şimdi hamişler..ve biesteron var deha mutlaka onu kullan canım yumoşları kaliteli olmasını sağlıyor ben 4 ay kullanmıştım çook iyi geldi ve en az günde iki yumurta doğal arı sütü bal polen propolis kullan eczanelerde var..omega 3 ve Qenzim10 kullan canım..bunlar yumurtalrın kaliteli olmasını sağlıyor..