kızlar teşekkür ederim .Bende merakla beklıyorm sonucu yarın test günümm.Çokk heyecanlıyımm.4.tüp bebek tedavim diğer 3 tedavım hep yarım kaldı transfer bile olmamstı yumurta büyümediği için.Ilk defa transferi yaşadım.İnsallah Rabbim ol demiştir hayırlısıyla.
sizde kendınızı dikkat edin .ezgicim sana iyi tatiller iyi eğlen yağmmurcm sana da çok gecmıs olsn.Diğer arkadaslar gülneva,farahdiba,emel hepinizde dualarmdasınız.ins hepimiz hayrlısıyla bebeklerimze kavusuruz.Ama vaktı saati gelmediyse ne yapsal boş ben buna çok inanıyorm.O yüzden bol bol dua edelim.Gerçekten yürekten isteyelim.ben bu tedavime başlamadn önce mektup yazdım (olmamış bebeğime günlük tutuyorum onunla konusuyorm.neler yasadığımı yazıyorum.Bi gun olursa belkı okur diye).en son yazdığım mektupta o kadar yalvardımkı Rabbime sanki gönülden Rabbimle konuşuyor gibiydim.ağladım hayırlısıyla istedim,şükrettim...o mektuptan sonra hıc hesapta yokken tedaviye basladım ve bu aşamalara kadar geldik hamdollsun.Belkı dıyorum Rabbım o mektupta ettğm dua yzu hurmetıne dualrımı kabul etmıstır.Çünkü mesnevide okumustum.Öyle bir an gelir Allah gönlünüze öyle bir dua etme arzusu verir ki ,o dua etme arzusu duanızın kabul olcağını işarettir.
Burda yüzlerinigörmefiğim hayatlarını bilmedğim ancak aynı acıları aynı duyguları paylaştğm kader arkadaşlarım hiçbirimiz pes etmeyelim ve inanın doktorların dedıgıne ınanmayın.Benim gtmediğim doktor tüp bebk merkezi kalmadı.hep aynı seylerıı duydum ama ben Rabbime cok guvenıyorum .ümitsizlik bir müslümanın sıfatı olamaz .Alla varsa herzaman ümitte vardır.neler yaptrmadım kı.Hacamat,bıyoenrrji.ozon tedavi ve sülükk.(ki ben böcekten bıle cok korkarım ama yumurtalıklarıma sülük tutturdum.)Rabbimin şifasının nerden geleceği bellli olmaz.Kun feyekün.Ol der ve olur...Şimdi insallah hepımızın için Ol der ve Olur vaktidir inş.Hayırlı cumalar hepımıze kızlar...
(bu arada aranızda istanbulda olup doktor merak eden varsa söyleyebilirm..gercekten o kadar doktor arasında en ınsancıl doktordu)
canım yazdıklarınla o kadar haklısın ki inan bazen üzülüyoruz tüp tutmadı diye yada tedavimiz yarım kaldi diye herşeyde vardır bir hayır mutlaka..neler duyuyoruz görüyoruz kaç sene çocukları olmamaış tedaviyle tüp bebekle olmuş adam cinet geçirip çocuğunu karısını vurmuş..somada yine vardı bir çiftin yine çocuğu olmamış seneler sonra tüp bebekle ikiz çocuk sahibi olmuşlar ve adam soma faciasında öldü..ben şuna inanaıyorum canım ya Allahım vermiyorsa vardır mutlak bir hayrı biz ne kadar şer gibi düşünsekte..bende evladım olursa hakımda hayırlı kıl Rabim diye dua ediyorum..evladımı hakımda hayırlı kıl sağlıklı hayırlı evlat olsun inş..burda evlat isteyen herkeze sağlılklı hayırlı evlatlar versin Rabim..ben istanbulda doktor aaraştırıyorum canım nerde tedavi gördün..yarın güzel heberlerle gel inş canım..
Dualarınızı beklıyorm.İns yarın guzel haberler paylasabılırım