- 13 Şubat 2014
- 1.451
- 459
- 128
Merhabalar :) bayram oncesinde yazmistim buraya temmuzda cikan 30 fshtan sonra evlilik surecini hizlandirdim ve simdi evlendim , geldim :) eylule kadar duzenli adet oldum fakat eylul ayinda dengem sasti.Ayin 3 unde adet oldum normal sekilde oldu bitti 8inde falan 3 gun sonrasinda ise kahverengi lekelenme gibi kanamam basladi.Bitmek bilmedi ayin 20 sine kadar surdu ama dugunumden hemen onceki gunlerimi de aglayarak gecirmek istemedigim icin doktora gitmedim.Bu ayda bekle bekle olmadi simdi hafif lekelenme gibi geliyor ama oldum mu olmadim mi emin olamadim.Dedim ki bu ay normal deneyelim olur ya Allahin isi , bu arada da biraz bitkisel destek alayim cunku hicbir sey kullanmadim henuz.Bu ay ne zaman tam adet olacam bakayim arada bitkisel destek alayim bir sonraki adet tarihimde doktorun yolunu tutayim dedim.Bana bir yol gosterir misiniz? Neler kullanmaliyim incir iyi geliyor diyorlar baska hayit suyu , civan percemi ?
canımmm bir ömür mutlu olursunuz inşallah hayırlı olsun..bele adet olmazsan dr git söktürücü verir hemen tedaviye başlamak istersenn..
arı sütü bal polen kullan+eşin keçi boynuzu pekmezi yesin+adet olunca incir kürü yap+hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesi iç canımm..