fsh yüksek olanlar

herkese cok tesekkur ederim kızlarr. .yarin sabah dr bakalim ne diyecek follikul var mi yok mu inşallah guzel olur herşey cok yiprandim cok aci cektim ALLAHIMA BIN ŞÜKÜR INŞALLAH GUZEL GELISMELER OLUR..BENDE ANNE OLMAK ISTİYORUM YARABBIM SEN BUYUKSUN NE OLURSUN DUY SESIMIZI

herkese cok tesekkur ederim kızlarr. .yarin sabah dr bakalim ne diyecek follikul var mi yok mu inşallah guzel olur herşey cok yiprandim cok aci cektim ALLAHIMA BIN ŞÜKÜR INŞALLAH GUZEL GELISMELER OLUR..BENDE ANNE OLMAK ISTİYORUM YARABBIM SEN BUYUKSUN NE OLURSUN DUY SESIMIZI
GÜZEL HABELERİNİ bekliyorum canımın içi...

Canim cok se
kızlar sonuçlarım...
fsh 12,88
lh 3,52
prolaktin 20,89
progesteron 0,2
östrojen 41 (düşük) çıkmış..yarın dr ne diyecek bakalım..
89 fsh gören biri olarak bu ay yaptığım birgün hayıt tohumu birgün testere dişli aslan pençesi içtim akşamları 1er bardak...bide sabah akşam propolisli arı sütü bal polen yedim..fsh 12,88 çıkmış çok şükür..
Canim cok sevindm fsh cok guzel dusmus.insallah folikul gorunur de koca koca yumoslardan artik bebisine kavusrsn.sen de anne olacaksn birgun murlaka inaniyorm sen de inan

canım benim tahlilerimi bugün verdim yarın çıkıcak ama sizlere güzel haberlerim var Allahıma binlerce şükürler olsun kış geldi çıktı benim yumoşlar ortaya 3 tane nurtopu yumoşum var çoook mutlu oldum nerdeyse 5 aydan beri hiç yumoşum yoktu doktorum şoook tabiki çok şaşırdı bu duruma hemen deyerlendirelim dedi yarın klomen kullanmaya başlıycam iki tanesi biraz büyük birtanesi küçük daha..hiçbir zaman umudunu yitirme canım zamanı gelince güzel şeyler yaşıycaz inş..ben nerdeyse 3 aydan beri adet olamamıştım söktürücüye ramen olamadım sonra cylo prognova verdi doktorum hap bitti 1 hafta sonra oldum..geçen ay çok düzenli saf arı sütü kullandım burdan encu arkadaşımın tavsiyesiyle oda 3 ay kullanmış şimdi hamiş aldığım yer güvenilir biraz pahalı ama deydi galiba..birde geçen ay çok taze incir yedim..
Oy oy bu ne guzel haber boyle.cok sevindim inan ki hadi bakalm siradaki hamileyimmmmmm diye haykiran sen olursun belki de.rabbim bu heyecanini gercek bir mutluluga, cennet kokulu bebek sevincine donustrsun

Oy oy bu ne guzel haber boyle.cok sevindim inan ki hadi bakalm siradaki hamileyimmmmmm diye haykiran sen olursun belki de.rabbim bu heyecanini gercek bir mutluluga, cennet kokulu bebek sevincine donustrsun
amin canımcığım teşekür ederim Anne olmak isteyen herkeze Rabim çifter çifter versin..OKADAR UMUTSUZ VAKAYDIMKİ 6 aydan beri hiç yumoşum yoktu 3 aydan beri kırmızılar gelmemişti ama hep soğan kürü yüzünden biliyorum ben bana yaramadı soğan kürü gerçi doktorum bugün kistlerimi görmedi birinii tamir ederken öbürünü mahvediyoruz..hep dua ettim Allahım bana işaret gönder diye bunada şükür canım korkmuştum menopoza girdim diye yaz gelince benim yumoşlar gizleniyor nedense..kış geldi çoşsun inş hepimizin yumoşları..

canım mesaj yalnışlıkla başkasına gitti prolokatin biraz sınırda çıkmış doktorunla onuda konuş mutlaka benimde göğüümden süt gelmişti bir kere tahlil sonuçlarım inş iyi çıkar benimde..senin adetin kaçıncı günü canım..

hımmm şey ebe değilim ki ben :) ama şöyle bişi var benim prolaktin eylül de 124 çıktı olması gerekenin 4-4,5 katıydı, dostinex kulandım 1 ay, 1,51 e düşmüş, işte bu ayda reglin 12. günü 3,54 tü iyi yani, seninki çok değil azıcık yüksek sınır 25. düşürmek için ilaç verebilir ama hayıtta iyi geliyor prl için .
pardon canımcığım ya yalnış gönderdim heycandan..benimde yarın çıkcak tahlilerimin bir kısmı..bakalım herşey yolundadır inş hormonlardanda..

Gulneva ve ebe88 cok sevindim size :) Allahim insallah kucuk yumoslar buyur de size bebek olarak doner :) cok umut oluyorsunuz bana :)
teşekür edrim canlar darısı başınıza olsun inş..yumoşlar yeniden çıktıya ortaya inan büyümeselerde çok üzülmiycem hayırlısı Allahtan inş zamanı gelmiştir meleklerimizin gelmesinin..

canım mesaj yalnışlıkla başkasına gitti prolokatin biraz sınırda çıkmış doktorunla onuda konuş mutlaka benimde göğüümden süt gelmişti bir kere tahlil sonuçlarım inş iyi çıkar benimde..senin adetin kaçıncı günü canım..

Canim dun 2.gunuydu adetin..prolaktin ara ara yükseliyor bende.35 falan olmistu bir ara dostinexkullandım 1.5 düşmüştü. Simdi 20 cikmis.sinir 25 tatlim.simdi hazırlanıp dr gidecem bakalım ne diyecek cok merak ediyorum follikul var mi yok mu? Hayirlisi yazarim dr dan gelince. .hepinizi cok öptüm. .

Farrahcigim inşallah dediğin gibi hersey guzelolur hepimiz iiçin. .cok sagol.bende inanmak istiyorum ama korkuyorum da ALLAHIM BÜYÜK. ..

Günaydın, hastaneden geliyorum sadece kan verip durum nedir diye bakmak istemiştim, dr senin yumurtaların bitmiş bir an önce tüp bebeğe yönlen dedi,çocuk düşünmüyorsanda düşün dedi, iş yerime yakın diye zübeyde hanım hast. ne gitmiştim.tüp bebek uzmanınada görünmeden çıktım hastaneden.çok kalabalıktı :( yağmur yağıyordu, artık ağlayamaıyorum bile :( sonuç kan bile veremedim...işe geç kaldım...

Günaydın, hastaneden geliyorum sadece kan verip durum nedir diye bakmak istemiştim, dr senin yumurtaların bitmiş bir an önce tüp bebeğe yönlen dedi,çocuk düşünmüyorsanda düşün dedi, iş yerime yakın diye zübeyde hanım hast. ne gitmiştim.tüp bebek uzmanınada görünmeden çıktım hastaneden.çok kalabalıktı :KK43: yağmur yağıyordu, artık ağlayamaıyorum bile :KK43: sonuç kan bile veremedim...işe geç kaldım...
canımcığım sakın üzülme bu ay kendine kürler yap arı sütü Qenzim10 omega3 kullan..hayıt iç fsh yükskekse biraz toparlan moralini düzelt..yumurtalar hemen tükenmez bak benim 6 ay hiç yumoş yoktu şimdi çıktılar yumurtan varsa adete oluyorsan her zaman şansın vardır benim doktorum bizimde bilmediğimiz çok şey var diyor Allahım ol derse olucak biz sütüme düşen görevimizi yapalım dua ve istemeye devam Allah büyük canım..

Canim dun 2.gunuydu adetin..prolaktin ara ara yükseliyor bende.35 falan olmistu bir ara dostinexkullandım 1.5 düşmüştü. Simdi 20 cikmis.sinir 25 tatlim.simdi hazırlanıp dr gidecem bakalım ne diyecek cok merak ediyorum follikul var mi yok mu? Hayirlisi yazarim dr dan gelince. .hepinizi cok öptüm. .

Farrahcigim inşallah dediğin gibi hersey guzelolur hepimiz iiçin. .cok sagol.bende inanmak istiyorum ama korkuyorum da ALLAHIM BÜYÜK. ..
canım geldinmi doktordan çook merak ediyoruz seni...

Günaydın, hastaneden geliyorum sadece kan verip durum nedir diye bakmak istemiştim, dr senin yumurtaların bitmiş bir an önce tüp bebeğe yönlen dedi,çocuk düşünmüyorsanda düşün dedi, iş yerime yakın diye zübeyde hanım hast. ne gitmiştim.tüp bebek uzmanınada görünmeden çıktım hastaneden.çok kalabalıktı :KK43: yağmur yağıyordu, artık ağlayamaıyorum bile :KK43: sonuç kan bile veremedim...işe geç kaldım...

CANIM sakin ol öncelikle maalesef böyle doktor müsfetteleri var ve bizde onlara denk geliyoruz.
güzel bir hastaneye git eğer maddiyatın yetrse özel olsun iyi bir doktor seç ve tahlillerini yenile ..
baze doktorlar geçekten insan olma evrimini maalesef tamamlamamış hasta psikolojisinden anlamayan gerizekalılar oluyorlar.
bende böylelerine çok denk geldim.
istanbulda oturuyorsan doktor tavsiye edebilirim.
inanma o doktora herşeyin bir çaresi vardır evelallah ..
sakin ol.
ve birdaha daha ii bir hastaneye git ve vakit kaybetme kafanda kurmadan.
mesela yarın cmts gidebilirsin.
eğer gerçekten böyle bir durum varsa en azından tedavi yollarını konuşabileceğin aklıselim bir doktor olsun

<p>
</p><p><br /></p>

CANIM sakin ol öncelikle maalesef böyle doktor müsfetteleri var ve bizde onlara denk geliyoruz.
güzel bir hastaneye git eğer maddiyatın yetrse özel olsun iyi bir doktor seç ve tahlillerini yenile ..
baze doktorlar geçekten insan olma evrimini maalesef tamamlamamış hasta psikolojisinden anlamayan gerizekalılar oluyorlar.
bende böylelerine çok denk geldim.
istanbulda oturuyorsan doktor tavsiye edebilirim.
inanma o doktora herşeyin bir çaresi vardır evelallah ..
sakin ol.
ve birdaha daha ii bir hastaneye git ve vakit kaybetme kafanda kurmadan.
mesela yarın cmts gidebilirsin.
eğer gerçekten böyle bir durum varsa en azından tedavi yollarını konuşabileceğin aklıselim bir doktor olsun
çok teşekkür ederim tavsiyelerine canıımmm. iş yerime yakın olduğu için devlet hastanesine gittim.sadece kan verip duruma bakıcaktım.
Ankaradayım. özel bir dr. um var, ancak işime uzak her zaman gidemiyorum. eşimle işlerimizden dolayı birbirimizden uzaktayız. sadece haftasonları evime gidiyorum eşime.durum çokta iç açıcı değil.
Başkent hastanesindeki prof. um çok iyi zaten ama işinden dolayı eşim testlerini falan yaptır(a)madığından sonuçları toplayıp onada gidemedim.
kısır bir döngü anlayacağın.bazen yalnızlıktan ne yapacağımı şaşırıyorum gerçekten, beynim işlemiyor, şimdide aynı böyle hissediyorum..eşim testlerini yaptırırsa özeldeki dr. uma gideceğim. bakalım.

Benim de temmuzda 30 fshtan sonra doktor anneme bunlari demisti.Hatta daha kotusuydu.Ben korkudan gidememistim yanina doktorun anneme demis yumurtalari bitmis diye annem de birkac ay sonra evlenecek demis evlense bile olmaz cocugu demis siz kizinizi psikiyatra goturun demisti.Tum gun aglamistik annemle hic unutamam o gunu.Sonra toparlandim ayaga kalktim ezgi de 30 fshi gordu ama simdi bebegini bekliyor insallah da sagsalim kavusacak.Demek ki cok bildiklerini saniyorlar ama bilmiyorlar.Canini sıkma sonuna kadar mucadele edelim.

canımcığım sakın üzülme bu ay kendine kürler yap arı sütü Qenzim10 omega3 kullan..hayıt iç fsh yükskekse biraz toparlan moralini düzelt..yumurtalar hemen tükenmez bak benim 6 ay hiç yumoş yoktu şimdi çıktılar yumurtan varsa adete oluyorsan her zaman şansın vardır benim doktorum bizimde bilmediğimiz çok şey var diyor Allahım ol derse olucak biz sütüme düşen görevimizi yapalım dua ve istemeye devam Allah büyük canım..
yapıcam bakalım ama umudum köreliyor zorla yiyip içiyorum onlarıda isteksiz isteksiz sonrada kendime diyorum ki böyle yaparsan zaten olmaz, desteğiniz için teşekkür ederim. adetim düzenli 28 te bir, azalsade var yani bu iyi bir şeymi bilmiyorum, bugünkü kadın dr. yumurtların bitmiş dedi :( hemen çocuk yap dedi, sanki ben istemiyorum :( nasıl kafamı toparlıycam nerden başlıycam inanın hiç bilmiyorum..

Benim de temmuzda 30 fshtan sonra doktor anneme bunlari demisti.Hatta daha kotusuydu.Ben korkudan gidememistim yanina doktorun anneme demis yumurtalari bitmis diye annem de birkac ay sonra evlenecek demis evlense bile olmaz cocugu demis siz kizinizi psikiyatra goturun demisti.Tum gun aglamistik annemle hic unutamam o gunu.Sonra toparlandim ayaga kalktim ezgi de 30 fshi gordu ama simdi bebegini bekliyor insallah da sagsalim kavusacak.Demek ki cok bildiklerini saniyorlar ama bilmiyorlar.Canini sıkma sonuna kadar mucadele edelim.
mücadele etmek istiyorum ama bu gün o kadar kötüyümki :( havada kötü bende :(
şu dr.lar ne acımasız ama ya benimki doğruyu söylüyorsa yanibunu sadece çok yumuşatmadan direkt söylediği için canımı acıttı, ama aslında gerçek bu.Rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun umarım bu mübarek cuma günü.

mücadele etmek istiyorum ama bu gün o kadar kötüyümki :KK43: havada kötü bende :KK43:
şu dr.lar ne acımasız ama ya benimki doğruyu söylüyorsa yanibunu sadece çok yumuşatmadan direkt söylediği için canımı acıttı, ama aslında gerçek bu.Rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun umarım bu mübarek cuma günü.
Evet bugun ankara yagisli cok.Benim de icim karardi acikcasi.Yani bu ay yumurta gelistirmemis olabilirsin ama gelecek ay gelisebilir.Erken menopozda vucut kendini korumaya alirmis her ay yumurta gelistirmek yerine sureyi uzatirmis biraz.Duzenli adet olman bir arti ben okumustum cocuk istiyorum sitesinde kendiliginden adet oldugun surece umut vardir diyordu.Ben de bu aya kadar duzenli oldum eylulde bitmek bilmedi adetim simdi de olamadim karnim agriyor kasiklarim agriyor ama kendisi yok.

Bir de direk bu konu ustunde yogunlasmayan doktorlar daha acimasiz.Cunku daha az vaka gormusler bizim biraz doktor secmemiz gerekiyor bu yuzden her doktora gidecek turden hastalar degiliz ben de korkuyorum gidecem doktora beni kapi disari edecek diye.Genarti dusunuyorum simdilik dugunde takilan altinlari tedaviye ayiracam.

Back
X