Gunaydin kızlar gününüz mutlu olsun.dün bir bitkici amcaya gittim yine.gorumcemin israri uzerine.arkadaslarinin 18 yıl olmamis cocuklari bu adamin hazirladgi bitkilerle olmus.artik bitkilerden oyle biktim ki neyse gideyim dedim.bazi bitkilerin özsuyunu cikartarak kaynatarak elde ettigi 5 litrelik su hazirlayip gonderdi.sabah aksam icecekmisim.tadi cok acı.ne yapalim bunu da deniyelm bakalm.en azindan keskem kalmasin diyorum ama midem de mısır carsisina döndüü

ayrica size mucizevi bir hamilelkten bahsedicem.umudumuzu hic yitrmeyelim.annem dün aradi bir ahbabınin yengesi acip demis anneme.benim durumumu bildgi icin.kadinin yengesi 50 yasinda ve 29 yillik evliler.hicbir sekilde cocuklari olmamis bir cok yontem tupbebek vs gebelik olmamis bi turlu.kadin tabi 50 yasina gelse de o annellik umudunu yitirmiyor.bir hoca var diyorlar git sana cocuk icin muska yapsin diyorlar.esindengizli gidiyor cunku esi o defteri kapatmis artik.neyse hoca dua okuyor muska yapiyor.ve...mucize.....bir ay sonra hamile kaliyor.ustelik hic farkina varmiyor 4 ay sonra farkediyor.ve doguma iki ay kala insanlar ogreniyor cunku utaniyormus garibim.gecen hafta dogurmus hem de ikiz.kizlari olmus.ya kizlar dusunebiliyor musnz 50 yasindaki kadin..hic umitszlik yokmus demek ki.ve olmaz diye birsey yok.ALLAH isterse olur.yeter ki isteyelim ve umudumuzu yitrmeyelim.haydin bu gece cuma gecesi teheccud namazina kalkip yalvaralim ALLAHA.....