canım bu hap biesteron değilmi deha ben toplam 6 ay kullandım
tüp bebek aşamasına bile gelemiyordum biesterondan sonra 3 tüp denedim her tüpte bir emriyom olmuştu..ses kalınlaşıyor bırakınca düzeliyor cnım birde bu hapı kullanırken nodüler çıktı boğazımda gerçi küçüktü zararsız demişti doktor..bu hap kalp ritmini bozuyor bu hapı kullanırken hep boğazıma bişeyler var gibi oluyordum boğuluyorum sanki ..kalbimdede çarpıntı yapıyordu bana yan etkileri bunlardı ..aslında amerikada bir araştırma yapılıyor kalp krizi ölümlere ve sonuç biesteron deha kullanan bayanların kalp krizini tetiklediği ortaya çıkıyor aslında bu deha bir hormon ölçülüp düşükse takviye başlatılıyormuş..ama türkiyede genelde tüp bebek öncesi kulandırıyor doktorlar..benim burdaki doktoruma sordum alabilrimiyim hiçbir zararı yok kullanabilirsin demişti ama kanıtlanmış bir etkisi yok demişti bana..canım sana tavsiyem günde iki adet al..tazen incir memelekte çok yedim ben bayramda ve sonuç 6 ay olmayan yumoşlar şimdi 3 tane birden çıktı gerçi ikisi gelişmedi elde bir tane var ama onada şükür bize gereken bir emriyo zaten..bu zamanda taze incir zor canım biyerde okudum geceden saf seytinyağında bir adet inciri bekletiyorsun hem fazla incir yememş oluyoruz çünkü incir prolokatini yükseltiyor aynı zamanda..