FSH 30 ile bile doğal yolla gebe kalan birçok kadın var ancak, dr.um bunu beklemenin deyim yerindeyse godoyu beklemek gibi olduğunu söyledi,ben 32 yaşındayım zaten o yüzden acele etmeliyim.35-36 dan sonra belkide yumurta rezervim hiç yeterli gelmeyebilir.Allahtan ümit kesilmez, o bir gerçek.ne yazıkki yumurta yaşlanmasını geri döndüren bir ilaç yok tıpta henüz, tıp ın en çaresiz olduğu konulardan birisi de bu. amh kandan bakılıyor döngünüzün herhangi bir gününde iyi bir lab.da baktırabilirsiniz.moraliniz bozulmasın lütfen , eğer dr.unuz isterse bu mutlaka yapılmalı ona göre önlem alırsınız.birşeyleri bilerek harekete geçmek çok daha iyi bence.tüp bebekte komplikasyonlar dna deformasyonu gibi durumlar her zaman mevcut, örnek benim için eşimdede az miktarda sorun olduğundan hemen
tüp bebek denemesi yapacağız. eğer eşimde hiç sorun olmasaydı belki inseminasyon yani aşılama birkaç kere denenebilirdi,ama zayıf yumurta zayıf embriyo demek o yüzden tüp bebek benim gibi hastalar için galiba tek çözüm.