- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
Allah Allah çok ilginç bir baba sitili gerçeketen benim eşimde çok kaderci olucağı varsa olur çok pimpiriklisin sen diyor..bugünde hata konuştuk diyorum bebeğim daha gelmeden bu kadar takıntı yapıyorum eğer hamile kalıp doğurursam nasıl korurum bebeğimi aklım hep onda kalır okula başlayıncq bahçesinden ayrılamaam diyorum eşime..bende panik atak var canım herşeyin en kötüsünü düşünüyorum bu bir hastalık aslında tedavi edilmesi şart bence..Ee tabi ona da hak veriyorum bazen.beklentileri var..buyuk aile olma istegi ve tabi erkek cocuk sevdasi...o bu kadar beklentideyken kendimi daha sorumlu hissedyorum daha cok uzuluyorm onun icin.ben tum bumlari dusunurken o benim onun isteklerinin, hayallerinin altinda ezildgimi farketmiyor.surekli konusyorm belkii boylesi daha hayirli diyorm.esim cok pimrikli kizima asiri duskun.bi oksurse ortaligi yikar yere dusse kriz gecirir.bi ara parmagi hafif kesilmisti adam suurunu yitirdi resmen.tansiyonu firladi.Allahtan Elif hareketli degil kizcagz zaten teprenemiyo artik.yani erkek cocuklar daha yaramaz ben diyorm ki ALLAH seni biliyor ya belki ondan vermiyor yoksa genc yasta kalp kriziyle gidersin bu stresle.bir tane sana yeter fazla bile diyorum:) cok cok zor bir baba.Allah acidi da vermiyor zaar bana baska cocuk.inan bazen kafayi yedrtiyor bana Elif konusunda![]()